Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

TV Tipy na týždeň: Užite si rozprávkovo pestrú šibačku!

Ako si vycvičiť draka 2 Zobraziť galériu (2)
Ako si vycvičiť draka 2 (Zdroj: SITA)

Na záver veľkonočných sviatkov je nutné zregenerovať a ešte využiť posledné voľné chvíle pred nástupom do pracovných dní. Oddýchnite si v pondelok spolu s nami pri sympatických rodinných animákoch a zvyšok týždňa vám ubehne ako voda aj vďaka zaujímavej filmovej ponuke.

Pondelok 15.55 Joj: Doba ľadová: Zem vpohybe

Mamutia rodinka, lenivý anajmä utáraný leňochod, šabľozubý tiger. Zostava, ktorá prežije všetko, bola tento raz rozdelená zlomom zemských platní. Vinník je každému jasný – Scratt milujúci všetky orechy sveta. Aby sa dostali opäť všetci ksebe, musia prekonať tú najväčšiu prekážku, ktorou je vzdialenosť. Aešte plavbu na ľadovci po rozbúrenom mori, pirátsku posádku amnoho ďalšieho. So sebou si však vzali príručnú batožinu plnú humorných hlášok akomických situácií, čo zasa raz pobaví celú rodinu. Pretože, jednoducho, príbehy z doby ľadovej miluje každý.


Návrat k najúspešnejšiemu animáku: V Ľadovom kráľovstve bude párty


16.45 Nova: Ako vycvičiť draka

Náročný teenagerský vek hlavného hrdinu znásobuje fakt, že je Vikingom. Ačo je oveľa podstatnejšie aj náčelníkovým synom, teda sa mu patrí preukázať dospelosť. Jednou zpodmienok je uloviť draka. Trošku drsné na takého chlapca, nie? Akeďže sám nie je žiadnym silákom, pokúsi sa vďaka priateľstvu práve sdrakom zmeniť zmýšľanie ostatných bojovníkov. Nádherný príbeh pretavený do animovanej rozprávky poteší dušu nejedného dieťaťa, ktoré bude túžiť len po jednom – mať svojho vlastného draka. Mimochodom, nielen deti.

17.25 Markíza: Medveď Yogi

Ado tretice ďalšia pondelková rozprávka. Stouto sa dostaneme do parku Jellystone, ktorého najznámejšími obyvateľmi sú medveď Yogi ajeho malý kamoš Boo boo. Dokážu vymyslieť akýkoľvek spôsob, len aby získali nejaký ten piknikový kôš plný chutného jedla. Podarí sa im však prekabátiť podlého starostu Brownu, aby mohli ostať žiť vparku aaby ho pre návštevníkov nezavrel?


Desať animovaných postáv, ktoré jednoducho musíte milovať


20.30 Doma: Da Vinciho kód

Aby ste sa úplne nestratili vrozprávkovej krajine, šibačkový večer môžete zavŕšiť vyriešením jednej znajväčších záhad. Potom ako zavraždia správcu Louvru, sa vydáva po jeho stopách ašifrách univerzitný profesor auznávaný symbológ vpodaní Toma Hanksa. Spolu sčlenkou parížskeho dešifrovacieho oddelenia však zisťuje, že nejde ozhodu náhod, vďaka čomu sa dostávajú do šialenej pátračky po legende.

Streda 20.00 HBO: Dobrodružstvá pána Peabodyho aShermana

Sympatický príbeh inteligentného psa pána Peabodyho, ktorý si adoptoval chlapca. Veď prečo nie? Na svete sa deje všetko anavyše si ho každý stopercentne obľúbi. Teda, takmer každý. Deti vškole sú kShermanovi nemilosrdné avysmievajú sa mu, že je pes. Všetko sa na seba akosi nakopí aten vzmätku využije so svojou spolužiačkou stroj na premiestňovanie sa včase. Všetkých čaká veľké dobrodružstvo, pretože sa ako vždy musí niečo pobabrať apotom sa ztej kaše treba aj nejako dostať. deti sa potešia milým postavičkám adospelákov určite pobavia slovné hračky geniálneho pána Peabodyho.


Animované trháky tohto roka: Cestovanie v čase aj supertajná misia


20.20 Jednotka: Rob Roy

Historická dráma spojená sromantikou vás dostane na škótsku vysočinu do začiatku 18. storočia. Robert Roy MacGregor vlastní kus pôdy asňou aj dvesto duší astáda dobytka. Keďže sa onich musí aj starať, požičia si nejaké peniaze, ktoré mu však boli ukradnuté. Podozrenie padlo na jeho priateľa, pričom nemohol zabrániť jeho smrti. Pomsta však na seba nenechá dlho čakať, pretože najdôležitejšie je ochrániť česť – svoju, manželkinu aj priateľovu.

Štvrtok 14.30 HBO: Pozná ju ako svoje boty

Dve sestry, majú spoločných rodičov, no každá je úplne iná. Mladšia Maggie vymetá večierky jeden za druhým ajej životnou náplňou je oblečenie, topánky, pekní chlapi aalkohol. Staršia Rose je jej úplným opakom – zodpovedná aúspešná právnička, ktorá má na všetko svoje pravidlá. Napriek rozdielom spolu celkom vychádzajú až do chvíle, kým sa všetko nepobabre. Dokážu nájsť opäť ksebe cestu, alebo ich hádka rozdelí už navždy? Avtomto momente úvah prichádza na scénu ich babička.

Viac o téme: Tv tipAko uloviť drakaDa Vinciho kód
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu