Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV Tipy na víkend: Rozosmejú vás svieže komédie a schladia akčné trháky

Robert Downey Jr. ako Sherlock Holmes
Robert Downey Jr. ako Sherlock Holmes (Zdroj: internet)

Čím viac televíznych programov človek má, tým väčším problémom sa stáva úloha vybrať kvalitný film na pohodový víkendový večer. My sme za vás vybrali z každého žánru niekoľko a ponúkame vám ich v televíznych tipoch na víkend.

Piatok, Markíza 20:30 – Žoldnier (2013)

Jasona Stathama si snáď vinej než vakčnej snímke predstaviť ani nemožno. Tentokrát sa predstaví vúlohe hľadané utečenca, ktorý sa snaží utiecť pred svojou minulosťou. Hoci býval členom elitnej zásahovej jednotky, jeho život sa rapídne zmenil atentokrát sa ocitol na samom dne.

Piatok, Nova Cinema 20:00 – Analyzuj (1998)

Komédia zmafiánskeho prostredie, vktorej si hlavnú úlohu zahral geniálny Robert De Niro vás jednoducho musí nadchnúť. Ako hlava mafiánskej rodiny sa totiž snaží vysporiadať sproblémami, ktoré mu prinieslo rozhodnutie zmeniť svoje dlhoročné mafiánske zlozvyky. Pomôcť mu vtom má doktor Sobol, ktorý ale tiež bojuje sfaktom, že jeho klientom je teraz nebezpečný gangster.

Sobota, Markíza 20:30 – Lovci gangstrov (2013)

Doslova hviezdami nabitá šou sa chystá vsobotu večer. Ocitáme sa vLos Angeles vroku 1949, mesto má pod palcom neľútostný ganster Mickey. Všetkých avšetko, čo by mohlo ohroziť jeho nelegálne aktivity ovláda, vrátane policajných dôstojníkov. Napriek všetkému sa nájde skupina, ktorá sa rozhodne nielen postaviť Mickeymu, ale aj nadobro prekaziť jeho aktivity.

Sobota, Nova 20:20 – Sherlock Holmes: Hra tieňov (2011)

Ostrieľaný profesionál, intelektuál a elegán Sherlock Holmes už nie je najmúdrejším mužom vmeste. Jeho náprotivok je nielen zdatným súperom, ale vďaka prirodzenému citu pre zlo spolu schýbajúcim pocitom svedomia ho tentoraz môže predčiť. Zdá sa, že smrť korunného princa nie je jednoznačne samovraždou aže vpodstate ani nejde onáhodnú vraždu. Napokon môže ísť osúčasť oveľa väčšieho plánu, ktorý ak vyjde, zmení celé dejiny.

Nedeľa, Markíza 20:30 – Mačacie zlato(2008)

Hoci sa zdalo, že Finn ako lovec pokladov veľa vody nenamúti adoslova pod nohami sa mu rúca život, nič nie je stratené. Svojmu plánu získať dávno stratený poklad nevyčísliteľnej hodnoty verí natoľko, že sa ocitá na lodi, kde sa jeho bývalá manželka Tess zamestnala ako asistentka istého miliardára. Toho presvedčí, aby sa vhonbe za španielskym bohatstvom pridali knemu. Návrhu neodolá ani Tess, atak sa spolu vydávajú vústrety dobrodružstvu, po akom dávno túžili.

Nedeľa, JOJ 20:30 – Hádaj kto? (2005)

Hádaj kto? je romantická komédia, vktorej si zahrali Ashton Kutcher aBernie Mac ako budúci zať asvokor. Otec mladej Teheresy, ktorá zabudla svojim rodičom pripomenúť, že jej budúci ženích je beloch, hoci ona sama ateda aj jej rodina sú černosi, si budúceho zaťa teda nepredstavoval práve takto. Práve naopak, svojej dcére vysníval černocha atejto predstavy sa nemieni vzdať.

Viac o téme: ŽoldnierSherlock HolmesAnalyzujLovci gangstrovMačacie zlatoHádaj kto?
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu