Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Katka zo šou Ruža pre nevestu: Pieseň pre Tomáša oficiálne vydala... POZOR, dostanete cukrovku!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Katarína Talanová sa do povedomia verejnosti dostala už prostredníctvom viacerých televíznych projektov. Aktuálne na seba púta pozornosť v markizáckej šou Ruža pre nevestu. Tam sa prezentuje predovšetkým ako speváčka - pri každej príležitosti preto spieva. Aj samotnému ženíchovi Tomášovi Tarrovi zložila jednu pieseň... A tú teraz oficiálne vydala. Pozor, videoklip je plný gýču!

Hneď v úvode sa Katarína uviedla ako žena, ktorej sebavedomie rozhodne nechýba. Povedala totiž o sebe, že ju "Boh neobdaril len talentom, ale aj krásou." Jej pekný obal verejnosť vidí v každej epizóde, no speváčka sa snaží, aby bolo počuť aj jej nadanie. Pri každej príležitosti si preto vyspevuje, čím už mnohým (a v neposlednom rade aj samotnému Tomášovi) už trochu ležie na nervy. 

Katka zo šou Ruža
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pred kamerami opakovala predovšetkým jednu pieseň, ktorú hneď v prvej časti venovala televíznemu ženíchovi. „Len z výšky sa dívam, ja chcem s tebou snívať tam, kde budeme len ty a ja. Len z výšky sa dívam, svoju lásku ti dávam až tam, kde budeme len ty a ja,“ spieva v nej blondínka, ktorá si hovorí Katy Talan. Opakovala ju toľkokrát, až ženích nadobudol pocit, že ju nezložila jemu. 

„Na začiatku som mal pocit, že tá pieseň, ktorú zložila, bola naozaj pre mňa. Teraz si myslím, že tá pieseň bola možno preto, aby sa ukázala ako speváčka pred kamerou v telke,“ vyjadril sa v poslednej epizóde Tarr. A vtedy zrejme ani netušil, ako veľmi trafil klinec po hlavičke. Štyri týždne po štarte Ruže pre nevestu sa totiž speváčka rozhodla pieseň vydať aj oficiálne. 

Katka zo šou Ruža
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube.com)

Katka zo šou Ruža
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube.com)

A "prekvapivo" s názvom Ruža pre nevestu. Videoklip tiež obsahuje všetok gýč, ktorý romantický videoklip musí obsahovať. Speváčka hrajúca pod holým nebom na klavíry, krásny výhľad... Blondínka to ešte okorenila - ako sa na televíznu nevestu patrí - svadobnými šatami a čerešničkou na torte boli scény na bielom koni.

Na niekoho môže byť videoklip príliš sladký, no určite sa nájde niekto, komu sa bude páčiť. Pozrite si ho a posúďte sami!

Viac o téme: Katarína Talanová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu