Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prežite akčne nabitý víkend: Zbraň do ruky chytia Stallone, Willis alebo Belmondo!

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone (Zdroj: www.huffingtonpost.com)

Ak máte radi akciu, napätie i jemný humor, tento víkend si určite prídete na svoje. Čaká na vás päť výborných akčných filmov a jedna britská čierna komédia s Rowanom Atkinsonom v hlavnej úlohe!

Piatok:

20:45, JOJ Plus: Zastavte Cartera
Nezastavili ho ani súperi v ringu a ani Vietnamci v džungli. Sylvester Stallone, ikona akčných filmov, sa tentoraz predstaví v úlohe nekompromisného pomstiteľa, ktorý tvrdo strestá všetkých tých, ktorí mali podiel na smrti jeho brata. „Sly“ bude musieť tentoraz bojovať na dvoch frontoch zároveň, keďže okrem tých, ktorí zapríčinili smrť jeho brata, sa ho budú snažiť zabiť aj zločinci vyslaní jeho šéfom. Zastaviť Cartera však nebude nijako jednoduché. On je totiž nezastaviteľný.

23:10, JOJ: Skala
Ako zachrániť desiatky tisíc nevinných ľudí, proti ktorým sú namierené rakety s nervovým plynom? Tak túto otázku si kladie FBI v snahe eliminovať nebezpečného teroristu (Ed Harris). Ich riešením je postarší britský agent Mason (Sean Connery), ktorého spoločne s vyzbrojenou jednotkou vyšlú do nedobytnej skalnatej pevnosti, aby dal všetko do poriadku. Michael Bay, režisér Transformerov, nakrútil atypickú bondovku bez Jamesa Bonda, za to však so Seanom Connerym, skvelou akciou i napätím do poslednej minúty. Bayova Skala je jedným z najväčších filmových klenotov víkendovej televíznej ponuky.

Sobota:

20:30, Markíza: Non-Stop
Bill Marks (Liam Neeson) pracuje v lietadle ako vzdušný šerif a dohliada na to, aby sa cestujúcim počas letu nič nestalo. Práca ho frustruje a lietanie nebaví. Pri jednom z ďalších obyčajných letov však na Billa padne podozrenie, že by mohol mať do činenia s teroristami, ktorí na palube vraždia cestujúcich. Je tomu skutočne tak, alebo je pravda úplne iná?Režisér hororu Sirota a napínavého Neznámeho, nakrútil ďalší strhujúci thriller plný zvratov, v ktorom si až do samotného konca nebudete môcť byť istí ničím!

20:15, Prima, Smrtonosná pasca: Opäť v akcii
Nielen Liam Neeson vezme v sobotu večer do ruky zbraň, ale aj nestarnúci Bruce Willis, ktorý sa už po piatykrát predstaví ako nezničiteľný detektív John McClane. Tentoraz zavíta do Moskvy, aby tu vyhľadal svojho syna, no veľmi rýchlo zistí, že jeho syn mu je až príliš podobný a neustále sa ako tajný agent pohybuje na hrane života a smrti. Otec so synom budú musieť spojiť sily, aby „vyčistili“ moskovské podsvetie a hlavne pri tom neprišli o život.

Nedeľa:

20:00, ČT1: Strach nad mestom
Keď boli ešte Neeson a Willis ešte len v plienkach, Jean-Paul Belmondo už mlátil všelijakých grázlov hlava nehlava. V jednej zo svojich najznámejších filmových úloh sa predstaví v úlohe (pre neho typicky šarmantného) detektíva, ktorý sa v uliciach Paríža bude snažiť vypátrať sériového vraha, ktorý okrem veľkej brutality oplýva i inteligenciou. Belmondo v tomto filme okrem šarmu predvádzal i neuveriteľné kaskadérske kúsky a pri nakrúcaní jednej zo scén takmer zomrel.

20:15, Prima, Univerzálna upratovačka
Rowan Atkinson alias Mr. Bean sa vo filme Nialla Johnsona v nedeľu večer predstaví v atypickej úlohe kňaza, ktorý je natoľko veľkým workoholikom, že si nevšimne, že jeho rodina sa mu rozpadá. Keďže práce je, obrazne povedané, až nad hlavu, rodina si najme sympatickú gazdinku Grace (Maggie Smithová), ktorá ich, ako dúfajú, odbremení od časti práce. Grace však nie len tak obyčajná upratovačka, ale univerzálna upratovačka, ktorá celé mesto vyčistí od jeho špiny. Dôkladne.

Viac o téme: Bruce WillisSylvester StalloneLiam NeesonJean-Paul BelmondoRowan Atkinson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu