Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV Tipy: Po pracovnom nasadení zrelaxujete pri osviežujúcich filmových snímkach

Slunce, seno, erotika
Slunce, seno, erotika (Zdroj: internet)

Začiatok týždňa býva po príjemnom víkende zväčša spojený s ťažšie sa rozbiehajúcim pracovným nasadením, no večer môžete opäť vypnúť a zrelaxovať v spoločnosti (aj týchto) zaujímavých filmových snímok.

Pondelok, JOJ Plus 20:35 - Útek zo Sibíri

Mimoriadne silný príbeh natočený podľa skutočnej udalosti z roku 1940, kedy sa medzinárodná skupinka väzňov rozhodne utiecť z ruského gulagu. Toto rozhodnutie je však len začiatkom príbehu o túžbe po slobode a ľudských prekonávaní hraníc. Nehostinné prírodné podmienky nie sú tým najväčším nepriateľom skupinky mužov. Príbeh je natočený podľa rozprávania Slawomira Rawicza.

Pondelok, Dajto 20:15 - Gladiátor

Rusell Crow v úlohe rímskeho generála Maxima sa vracia z vojny ako víťaz, no napriek splnenej úlohe ho umierajúci cisár požiada, aby sa ujal vlády. Panovníkovu priazeň Maximovi nedokáže uniesť panovníkov právoplatný dedič Commodus, a tak ho dá popraviť. Popravu však neprežije len Maximova žena a ich syn. Naplnený nepredstaviteľným smútkom a poháňaný hnevom sa Maximus nebojí naposledy postaviť krutému vládcovi.

Utorok, Prima family 20:15 - Slunce, seno, erotika

Pravá česká dedina, nefalšovaný český humor a dokonale uveriteľné herecké výkony už 24 rokov bavia v podobe komediálnej trilógie Zdeňka Trošky českých i slovenských divákov. Svojrázni obyvatelia Hoštíc sa tentoraz vyberú do ďalekého Talianska, aby s hrdosťou reprezentovali svoju rodnú dedinku aj v zahraničí. Po skúsenostiach z "veľkého sveta" sa rozhodnú svoju dedinku zmodernizovať zriadením nudistickej pláže, na ktorej sa teda rozhodne nudiť nebudú. A to ich čaká ešte jedno zahraničné prekvapenie...

Utorok, HBO 2 20:10 - 22 Jump Street

Strednú školu majú policajní dôstojníci Morton Schmidt a Greg Jenko úspešne za sebou (a to hneď dvakrát), a tak nastal čas univerzitné prostredie. Keď sa ale v maximálnom utajení ešte úspešnejšie infiltrujú medzi miestnych študentov, nastávajú isté pochybnosti týkajúce sa ich vzájomného vzťahu. Nedolapiteľný díler drog teda nebude jedinou nástrahou týchto prerastených puberťákov.

Streda,ČT 1 21:45 - Winnetou III. Posledný výstrel

Indiánska klasika zo šesťdesiatych rokov sa blíži k svojmu cieľu. Hoci sa spravodlivý náčelník Apačov spolu so svojim bielym bratom Old Shatterhandom snažia o prímerie oboch strán, ich dôvera je neustále nahlodávaná útokmi banditov. Tí sa chcú zmocniť úrodnej indiánskej pôdy a pripraviť ich nielen o ich obydlia, ale i o posledné zvyšky dôvery v bielych. Kedy dôjde k vypuknutiu skutočnej vojny je teda už len otázkou času.

Streda, Nova Cinema 20:00 - Položte, prosím

Uponáhľaná Eve, i jej sestry Georgia a Maddy, ešte stále nedokážu celkom prijať fakt, že ich matka kedysi bezcitne ako malé opustila, a už sa pripravujú na telefonát z nemocnice, kde im oznámia otcovu smrť. Eve napriek nedostatku času svojho otca v nemocnici navštevuje a spoločne spomínajú na časy dávno minulé, zatiaľ čo jej sestry si čas akosi nájsť nevedia, alebo skôr nechcú. A tak sa v zúfalej situácii povzbudená slovami neznámej ženy naposledy pokúsi o spojenie so sestrami.

Viac o téme: SenoSlunceErotikaÚtek zo SibíriGladiátorPoložteProsímWinnetou III. Posledný výstrel22 Jump Street
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu