Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nudiť sa nebudete: Čaká vás drsný Clint Eastwood či mafiánska bomba

TV Tipy na týždeň Zobraziť galériu (9)
TV Tipy na týždeň (Zdroj: telkac.sk, fanpop.com)

Leto je už pomaly tu! Dni, ktoré môžu byť plné slnka, môžete zakončiť napríklad sledovaním televízie a jej vynikajúceho programu. Tento týždeň televízne stanice opäť prinášajú bohatú ponuku kvalitných filmov všetkých žanrov.

Pondelok, Jednotka 20:20 - Bobule

Pracovný týždeň môžete začať českým kúskomBobule. Komédia, ktorá môže navnadiť na prichádzajúce leto, nás zavedie na moravské vinice medzi kamarátov Honzu a Jirku.Autori nám predhadzujú dvaarchetypy podvodníkov - Honza je typický mestský frajer, Jirka zas vie geniálne oblbnúť ženy. Vďaka tomuto talentukšeftujú s bytmi či autami, čo to dá. Zlom v ich životoch nastáva v momente, keď sa Honzovi z Moravy ozve jeho vážne chorý starý otec. Rozhodne sa mu splniť životný sen, pričom netuší, že si takýmto spôsobom plní aj svoj vlastný.

Bobule
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk, BBC)


Mohlo by vás zaujať:Zoznámte sa, Jan Hřebejk: Majster stojaci za kultovými Pelíškami


Film Plus 21:25 - Jana Eyrová

Knižná klasika anglickej spisovateľky CharlotteBrontëovej dlhodobo patrí medzi najobľúbenejšie romantické romány milovníkov literatúry. Vo filmovom spracovaní z roku 2011 hlavnú postavu Jany Eyrovej, hrdinky, ktorá neprestáva inšpirovať generácie čitateľov a divákov po celom svete ani viac ako 150 rokov od vydaní diela,brilantne stvárnila herečka Mia Wasikowská. Režisér Cary Joji Fukunaga sa v produkcii televízie BBC rozhodol príbeh vyrozprávať s pomocou flashbackov, ktoré zachytávajúú dramatické a pohnuté situácie počas obdobia vlády kráľa Juraja III.

Jana Eyrová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk, BBC)


Mohlo by vás zaujať:Láska všade navôkol: Top scény pre fanúšikov romantiky


Utorok, Joj Plus 20:45 - Horúce pozdravy z Paríža

Francúz Pierre Morel po dvoch rokoch od obrovského úspechu jeho trilleru 96 hodín s charizmou nasiaknutým Liamom Neesonom prináša ďalšia snímku plnú akcie.Osobný asistent amerického ambasádora v Paríži James Reec (Jonathan Rhys-Meyers) má všetko, čo potrebuje - krásnu priateľku, luxusný byt a skvelé zamestnanie. Chýba mu ale adrenalín a dychtí po tom, aby sa zúčastnil riskantnej a nebezpečnej akcie. Jeho želanie sa má čoskoro splniť, keď má pomáhať agentovi FBI Charliemu Waxovi (John Travolta). Ten sa však vyžíva v násilía James zisťuje, že zabrániť teroristickému útoku v Paríži nebude tak jednoduchou úlohou, ako sa spočiatku zdalo.

Horúce pozdravy z Ruska
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk, BBC)


Mohlo by vás zaujať:Keď sa hercom pomútil rozum: 10 úloh, ktoré nikdy nemali vziať


Film Plus 21:25 - Pokojný bojovník

Dan (ScottMechlowicz) je nesmierne talentovaný športovec, ktorý žne úspech na univerzitnej pôde. Nadaný gymnasta sníva o olympiáde a má všetko, na čo si len pomyslí - triumfy, ženy, rýchle motorky a divoké párty. Jedného dňa sa to však všetko zmení, keď mu plány prekazí ťažký úraz. Aj vďaka nemu sa stretne s tajomným automechanikom (Nick Nolte), ktorého Dan začne nazývať Sokratom. Mladík vďaka jeho radám zisťuje, že sa potrebuje ešte veľa učiť, mnohé prekonať a kopu vecí opustiť, aby našiel svoju cestu. Dan sa rozhodne nevzdáva...Pôsobivú športovú drámu podľa autobiografického diela Dana Millmananakrútil režisérVictor Salva.

Pokojný bojovník
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk, BBC)


Mohlo by vás zaujať:Keď herci hercov kritizujú: Urážkami na adresu kolegov nešetria


Streda, Jednotka 20:20 - Bounty

Historický epos Bounty s hviezdnymi hercamirozpráva príbeh lode Bounty plaviacej sa z malebnéhoostrova Tahiti. Počas cesty však námorníci zabudnú na disciplínu, vzbúria sa proti zaobchádzaniu zo strany kapitána a prevezmú kontrolu nad plavidlom. Kým vzbúrenci aj s loďou sa vrátia na ostrov ku krásnym obyvateľkám karibského raja, kapitán Blight (Anthony Hopkins) sas hŕstkou verných vydáva na strastiplnú cestu za záchranou v malom člne. To ešte netuší, čo ho čaká pri prípadnom návrate na pevninu...

The Bounty
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: fanpop.com)


Mohlo by vás zaujať:Oči anjela, povaha diabla: Toto ste o Melovi Gibsonovi nevedeli


Dajto 22:20 - Krycie meno Donnie Brasco

Režisér štvrtého dielu filmovej ságy Harry Potter sa pár rokov predtým preslávil inou snímkou. Mike Newell mal v roku 1997 k dispozícii vynikajúcu hereckú dvojicu Al Pacino a Johnny Depp, ktorá hviezdi v mafiánskom príbehu podľa skutočných udalostí. Dielo zachytáva úspešnú akciu FBI, ktorej agent Joe Pistone pod falošnou identitouprenikol medzi členov organizovaného zločinu, kdestrávil sedem rokov mapovaním ich činnosti. Môžeme tak vidieť zasvätenú, veľmi prodrobnúa autentickúsondu do sveta mafie.

Krycie meno Donnie Brasco
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk, BBC)


Mohlo by vás zaujať:Geniálny mafián Al Pacino: Všestranný herec žiaril aj na divadelných doskách


Štvrtok, 20:15 Barrandov - Policajt v Afrike

Štvrtkový večer bude patriť zástupcom zákona. Televízia Barrandov ponúkne osvedčenú klasiku, kde v hlavnej úlohe policajného komisáranehviezdi nik iný ako Bud Spencer. PiedoneRizzo sa v treťom pokračovaní obľúbenej série vydáva do Afriky,aby sa stretol s policajným dôstojníkom, ktorý má preňho dôležitý odkaz. Rizzo má pomôcť vyriešiť prípad obchodu s drogami a s juhoafrickými drahokamami. Jeho kolegu v uniforme však zastrelia a Piedone preto musí dostať jeho vraha, v čom mu v tejto kriminálnej komédiiasistujú syn zastreleného Bode a bývalý policajt Capute.

Policajt v Afrike
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk, BBC)


Mohlo by vás zaujať:Bud Spencer: Herec, muzikant, právnik a olympijský medailista


21:45 Nova Cinema - Stávka na smrť

Drsného Harryho alias policajta Harryho Callahana v podaní Clinta Eastwooda čaká posledný prípad. Tentokrát je na stope veľmi zvláštneho zločinu - v meste sa totiž objavuje zoznam miestnych osobností, ktorý je základom morbídnej hry vymyslenej režisérom hororových snímok. Filmový štáb uzatvára stávky o tom, kto zo zoznamu zomrie a víťazom sa stane ten, kto uhádne najviac mien.Harry sa stáva nielen nemilosrdným lovcom zločincov, ale v tomto prípade aj terčom vražedných útokov, pretože na zozname sa nenachádzajú iba mená hercov či muzikantov, ale aj on samotný.

Stávka na smrť
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk, BBC)


Mohlo by vás zaujať:Najznámejšia atrakcia: Toto ste o Hollywoodskom chodníku slávy nevedeli


Viac o téme: TV Tipy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu