Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Romantický víkend, ktorý budú muži milovať: Sólo či vo dvojici?

Dobrodružstvo. Mystika. Akcia. Humor. Zobraziť galériu (9)
Dobrodružstvo. Mystika. Akcia. Humor. (Zdroj: tv tipy)

Nie je romantika ako romantika. Ak ste kategoricky proti filmom pre tínedžerky alebo milovníčky Danielle Steelovej, neznamená to, že si nasledovnú ponuku neužijete.

Piatok:

20:30 Markíza:Vesničko má středisková

Predvíkendové obdobie máte možnosť začať naozaj štýlovo. Sú jednoducho filmy, ktoré dokážu zaujať absolútne každého, a česká Vesnička patrí k najklasickejšej klasike, akú vám môžu slovenské televízie ponúknuť. Nefalšovaný, rýdzi a rokmi overený humor – to je hotový balzam pre každého pracovne vyťaženého človeka.

Vesničko má středisková
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)


Peniaze nie sú všetko: 10 predražených filmov, ktorým to nevyšlo


20:30 JOJ: Noc v múzeu 2

Ben Stiller je naspäť... a opäť bude strážiť to najčudnejšie múzeum na svete. Možno patríte k menšine, ktorá neobľubuje české komédie. Nuž, nech sa páči, tu máte niečo americké, už len hodiť do fritézy hranolky a naliať si šumivého cukrového nápoja.

Noc v múzeu 2
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)

21:30 Prima Family: Pán a pani Smithovci

Komédie pokračujú aj počas piatkového večera. Nie je žiadnou raritou, ak sa z hereckých kolegov stane pár aj v súkromí, no zrejme neexistuje v tomto ohľade známejšie duo než Brad Pitt a Angelina Jolie. Dnes sú už manželmi a tešia sa veľkej, šťastnej rodine. Ak máte chuť na poriadnu akčnú zábavu, alebo sa jednoducho chcete opäť pozrieť na snímku, ktorá spojila životy dvoch hereckých legiend, prepnite v piatok večer na odnož televízie Prima.

Pán a pani Smithovci
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)

Sobota:

20:15 Prima Family: Múmia

Múmia nie je len dobrodružným skvostom, ale taktiež aj svedectvom lásky doslova až za hrob. V hlavnej úlohe navyše figuruje sympatický Brendan Fraser, ktorému sekundujú pôvabná čiernovláska Rachel Weisz. V každom prípade – odporúčame nevynechať.

Múmia
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)


Zmeny hercov z Krok za krokom: Týmto herečkám z krásy neubudlo!


20:20 Nova: Harry Potter a Polovičný princ

Harryho Pottera predstavovať netreba. Dokonca aj tí, ktorí okuliarnatému čarodejníkov veľmi nefandia, poznajú jeho konštantne ohrozený život. Otvorene si povedzme, že ak si o 20:20 prepnete na Novu, dobre viete, do čoho sa púšťate. A ak po vás pôjdu Smrťožrúti, nehovorte, že sme vás pred Tým-Koho-Netreba-Menovať nevarovali...

Harry Potter 6
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)

23:10 Markíza: Constantine

John Constantine je všetko len nie obyčajný chlapík. Vidí anjelov, počuje démonov, skrátka vníma svet, o ktorom my nemáme ani potuchy. Je to obrovské privilégium, ale ešte väčšie prekliate. A Diabol nikdy nespí.

Constantine
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)

23:15 Nova: Hudson Hawk

Často podceňovaná komédia o hľadaní Kameňa mudrcov bola jednou z prvých serióznejších úloh dnešnej megahviezdy, Brucea Willisa. Hudson Hawk je ako ľahký dezert, keď vám už všetko mastné a sýte lezie hore krkom. Inak povedané – nečakajte veľa a budete spokojní. V opačnom prípade... mno, posúďte sami.

Hudson Hawk
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)

Nedeľa:


Príšerná premena hviezdy Honby za diamantom: Z krásky sa stala mužatka!


20:15 Prima Family: Honba za Klenotom Nílu

Čistokrvné dobrodružstvo, decentne okorenené romantickým pozadím. Obrovská škoda, že sme sa nikdy nedočkali tretieho pokračovania príbehu o drsnom zálesákovi a nebojácnej spisovateľke.

Honba za Klenotom Nílu
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: tv tipy)

Viac o téme: Harry PotterDaniel RadcliffeConstantineBruce WillisHudson HawkBen StillerBrendan Fraser
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu