Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Futbalové lahôdky či komediálne klenoty: Užite si lákavé TIPY

V ako Vendeta Zobraziť galériu (6)
V ako Vendeta (Zdroj: telkac.sk)

Ďalší aprílový týždeň prinesie overenú kvalitu. Okrem skvelých komédií z Čiech či Francúzska si môžu gurmáni oddýchnuť aj pri zápasoch Ligy majstrov. Pozrite si prehľad toho najzaujímavejšieho!

Pondelok, Jednotka 20:20 - Jeden blbec na večeru

Skupinka dobre situovaných priateľov usporadúva každú stredu večere, pri ktorých súťažia, kto z nich privedie väčšieho hlupáka. Vydavateľovi Brochantovi sa podarí získať výnimočný exemplár v podobe účtovník Pignona, no nešťastnou zhodou okolností nakoniec skončí doma práve s Pignonom a dozvedá sa, že ho opúšťa manželka. Dobromyseľný Pignon sa, samozrejme, na to nemôže pozerať a rozhodne sa v tejto francúzskej komédiiBrochantovi pomôcť aj napriek tomu, že zisťuje, ako to bolo s pôvodným pozvaním na večeru.

Jeden blbec na večeru
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Humor, napätie aj dráma: Toto sú najlepšie francúzske filmy


Utorok,DigiSport 3 / DigiSport 420:40 - Liga majstrov

V prvom utorňajšom zápase prestížnej klubovej súťažeprivíta na Nou Campe Barcelona tím PSG. "Blaugranas" si z Paríža odviezli pohodlnú výhru 3:1 a klub Zlatana Ibrahimoviča bude mať čo robiť, aby postúpil. Duel môžete sledovať na stanici DigiSport 3. Druhý zápas sľubuje väčšiu drámu. Zraneniami sužovaní Bavori v Porte prehrali 1:3 a doma určite budú chcieť aj napriek lazaretu zabojovať o postup do semifinále. Portskí "draci" ale kožu zadarmo nedajú. Atraktívne stretnutie si môžete vychutnaťna DigiSport 4.

Mario Gotze a Danillo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujať:Stúpajúce napätie v Bayerne: Prehra s Portom zlomila väz dlhoročnej ikone!


ČT 1 20:55 -Světáci

Kultová česká komédia ponúka príbeh troch dedinských fasádnikovSkopca, Prouzu aPetrtýla, ktorí sa rozhodnú, že si popri práci v Prahe aj trochu užijú. Hoci sa ich prvý pokus v podobe návštevy drahej reštaurácie končí katastrofou, nevzdávajú sa a s pomocou knihovníka Dvorského sa učia slušným spôsobom.Svetáci ešte netušia, že prefíkaná kupliarka, šatniarka Marie Trčková, už zaškoľuje svoje tri ľahké dievčatá, Marcelu, Zuzanu a Božku, do úloh "nóbl dám", s ktorými sa majú páni "náhodou" zoznámiť...

Světáci
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Drsňák s krásnou dušou: Legendárny Zorba by oslavoval jubileum


Streda, Jednotka/ DigiSport 3 20:40 -Liga majstrov

Aj v stredu pôjde v Lige majstrov o veľa. V prvom zápase madridského derby sa zrodila remíza 0:0, ktorá nič nerieši. Tvrdý súboj nezmieriteľných rivalov v podaní Realu a Atlética si môžete pozrieť na Jednotke. Druhú dvojicu tvorí taliansky majster Juventus a francúzske Monaco. "Kniežatá" sa budú doma usilovať vrátiť Turínčanom prehru 0:1. Duel ponúkne v priamom prenose televízia DigiSport 3.

Carlos Tévez a Yannick
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujať:Monacké kniežatá zúria: Rozhodla o výhre Juventusu chyba rozhodcu?


Dajto 20:15 - V ako Vendeta

Totalitná Británia. Sloboda je už iba ilúzia. Maskovaný muž menom V zachraňuje Evey, mladé dievča, zo spárov vlády. Charizmatický a nie úplne typický hrdina sa snaží podnietiť ju a aj ostantých občanov k vzbure voči tyranii. Ako Evey odkrýva tajomný pôvod V, zisťuje aj mnohé pravdy o sebe. O scenár k akčnému trilleru z lákavého prostredia sa postarali tvorcovia MatrixuAndy a Lana Wachowskí.

V ako Vendeta
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Peniaze nie sú všetko: 10 predražených filmov, ktorým to nevyšlo


Štvrtok, Dajto 20:15 - Disturbia

Tínedžer Kale (Shia LaBeouf) sa stále nevie zmieriť so smrťou otca a odnesie si to učiteľ španielčiny, ktorého napadne, pretože sa nechtiac dotkne citlivej témy. Kale dostane domáce väzenie a nesmie sa z domu pohnúť tri mesiace, čo je pre neho utrpením. Neskonalú nudu sa mladík usiluje skrátiť "špionážou", keď ďalekohľadom pozoruje najprv peknú susedku Ashley (Sarah Roemer), aby následne u ďalšieho suseda objavil známky podozrivého správania. Čo ak to je dlho hľadaný sériový vrah? Horor sa môže začať.

Disturbia
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Fešák z Transformerov priznal hroznú skúsenosť: Znásilnili ma!


Viac o téme: KomédieLiga majstrov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu