Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Návšteva Geissenovcov na Slovensku už v telke: Preboha, to je TRAPAS!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hádam niet Slováka, ktorému by unikla minuloročná návšteva Geissenovcov na Slovensku. Cieľom bolo zvýšiť povedomie o našej krajine a pomôcť cestovnému ruchu. Nakrútený materiál by sa mal už čoskoro dostať na televízne obrazovky. Avšak...

...tvorcovia sa nevyhli trapasu!

Reality šou zo života pracháčov Geissenovcov sa v našich končinách teší veľkej popularite. Sledovať ju môžete každý pracovný deň o 15:35 na obrazovkách TV Joj. 

Spomínanú šou v Nemecku vysiela stanica RTL 2. Ako informuje portál mediaboom.sk, televízia už v týchto dňoch začala s propagáciou nových epizód. Odvysielaný bude aj materiál, ktorý bol natočený práve počas ich návštevy na Slovensku. Prvé epizódy z potuliek po našej krajine sú na pláne v dvoch častiach za sebou v pondelok 13. februára. 

Návšteva Geissenovcov na Slovensku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Pri opise toho, čo diváci v spomínaných epizódach uvidia, si ale RTL pomýlila Slovensko so Slovinskom. „Minister hospodárstva Slovinska, ktorý spoznal Geissenovcov na Expo v Dubaji, ich pozval na návštevu. Súkromným lietadlom prileteli do Bratislavy, kde na nich čakalo množstvo fanúšikov,” znie v anotácii. Slovinsko spomína televízia aj pri propagácii ďalšej epizódy. 

Geissenovci strávili na Slovensku zhruba týždeň a navštívili viacero zaujímavých a krásnych miest v našej krajine. Nechajme sa prekvapiť, či táto propagácia nášmu cestovnému ruchu pomôže...

Viac o téme: Geissenovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu