Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV tipy na týždeň: Výber je skromný, no snímky sú kvalitné

Angelina Jolie ako Maleficent Zobraziť galériu (4)
Angelina Jolie ako Maleficent (Zdroj: SITA)

Nasledujúci týždeň je v rámci množstva filmových tipov dosť pôstny. To však neznamená, že nebudete mať čo pozerať, pretože namiesto kvantity sme pre vás našli kvalitné snímky doslova pre každého. Zažijete rozprávku, komédiu, akciu či hudobnú šou.

Pondelok 18.20 HBO: Zloba – kráľovná čiernej mágie

Maleficent
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Začnite týždeň rozprávkovo ahneď trošku iným štýlom príbehu, kde aj zloduchovia majú šancu na šťastný koniec. Možno vám to prevráti život na ruby, no je fakt, že rozprávka, kde ani zlá víla nie je taká zákerná, ako nám bolo vždy ponúkané, je omnoho sympatickejšia. Zlobilka sa ako malá spriatelí schlapcom, ktorý postupne ako rastie sa do nej zamiluje. Túžba po moci je však obrovská, preto ju zradí adostáva sa tak na kráľovský trón. Zkrásnej víly sa stane Zloba asľúbi mu pomstu, ktorú plánuje vykonať na jeho dcére Ruženke. Je však možné napraviť aj zlovestnú kliatbu, pri ktorej ani bozk zamilovaného princa nepomáha?


Krásna Lara Croft v ďalšom filme: Scenár napíše majiteľ Zlatej maliny!


20.15 Dajto: Kráčajúca skala

Akčný film, ktorý nezaberie veľa času azároveň nenudí, je vhodnou voľbou na strávenie pondelkového večera. Bývalý člen zvláštnej jednotky Chris Vaughn sa vracia do svojho rodiska, ktoré sa však od jeho odchodu dosť podstatne zmenilo. Všetko vňom riadi šéf kasína ajeho poskokovia. Do týchto svojich sietí zamotali aj Chrisovu bývalú priateľku, ktorá teraz robí vkasíne tanečnicu. Splánom dať všetko do poriadku to síce Chris nebude mať jednoduché, no ak nájde pár pomocných rúk, dá sa mesto vyčistiť.

Streda 20.30 Markíza: Chart show

Adela Banášová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube)

To, že nie je vprograme dostatok filmov, neznamená, že musíte vypnúť svoje televízory. Pripomeňte si obľúbené hudobné hity vzábavnom programe Chart show. Adela vás týmito hitovkami prevedie spolu sďalšími známymi osobnosťami. Čo je však obrovskou výhodou? No predsa to, že ak sa vám nebude chcieť veľmi vysedávať, pokojne si môžete zaspievať či zatancovať na známe melódie.

22.30 Nova: Absolútna moc

Bývalý zlodej významného formátu sa rozhodol zavŕšiť svoju kriminálnu púť vykradnutím miliardárovho trezoru. Prekvapenie ho čaká, keď zistí, že zbohatlíkova manželka sním neodišla na dovolenku, ale príde vtej najnevhodnejšej chvíli do domu spolu smilencom. Nestane sa však to, čo by každý očakával, pretože namiesto milostnej scény tam dôjde kjej vražde. Oto horšie je zistenie, že vrahom je samotný prezident Spojených štátov ajeho ochranka sa všetko snaží ututlať.


40 rokov v prvej lige: Premeny a herecké míľniky božskej Meryl Streep


Štvrtok 16.30 HBO: Diabol nosí Pradu

TV Tipy
Zobraziť galériu (4)

Keď sa zšedej myšky chce stať úspešná novinárka, musí prekonať občas aj neprekonateľné. Andy Sachsová práve doštudovala na prestížnej univerzite apri množstve pohovorov sa jej ozvali práve zmódneho časopisu Runway, ktorého všetci zamestnanci majú smódou niečo spoločné. Všetci okrem Andy, ktorú vzali na miesto asistentky obávanej šéfky Mirandy Priestlyovej. Čo všetko musí spraviť pre to, aby tam vydržala aspoň rok, čo by jej malo zabezpečiť dobré miesto vďalšej práci? Nekompromisná Meryl Streep spolu s vynaliezavou Anne Hathaway vám zabezpečia dosť humorných, ale aj dramatických situácií.

Viac o téme: MaleficentDiabol nosí PraduKráčajúca skalaChart show
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu