Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Holubec z markizáckeho Dunaja je ako otec nemilosrdný: Och, fakt toto robí svojím deťom?!

Filip Tůma ako Anton Holubec
Filip Tůma ako Anton Holubec (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Jednoducho majú smolu! Aj dnes večer odvysiela Jednotka talkšou Petra Marcina - Neskoro večer. Pôjde o posledné premiérové vydanie jarnej vysielacej štruktúry. Jedným z hostí bude aj obľúbený herec Filip Tůma, ktorý aktuálne hviezdi napríklad v markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám.

Filip Tůma sa okrem herectva venuje opernému spevu. Keď bol teda hosťom u Petra Marcina, neobišli ani túto tému. Moderátora zaujímalo, že ako jeho povolanie vnímajú deti - syn Hektor a dcérka Liana. Ako priznal, zatiaľ ich opera veľmi nezaujíma a podobne, ako ich rovesníkov, ich lákajú skôr detskí interpreti. 

„Hudobný vkus majú zatiaľ ten najhorší. Ja keď niekedy počúvam tie detské pesničky, tak ja sa niekedy naozaj bojím o duševné zdravie tých detí, že čo z toho môže vyrásť,” uviedol Tůma. „Je to zvláštne, ale deti to majú radi. Všetku moju silu som ale využil na to, že som im to zakázal,” dodal s pobavením. 

Šou Neskoro večer si môžete pozrieť už dnes večer o 21:35 na Jednotke. Okrem Tůmu budú hosťami aj herečka Lenka Krobotová a speváčka Katka Ščevlíková. 

 

 

Viac o téme: Neskoro večerFilip Tůma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu