Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lákavé TV TIPY: Legendárne dobrodružstvo, majstri grimás či Peter Sagan

Legendárne dobrodružstvo, majstri grimás či Peter Sagan Zobraziť galériu (6)
Legendárne dobrodružstvo, majstri grimás či Peter Sagan (Zdroj: telkac.sk, SITA)

Ani tento týždeň v televízii vás rozhodne nenechá sklamaných. Komédia, dráma či dobrodružstvo, to všetko si môžete počas pracovných dní vychutnať na vašich obrazovkách. A aj keď sa Wimbledon už skončil, športovci smútiť tiež nemusia - je tu ešte stále Tour de France a Peter Sagan.

PondelokFilm Plus 20:10 - Stratený raj

Shya v podaní už vtedy hviezdneho Orlanda Blooma spoznáva v tropickom raji krásnu Andreu (Zoe Saldana) a okamžite sa do nej zamiluje. Nádherná dievčina jeho city opätuje, proti tomu však stojí jej starší brat. Situácia sa v tejto britskej krimi-dráme ešte viac skomplikuje, keď sa na ostrove objavia aj dvaja utečenci z väzenia a nemilosrdní gangstri. Shya je po tom, ako ho stretnú, donútený spáchať zločina jeho budúcnosť nevyzerá vôbec ružovo.


Mohlo by vás zaujať:Náhrada za Orlanda Blooma: Nový parťák pre Jacka Sparrowa


Markíza 21:15 - Kúzelníci

V pondelok večer môžete zrelaxovaťaj pri oddychovke, akou komédia Kúzelníci sJimom Carreym a Steveom Carrelomdozaista je. Populárny, no po rozchode s dlhoročným spolupracovníkom znudený kúzelníkBurt Wonderstone dostáva novú inšpiráciu. Musí sa totiž pustiť do boja s novým konkurentom - pouličným mágom Grayom, ktorý na seba svojou šou strháva čoraz väčšiu pozornosť. Najväčší súboj v kúzelníckych dejinác tak môže začať.

Kúzelníci
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Šialené premeny Jima Carreyho: Takto sa z neho stávala kultová Maska


UtorokČT 4 Sport 14:10 - Tour de France

Po pondelňajšej pauze pokračujú slávne cyklistické preteky už 10. etapou a každý slovenský fanúšik drží palce Petrovi Saganovi, ktorý bude v drese tímu Saxo-Tinkoff opäť bojovať o etapové víťazstvo. Bude Tourminátorpokračovať vofantastických výkonoch? Podarí sa muv 167 kilometrov dlhej horskejetape s cieľom vLa Pierre-Saint-Martin potešiť náročného majiteľa tímu, ruského milionára Tiňkova?

Peter Sagan
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujať: Najlepšie spravodajstvo o Tour de France a Petrovi Saganovi na webe Športky.sk!


Nova Cinema 20:20 - Indiana Jones a Chrám skazy

Aby toho pohybu po poobedňajšej dávke cyklistiky nebolo málo, večer si môžete vychutnať dobrodružnú klasiku Stevene Spielberga. Druhý dieľ mimoriadne obľúbenej série o odvážnom archeológovi Indiana Jonesovi (Harrison Ford) nás tento raz zavedie do starobylého paláca v Himalájach, kde mladý maharadža pod vplyvom nečistých kúziel drží v jeho podzemí deti, ktoré tam musia hrdlačiť, aby si zachránili životy. Indy to však nenechá len tak...


Mohlo by vás zaujať:Prvé Fordove vystúpenie po nehode: Takto okomentoval nové Hviezdne vojny


Streda Barrandov 20:15 - Žandár vo výslužbe

Legendárna postava francúzskeho filmu, inšpektorCruchot v podaní fantastickéhoLouisa de Funèsa, je opäť späť.Keďže plukovník polície potrebuje priebojných tvrdých mužov, inšpektor spolu s kolegami skončí vo výslužbe. Crouchota však pokojný život na zámočku jeho manželky vôbec nebaví a preto sa rozhodne to trochu okoreniť. Znovu si navlečie uniformu, čo znamená, že mestečko St. Tropéz bude v tejto bláznivej komédie opäť hore nohami.

Žandár vo výslužbe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:De Funés by mal 100 rokov: Majster grimás to skúšal aj ako kožušník


Markíza 20:30 - Môj dokonalý ex

Ally Darling (Anna Farris), múdra, atraktívna, vtipná a romantická mladá žena,si jedného dňa prečíta článok, po ktoromsi zhrozene uvedomí, že možno zostane do konca života sama. Dostane preto netradičný nápad - začína hon na najlepšieho chlapa z tých, s ktorými už chodila. Zbesilé pátranie prináša okrem množstva vtipných situácií aj zistenie, že muža svojich snov nájde tam, kde by ho vôbec nečakala.

Môj dokonalý ex
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Vtipný Muž roka 2015: Ocenenie si prevzal v bláznivej podprsenke!


Štvrtok Film Plus 20:20 - Zvláštne vzťahy

Britská dráma s hviezdnym obsadením, tak by sa mohol charakterizovať film zvláštne vzťahy. Televízna snímka sa zamierava na vzťah dvoch mocných mužov nedávnej histórie - Tonyho Blaira (Martin Sheen) a Bill Clinton (Dennis Quaid). Spájaich predovšetkým podobné politické myslenie, pričom spojenectvo neskôr prerastie okrem osobných sympatií až do priateľstva. Vydrží ale tento cenný zväzok aj počas krízy, keď pri riešení kosovského konfliktu politici zisťujú, že v jadre sú rozdielnymi ľuďmi?

Zvláštne vzťahy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Písali dejiny: Najlepšie filmy podľa historických osobností


Viac o téme: Harrison FordTV TipyJim CarreyLouis de Funés
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu