Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vášnivé bozky Alenky a jej šéfky Ireny! V markizáckom Dunaji toto neuvidíte

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál Dunaj, k vašim službám sa na obrazovkách Markízy teší veľkej diváckej priazni. Svoju verziu tohto počinu majú aj v susedných Čechách, kde sa vysiela pod názvom Zlatá labuť. Tam scenáristi zakomponovali do deja aj ľúbostný vzťah dvoch žien. Zisťovali sme či, rovnaký osud čaká aj markizácke postavy.

Seriál Dunaj, k vašim službám je pre mnohých divákov neodmysliteľnou súčasťou utorkových a štvrtkových večerov. O 20:30 si sadajú k obrazovkám Markízy, aby sledovali osudy zámožnej rodiny Kučerovcov a iných nemenej zaujímavých postáv. 

Podobný počin s názvom Zlatá labuť vysiela v susednej Českej republike TV Nova. Ako aktuálne blesk.cz informoval, Alenka, ktorá sa má vydať sa Jakuba, v skutočnosti prežíva vášnivý milenecký pomer so svojou šéfkou Irenou Kučerovou. 

Vášnivé bozky Alenky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)
Vášnivé bozky Alenky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

Zaujímalo nás preto, či sa na rovnakú kontroverznú zápletku môžu tešiť aj diváci Markízy. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, oba seriály majú spoločnú len dejovú linku. Charaktery postáv a ich správanie je odlišné. Diváci Dunaja preto vášnivé bozky slovenskej Alenky a Ireny Kučerovej neuvidia. 

Viac o téme: DunajK vašim službámZlatá labuť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu