Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NÁHRADA za zranenú Čírovú v Let's Dance je známa: Prvé FOTO nového tanečného páru!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Bol to pre divákov obrovský šok, keď moderátori Let's Dance počas 2. epizódy oznámili, že Mária Čírová a Joris Yacoub nevystúpia. Dôvodom bolo speváčkino zranenie, ktoré si privodila počas tréningu. No a dnes je už známe aj to, kto ju v šou nahradí. Pozrite si prvé FOTO nového tanečného páru!

Do včera nechávala televízia divákov v napätí, či sa zranená Mária Čírová v nedeľu večer na parkete objaví alebo nie. Hoci vhľadom na jej zranenie to bolo takmer isté, že sa za týždeň nezotaví. „Môžem potvrdiť, že pre pretrvávajúce zdravotné komplikácie sa Mária Čírová, žiaľ, nepostaví na tanečný parket ani túto nedeľu a odstupuje zo súťaže,“ uviedla Markíza.  

No a dnes je už známe aj to, kto ju v projekte nahradí. Svoje tanečné umenie predvedie moderátor Vratko Sirági spolu s tanečnicou Annou Riebauerovou. „Ako náhradný pár sa namiesto Márie Čírovej a Jorisa Yacouba zajtra na parket postavia moderátor Vratko Sirági s tanečnicou Annou Riebauerovou. Ako náhradníci budú mať imunitu a postupujú do štvrtého kola. Vratkovi a jeho tanečnej partnerke držíme palce,“ znie stanovisko Markízy. 

Pozrite si prvé zábery nového tanečného páru. V akcii ich uvidíte už zajtra o 20:30 na Markíze. 

NÁHRADA za zranenú Čírovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

NÁHRADA za zranenú Čírovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

NÁHRADA za zranenú Čírovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's DanceAnna RiebauerováVrato Sirági
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu