Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TAJNÁ SVADBA Kláry z markizáckeho Dunaja: Svoje "ÁNO" povedala tejto žene!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (3)
Kristína Svarinská (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Prekvapivé odhalenie! O to sa dnes večer v šou 2 na 1 postará Kristína Svarinská, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje predavačku Kláru. Ako herečka divákom prezradí, je vraj vydatá.

Vďaka obľúbenej markizáckej šou 2 na 1 sa diváci majú možnosť dozvedieť veľmi zaujímavé informácie o svojich obľúbencoch. Hosť Adely Vinczeovej a Dana Dangla často odkryje svoje súkromie a máme často možnosť vidieť ho aj v inom svetle. 

Dnešná časť bude venovaná herečke Janke Kovalčíkovej, ktorá aktuálne napríklad bojuje o titul Kráľovná tanečného parketu v šou Let´s Dance. 

Jej veľmi dobrou priateľkou je kolegyňa Kristína Svarinská. Tá pred kamerami prezradila, že ich vzťah je viac než výnimočný. „Neviem, či je táto informácia známa, ale my sme sa pred pár rokmi na festivale Pohoda zobrali. Takže my sme také vlastne manželky,” šokovala Kristína, avšak ďalšie detaily neprezradila.  

TAJNÁ SVADBA Kláry z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Pred kamerami sa však predviedol aj Jankin ozajstný manžel - Adam, ktorý je bratom hokejistu Dominika Graňáka. Manželia sú od augusta 2020. 

TAJNÁ SVADBA Kláry z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Kristína SvarinskáJana Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu