Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zažite skvelý filmový týždeň: Takto chutí Odplata aj slovenské Lóve

Liam Neeson ako Bryan Mills v Taken 3 Zobraziť galériu (2)
Liam Neeson ako Bryan Mills v Taken 3 (Zdroj: internet)

Sychravé večery vás už strašiť nebudú. Takéto množstvo výborných filmov vás donúti zabudnúť aj na jesennú depresiu či usoplené počasie. Tento týždeň veru je z čoho vyberať!

Pondelok 20.15 Film+: Zbohom, kráľovná

Francúzska panovníčka Maria Antoinneta sa stala vďaka svojmu nezvyčajnému životu námetom mnohých kníh aj filmov. Vtomto prípade sa však na jej život môžete pozrieť zpohľadu, ktorý každodenne videla jej slúžka, ktorá sa naňu pozerá výlučne cez ružové okuliare. Ukáže vám posledné tri dni pred blížiacou sa revolúciou, oktorej dovtedy netušila.


Filmové klasiky, ktoré zasiahli naše životy: Ak ste ich nevideli, robíte chybu


20.20 Jednotka: Biela Masajka

Pri odchode zdovolenky vKeni sa Carola stretne afrického bojovníka Lemaliana. Kvôli nemu sa rozhodne nevrátiť sa naspäť domov, ale zažíva svoje vlastné dobrodružstvo, keď ju ksebe prijme aj jeho kmeň Samburu. Až vtedy nastáva naozajstný stret rozličných kultúr asen oláske sa mení na boj oživot.

20.20 Nova: Kameňák 2

Starú dobrú českú komédiu snáď netreba ani predstavovať. Stačí len povedať, že sa dá pozrieť kedykoľvek avždy prinesie kopu vtipných situácií amnožstvo pamätných hlášok. Tak hor´ sa do smiechu.


Páry, z ktorých jeden je slávnejší, než jeho polovička: V láske však hviezdia obaja


22.25 Dajto: Lóve

Lovestory prebiehajúca vbratislavskej realite. Maťo sa spolu skamarátom z detstva živí poctivou zlodejinou, no jeho postoj sa mení, keď spoznáva Veroniku – dievča žijúce slušným životom. Mladá láska naráža na množstvo problémov, no najväčší prichádza, keď chce Maťo ukončiť svoju zlodejskú kariéru. Posledná akcia sa totiž nekončí podľa ich predstáv.

Utorok 18.00 HBO: Zimný príbeh

Množstvo zázrakov, svojhlavý osud aodveký boj dobra so zlom. To prináša Zimný príbeh odohrávajúci sa celé storočie. Russell Crowe aColin Farrel potešia nejedno ženské srdce avtomto filme zvlášť. Navyše nebude chýbať ani skvelá hudba, ktorú si budete neskôr púšťať stále dokola.

20.35 Plus: Con Air

Nicolas Cage sa ako Cameron Poevracia po prepustení zväzenia konečne domov, no už na začiatku viete, že tá cesta nebude jednoduchá. Ocitne sa vlietadle stými najväčšími kriminálnikmi, ktorým sa vďaka premyslenému plánu podarí ovládnuť lietadlo. Cameron však má vpláne stihnúť narodeninovú oslavu svojej dcérky, tak snáď mu nebudú kaziť plány. Ak máte radi drámu, akciu atrošku aj sentimentality vjednom, je to jednoznačná voľba na večerný film.

Streda 20.10 HBO 2: Mŕtva nevesta Tima Burtona

Ak ste mal tú česť sfilmami Tima Burtona, tak stopercentne viete, že každá jeho snímka má čosi do seba, animáky nevynímajúc. Animované postavičky, ktorých by sa deti mohli báť adospelým sa môžu zdať podivné, si okamžite zamilujete. No apríbeh, ten má tiež čosi do seba.

22.20 Nova Cinema: Sila prítomného okamihu

Romantický príbeh na pozadí stredoškolského dramatického života. Dvaja úplne odlišní teenageri si neuveriteľným spôsobom nájdu ksebe cestu abojujú nielen snepriazňou osudu, ale aj so sebou samými.


Z obľúbeného trileru 96 hodín bude seriál: Táto správa vás však nepoteší


Štvrtok 22.00 Film+: 96 hodín: Odplata

To, že zachránil svoju dcéru apritom pozabíjal dostatočné množstvo zločincov, si priam pýta odplatu, ktorá príde naozaj nečakane. Liam Neeson ako Mills trávi dovolenku vIstanbule ateší sa prekvapivej návšteve dcéry sbývalou manželkou. Tú však unesú aMills má opäť len 96 hodín na to, aby sa mu podarilo ju zachrániť. Tento raz bude akcie schopná aj jeho dcéra. Nuž, je sa na čo tešiť.

22.55 Doma: Pošli to ďalej

Trevor sa kvôli úlohe, ktorú dostali od nového učiteľa, pokúsi vytvoriť projekt na to, ako spraviť svet lepším. Dôležitým heslom je: Pošli to ďalej. Stačí, keď pomôžete trom ľuďom atí zase ďalším trom. Môže sa to ale vtomto svet ujať?

Viac o téme: Nicolas CageTv tipLiam NeesonRussell CroweColin Farrel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu