Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdne obsadený úvod týždňa: Na obrazovkách DiCaprio i Eastwood!

Leonardo DiCaprio vo filme Pláž
Leonardo DiCaprio vo filme Pláž (Zdroj: www.screencrush.com)

Začiatok pracovného týždňa nám televízne stanice naservírujú viacero zaujímavých titulov. Siedmimi Českými levmi ocenený film Protektor, dobrodružný thriller s Leonardom DiCapriom pod názvom Pláž alebo skvelú komédiu s Adamom Sandlerom.

Pondelok:

Markíza, 21:35: Zohan: Krycie meno kaderník

Nekorunovaného kráľa amerických komédii Adama Sandlera ste v posledných rokoch mohli vidieť už v rôznych úlohách, z ktorých vyčnieva postava Zohana – bojovníka proti terorizmu, ktorý sa rozhodne predstierať vlastnú smrť, aby si mohol splniť svoj celoživotný sen a stať sa kaderníkom. Sandlerovi v tejto zábavnej komédii zdatne sekundujú Chris Rock, John Torturo či Rob Scheinder a cameo úlohy si vo filme strihli i speváčka Mariah Careyová, tenista John McEncroe či Sulu z pôvodného Star Treku George Takei.

Mohlo by vás zaujať: Sláva im nestúpla do hlavy: Herci, s ktorými je radosť spolupracovať

Prima, 23:40: Hľadám priateľa pre koniec sveta

Čo by ste robili, ak by svet ako ho poznáme končil a pred vami by boli len tri týždne života? Poisťovací agent Dodge sa vyberie spoločne so svojou susedkou Penny na cestu hľadania jeho dávnej lásky Olivie, ktorá mu pred časom napísala, že ľutuje to, že sa s ním v minulosti rozišla. Bezdetný a po tom, čo ho manželka opustila s milencom,i nezadaný Dodge sa rozhodne Oliviu objaviťa stráviť s ňou posledné chvíle na tejto planéte. Nájsť ju však obklopený všadeprítomnou anarchiou nebude nič jednoduché.

Utorok:

Prima, 20:15: Léto s kovbojem

Ona je nešťastná vo vzťahu, on je bezprostredný a energický. Keď sa mladá psychologička Doubravka stretne s obyčajným dedinským mladíkom menom Honza, preskočí medzi nimi iskra. Honza je presne ten typ muža, akého by chcela Doubravka mať po svojom boku. A ako ho postupne začína spoznávať, uvedomuje si, že jej niekdajší cit ku súčasnému partnerovisa nenávratne vytráca. Honza však nie je ten typ zaťa, ktorého by si k Doubravke predstavovala jej rodina. Ako to skončí?

ČT2, 21:40: Protektor

Sedem Českých levov, vrátane ocenenia pre Najlepší film, získal v roku 2009silný film z obdobia Druhej svetovej vojny pod názvom Protektor. Snímok režiséra Mareka Najbrta opisuje komplikované manželstvo židovky Hany a rozhlasového reportéra Emila, ktorý sa v období heydrichiády stane poplatným režimu a pomyselným „protektorom“ svojej ženy. Až jedna veľmi nešťastná náhoda obráti Emilov život naruby a spraví z neho potencionálneho štvanca pred režimom, ktorému dovtedy posluhoval.

Čítajte viac: Atentát na Heydricha: Smrť neľútostného nacistu s krutými následkami!

Streda:

JOJ Plus, 20:50: Pláž

Anglický režisér Danny Boyle, ktorého preslávili filmy ako Milionár z chatrče, 127 hodín alebo Trainspotting, nakrútil v roku 2000 dobrodružný thriller s Leonardom DiCapriom pod názvom Pláž. DiCaprio tu predstavuje nadšeného amerického cestovateľa Richarda, ktorý sa rozhodne vypátrať tajuplný ostrov, v ktorom sa podľa rozprávania má nachádzať panensky nedotknutá a úchvatná pláž, niečo ako pozemský raj. Žiaden raj však neexistuje bez pekla a Richarda na jeho fascinujúcej ceste bude čakať viacero prekážok.

Prečítajte si tiež: Fenomenálny Leonardo DiCaprio: Ekoaktivista milujúci filmové plagáty

Dajto, 22:15: Absolútna moc

Starnúci zlodej Luther Whitney sa rozhodne vylúpiť dom jedného miliardára. Hoci si všetko naplánoval do najmenších detailov, nepočítal s tým, že by sa pani domu mohla počas údajnej dovolenky vrátiť domov a čo horšie, nie sama. Jej milencom totiž nie je nikto iný než Prezident USA. Keď pri konflikte medzi mileneckou dvojicou dôjde k zabitiu ženy, Luther Whitney, ktorý všetko videl na vlastné oči, sa stane okamžite podozrivým číslo jedna. Dáva sa na útek, no akú šancu má proti absolútnej moci?

Viac o téme: Chris RockLeonardo DiCaprioClint EastwoodRob SchneiderDanny BoyleMariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu