Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV TIPY na týždeň: Silné mená a kvalitné snímky zaručia skvelé večery

Ryan Gosling - Bláznivá, hlúpa láska (2011) Zobraziť galériu (2)
Ryan Gosling - Bláznivá, hlúpa láska (2011) (Zdroj: Youtube)

Počas dňa sa tešte zo slnečných lúčov babieho leta a večer zas neváhajte využiť pestrú paletu filmov, ktoré vám televízie ponúkajú. A veru budete mať z čoho vyberať.

Pondelok 18.10 HBO: Jedna za všetky

Keď niekto podvádza, mal by rátať stým, že bude odhalený. Ak však niekto má svedomí podvádzanie až troch žien naraz, mal by sa zmieriť stým, že pomsta ho tak či onak neminie. Najmä ak je jednou znich drsná newyorská právnička vpodaní Cameron Diaz. Všetky tri sa postupom času spriatelia apripravia dômyselný plán na pomstu. Ozábavu bude rozhodne postarané.


Mali skončiť spolu:Týmto párom sme držali palce, no autori mali iný názor


20.20 Jednotka: Posledné preteky

Bývalý športovec Paul Averhoff sa dožíva úctyhodne vysokého veku ažije vdomove dôchodcov. Nebaví ho však kvôli starobe stratiť všetku svoju životnú energiu aelán, preto sa rozhodne, že si zaslúži ešte jednu šancu vyhrať. Vytiahne staré tenisky azačne trénovať tak, ako to robil kedysi, pretože ho čaká ešte jeden maratón.

20.35 Plus: Smrtonosná pasca

Akčná klasika, ktorá odštartovala hviezdnu hereckú kariéru Brucea Willisa, sa dá pozerať kedykoľvek. Veď akčný hrdina, ktorý zachráni situáciu apostaví sa na odpor voči teroristom zadržiavajúcich nevinných ľudí, nie je nikdy na zahodenie. Navyše pamätné hlášky sa sypú zkaždej strany.


Herci, ktorí hviezdia nielen na plátne: Roztočia to aj s mikrofónom


Utorok 20.00 Cinemax: Foxcatcher

Aj olympijský víťaz môže upadnúť do zabudnutia. No viete si predstaviť, ako tam upadá samotný Channing Tatum? Na(ne)šťastie je pozvaný do prepychového sídla, kde má vytrénovať nový zápasnícky tím. Nie všetko však vychádza podľa predstáv.

20.15 Dajto: Policajná akadémia 4

Aj keď sa sprvými časťami nedá veľmi porovnávať, nie je ani táto štvorka na zahodenie. Blázniví anepredvídateľní policajti majú opäť čo riešiť amy máme aspoň postarané ozábavu.

21.55 Joj Cinema: Leningrad

Nacistickým vojskám sa podarilo obsadiť viac ako polovicu Európy, no niektoré miesta stále ostávali neporazené. Padla aj časť Ruska, no zastavil ich až Leningrad, ktorý ani pri silných útokoch nepadol. Preto sa rozhodli ho obkľúčiť atri milióny ľudí nechať vyhladovať.

Streda 20.00 Nova Cinema: Bláznivá, hlúpa láska

Štyridsiatnik Cal Weaver sa potom, čo sa dozvedel omanželkinej nevere, rozvádza. Keďže sa absolútne nevie orientovať medzi nezadanými, berie si ho pod ochranné krídla Jacob Palmer, ktorý mu ukáže, čo aako má robiť. Niekedy sa však veci trošku zamotajú.

21.00 AMC: Ochránca

Jason Statham sa opäť predstaví ako nekompromisný akčný hrdina. Tento raz zachraňuje malú Číňanku asám sa chce pomstiť ruskej mafii panujúcej vNew Yorku.


Silák Statham sa vysmial hercom z Avengers: Tieto scény zvládne aj moja stará mama!


Štvrtok 20.35 Plus: Hviezdna brána: Návrat

Elitná vojenská jednotka SG-1 je nútená savrátiť naspäť na Zem. Zatiaľ čo sa pokúšajú popraviť posledného goa'uldského vládcu sústavy, zničoho nič sa strácajú aj dvaja členovia posádky. Návraty včase, mimozemské boje, záchrana Zeme apomsta nepriateľom. Pre fanúšikov je rozhodnutie jednoznačné.

22.00 Film+: Hlava voblakoch

Romantická vojnová dráma ukazuje život troch priateľov deliacich sa ojeden byt vParíži. Tridsiate roky minulého storočia sa nesú vznamení boja proti fašizmu a nie každý si dokáže priznať, že sa život dosť nápadne mení. Preto sa cesty týchto priateľov musia rozdeliť amožnože aj navždy.

Viac o téme: Jason StathamBruce WillisChanning TatumTV tip
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu