Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Diváčky JOJ-ky sú vo vytržení: Na obraz mieri brutálne sexi svalnáč!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Viete, kto je najsexi seriálovým hasičom? Jednoznačne svalnáč Buck z obľúbeného seriálu 9-1-1, ktorý je dobre známy aj divákom TV Joj. Spomínaný počin sa už čoskoro vracia na televízne obrazovky a fanúšičky pri pohľade na fešného herca Olivera Starka (31) neskrývajú svoje nadšenie.

Seriál 9-1-1 sa teší veľkej diváckej priazni nielen v zahraničí, ale aj u nás. Televízia Joj v uplynulých rokoch zaradila do vysielania počas leta práve tento počin. A tento krok zaznamenal slušný úspech. Nečudo, že na Kolibe sa aj tento rok rozhodli staviť práve na dramatické situácie, keď na tiesňovú linku volajú ľudia hľadajúci pomoc. 

Vysielanie piatej série seriálu oznámila televízia aj na svojich sociálnych sieťach. Urobila tak prostredníctvom fotky, na ktorej pózuje najsexi hasič Buck. „Začíname už v utorok 20. jún o 20:35 na JOJke,” znie popis k záberu, pod ktorým nechýbajú nadšené komentáre od diváčok. „Tak z tohto mám obrovskú radosť. Veľmi sa teším. Môže byť tento Buck takýto sexi?” znejú vybrané z nich. 

Britský herec Oliver Stark, ktorý sexi hasiča Bucka stvárňuje, si svoje súkromie prísne stráži. Podľa medializovaných informácií je jeho partnerkou krásna herečka Hannah Harlow, ktorá ho očarila na Instagrame. Oliver jej najskôr reagoval na príspevky a zdráhal sa ju osloviť. Keď sa mu ozvala ona, neskrýval svoje nadšenie. Po pár týždňoch "online vzťahu" sa konečne stretli osobne a bola z toho veľká láska. Či stále tvoria pár, nevedno. K súkromiu sa totiž ani jeden z nich príliš nevyjadruje a na ich profiloch na sociálnych sieťach už niet ich spoločných fotografií. 

Oliver Stark a Hannah
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Oliver Stark9-1-1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu