Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca SPOVEĎ vypadnutej zo Survivoru: ŠIKANA v šou aj slová o tvrdých DROGÁCH... Kolegom poriadne naložila!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

KANÁRSKE OSTROVY - Survivor je už v plnom prúde a súťaž už museli opustiť dve súťažiace. Prvou bola Tereza Schejbalová (22) z kmeňa Rebelov a hneď po nej sa z projektom musela rozlúčiť aj známa slovenská fitnesska Soňa Sedláčková (43) z kmeňa Hrdinov. Práve tá sa rozhodla otvorene porozprávať o pôsobení v šou. A svojimi odhalením poriadne šokovala!

Po prehratom dueli s Karolínou Krézlovou musela projekt Survivor opustiť aj 42-ročná slovenská fitnesska Soňa Sedláčková. Tú verejnosť môže poznať aj z markizáckej šou Najväčší víťaz. Netrvalo dlho a športovkyňa sa rozhodla otvorene prehovoriť o pomeroch v najdrsnejšej reality šou. A krásne spomienky si z ostrova rozhodne nepriniesla. 

„Aliancia sa vytvorila ešte v hoteli pred samotnou hrou. Uhádneš kto to bol? Vzájomne sa niektorí hráči aj poznali: Bára s Kundosaki, Peter s Andreou, Pepo s Andreou atď... Súťaže a ostrovný život bol úžasný. Sociálna hra s účastníkmi kmeňa utvrdila moje hodnoty - láska, ľudskosť, harmónia. Stiahnuť sa v tichu a pozorovať ich, bol veľký zážitok,“ uviedla Soňa na sociálnej sieti Instagram. 

Šokujúca SPOVEĎ vypadnutej zo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Bola som celkom prekvapená, ako otvorene rozprávali o drogách, kokaíne, alkohole a steroidoch. Mala som možnosť sledovať manipulátora v kmeni, aroganciu, chlad, ego, narcizmus, neutralitu avšak aj humor. Príchodom nových osôb - Martina a Paulíny a výpoveďou Filipa a Karolíny, som si uvedomila, že moje srdce ma neklame a slovo láska, pokora, podpora a porozumenie na ostrov nezavítalo,“ pokračovala.

V hre vraj pocítila aj šikanu. „Na ostrove určitý čas vládla aj šikana - mená osôb neuvediem!“ šokovala svojimi slovami Sedláčková. „Dvaja účastníci somnou neprehovorili takmer vôbec. Niekedy som skúsila nenásilne navodiť rozhovor pre prelomenie ľadov, avšak nepustili ma,“ odkrýva ďalšie tajomstvá Soňa. 

„Chcieť byť úspešný, videný, chcieť byť celebrita alebo influencer, herec, moderátor, niekedy so sebou prináša energiu, ktorá pohltí vaše ego a stratíte spojenie so svojou dušou. Náš kmeň nepoznal vzájomnú lásku a ľudskosť,“ dodala vypadnutá súťažiaca. 

Šou Survivor môžete sledovať každú stredu a štvrtok na streamovacej platforme Voyo.

Šokujúca SPOVEĎ vypadnutej zo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tv MarkízaSurvivorSoňa Sedláčková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu