Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšie FOTO "Schatzi" z Dunaja: Takto ju na obraze neuvidíte!

Jana Majeská
Jana Majeská (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Diváci ju majú v zuboch, ale... Seriál Dunaj, k vašim službám s napätím sledujú mnohí diváci. V poslednej odvysielanej časti ich zvlášť prekvapila krutosť podvádzanej "Schatzi". Tú stvárňuje sympatická herečka Janka Majeská, ktorá je v súkromí pochopiteľne iná. Najnovšie fotky talentovanej blondínky sú toho dôkazom.

Televízia Markíza drží divákov seriálu Dunaj, k vašim službám poriadne v napätí. Všetci čakajú aké rozuzlenie napokon nastane v prípade milostného trojuholníka okolo Valtera Klausa. Jeho manželka Helga, prezývaná Schatzi, totiž odhalila, že jeho milenka Eva je tehotná a dieťa podľa všetkého čaká s iným mužom. Zároveň prišla aj na to, že speváčka, ktorá jej mužovi pomotala hlavu, z neho ťahala všetky podstatné a dôležité informácie.   

Už zajtra o 20:30 si budú môcť fanúšikovia vychutnať ďalší diel. Čakanie naň im však tvorcovia spríjemnili napríklad aj novými fotkami hercov, ktorí stvárňujú manželov Klausovcov. Hádam každému hneď udrie do očí, že Janka Majeská je na fotkách úplne iná, než pred kamerami. Je tam totiž usmiata, uvoľnená a smeje sa priam od srdca. „Krásna žena! A konečne ju vidíme aj s úsmevom na tvári,” znie jeden z komentárov od fanúšikov. 

Mnohí z nich ocenili Majeskej fantastické herecké výkony a rovnako tak aj jej kolegov Zdenu Studenkovú a Filipa Tůmu. Tí taktiež stvárňujú negatívnejšie postavy a sú v tom ozaj skvelí. 

Jarné finále seriálu Dunaj, k vašim službám je naplánované na utorok, 30. mája. 

 

Viac o téme: Dunaj k vašim službámJana Majeská
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu