Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Petrana z Ruže hostila Tomáša u seba doma: Na jej mamu sa zvalila vlna KRITIKY... Ale TOTO jej prikázal štáb!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Hoci mnohí očakávali finále Ruže pre nevestu už uplynulý piatok, meno víťazky sa diváci dozvedia až tento týždeň. V poslednej časti predstavila trojica dievčat Tomášovi svoj reálny život, svoje koníčky aj rodičov. No a na Petraninu mamu sa po odvysielaní zvalila lavína kritiky... TOTO jej pritom prikázal štáb!

Zatiaľ čo doteraz v šou Ruža pre nevestu robili dievčatá všetko to, čo si prial ženích Tomáš, v poslednej epizóde sa garde zmenilo a program na spoločné rande vymýšľali dámy. Privítali ho vo svojom svete, predstavili mu svojich najbližších, ukázali, ako najradšej trávia voľný čas. 

Mirka ho povodila po Košiciach a ukázala mu ako korčuľuje na ľade, Tereza mu ukázala Žilinu a zobrala ho do pivovaru a Petrana si s ním dala preteky na motokárach a... Potom mali doma spoločný obed s jej mamou a najlepšou kamarátkou.

Petrana z Ruže hostila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Najprv si Tomáš vychutnal vývar z domáceho kohúta a potom sa podávala sviečková na smotane s knedľou. „Všetkým som dala iba jednu knedľu, pretože všetci cvičíme. Peťka teda menej, ale chce,“ zahlásila Petranina mama. A skutočne na tanieri mal každý iba po jednej knedli. 

Okamžite po odvysielaní sa tak na pani Oráčovú zvalila vlna kritiky, či sa nehanbila svojmu potenciálnemu zaťkovi naservírovať takú smiešnu porciu. Nádejná nevesta však vysvetlila, ako to celé bolo a že jej mama by Tomášovi pokojne dopriala aj viac, ale... 

Petrana z Ruže hostila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Petrana z Ruže hostila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Zasiahol štáb. „Nebol čas na viac jedenia. Nechápem, prečo sa to toľko riešilo, keď boli jasné inštrukcie, že už musíme rýchlo dojesť a naberať málo. A teraz je to použité ako nejaké negatívum voči mojej mamine. Ani cheesecake, čo som upiekla, sme nemali čas zjesť,“ odhalila Petrana na Instagrame.

V závere epizódy bol posledný ceremoniál ruží, na ktorom sa rozhodlo, ktoré dve dievčatá postúpia do finále šou Ruža pre nevestu. Tomáš poslal domov Terezu, a tak sa jeho budúcou priateľkou možno stane Petrana alebo Mirka. Finále odvysiela televízia Markíza už v piatok o 20:30.

Petrana z Ruže hostila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Petrana Galatea Oráčová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu