Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna Jojkárka opäť na obraze: Aha, zarezáva aj počas rodičovskej dovolenky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Danka Čapkovičová je už pár rokov neodmysliteľnou súčasťou vysielania Televízie Joj. Tam svojho času pôsobila nielen ako moderátorka spravodajstva, ale spolu s Martinom Chynoranským majú aj reláciu Miláčikovo. Tá sa po krátkej prestávke vrátila na obraz a sympatická blondínka teda spolu s ňou.

O šiestej sérii obľúbenej relácie prišla Danka porozprávať aj do pondelkových Novin o 12:00. Tam napríklad zdôraznila, že okrem tých klasických domácich miláčikoch - ako sú pes a mačka - sa spolu s tvorcami zameriavajú aj na iných, poriadne netradičných maznáčikov. 

V sobotňajšej epizóde to boli napríklad pagekony. „Sú to krásne zvieratká. Mala som problém odísť bez neho domov, lebo je to nenáročné zvieratko. Akurát nevie žmurkať, takže si olizuje oko, čo je trošku nechutné. Ale inak je to krásna jašterička,” poznamenala s pobavením sympatická blondínka. 

Ako Danka tiež prezradila, diváci sa môžu tešiť aj na mnohé iné netradičné zvieratá. V blízkej dobe sa budú môcť pozrieť napríklad na to, ako táto dvojnásobná mamina absolvovala ježkoterapiu. Sledujte Miláčikovo každú sobotu o 9:15 na Jojke. 

Krásna Jojkárka opäť na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Danka si na nakrúcanie odbieha z rodičovskej dovolenky, na ktorej je so synčekom Maxom. Ten v marci oslávil 1. narodeniny. Materské povinnosti a prácu na Miláčikove dokáže sympatická blondínka hravo skĺbiť. Ako sme sa ale zo zákulisia televízie dozvedeli, návrat do spravodajstva zatiaľ neplánuje. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu