Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mojsejová v Bez servítky šokovala slovami: TOTO vo väzení skúsila po prvýkrát a... Nemôže si to vynachváliť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Po minulom týždni, kedy zostavu jojkárskej Bez servítky doplnil Erik Hilár Lakatošovie (50), niekdajší víťaz Vyvolených, sa diváci aktuálne môžu tešiť na ďalšiu posilu z reality šou. Tentokrát natáčanie oživila Nora Kabrheľová (Mojsejová) (64). A ako už pri nej býva zvykom, opäť perlila. Nevedela si napríklad vynachváliť pobyt vo väzení. Teda konkrétne TOTO sa jej tam pozdávalo najviac!

Nora Kabrheľová, ktorú pred rokmi verejnosť spoznala ako Noru Mojsejovú, sa opäť vrátila na televízne obrazovky. Už po druhýkrát prijala pozvanie do jojkárskej šou o varení Bez servítky. Po minulom týždni, kedy zostavu súťažiacich doplnil víťaz Vyvolených Erik Hilár Lakatošovie, sa tak aktuálne diváci môžu tešiť na ďalšie spestrenie. 

Mojsejová v Bez servítky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

A ako pri Nore býva zvykom, servítku pred ústa si rozhodne nekladie a nemá problém hovoriť absolútne o ničom. Otvorene porozprávala aj o svojej temnej minulosti, kedy 13 mesiacov strávila vo väzení. „Veď viete, kde som bola. To ja som zaviedla a už teraz zatvárajú všetkých rad radom, veď už sú tam všetci,“ vyprskla zo seba Kabrheľová, ktorá vraj aktuálne žije ako klasická dôchodkyňa.

A pri pohľade na ďalší chod pokračovala v spomínaní na ťažké časy. „No a toto tam bolo. Ja som nevedela, čo to je a som to zjedla. Po roku som sa dozvedela, že to je tofu,“ prezradila Nora... No hneď vzápätí obávanú inštitúciu vychválila. „Musím povedať, že to bolo výborne spravené. Musím povedať, že tam varili výborne,“ prekvapila svojimi slovami Nora. 

Ako súperi príjmu, že piatou súťažiacou je Nora Mojsejová, sa dozviete už dnes večer o 17:50 na Jojke!

Mojsejová v Bez servítky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Bez servítkyNora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu