Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV Tipy na týždeň: Nenechajte si ujsť vynikajúci filmový kokteil!

Strážcovia Galaxie
Strážcovia Galaxie (Zdroj: SITA)

Sychravé jesenné dni nemusíte stráviť nudne. Televízne stanice vám totiž prinášajú skvelý filmový kokteil namiešaný z akcie, humoru, drámy i kúsku romantiky. Tak, na zdravie!

Pondelok 15.35 HBO: Strážcovia Galaxie

Vesmírne dobrodružstvo plné vtipných hlášok, akcie azáchrany galaxie spraví aj zpondelka skvelý deň. Na prvý pohľad nespojiteľná skupina sa podujíma zachrániť vesmír, ktorý ohrozuje mocný zloduch Ronan. Neprekáža im, že sa ksebe vôbec nehodia, pretože dôležité je len jediné – spojiť svoje sily azničiť Ronanove plány.


Emotívne pokračovanie Strážcov Galaxie: Konečne nové informácie!


20.35 Plus: Smrtonosná pasca 3

Tretí akčný film spolicajtom Johnom McClaneom sa tentoraz odohráva vNew Yorku. Nemá však na ružiach ustlané. Žena ho opustila akolegovia si skôr zneho uťahujú, akoby si ho vážili. Na ľútosť však nie je čas, pretože sa na scéne objaví pomstychtivý terorista, ktorý môže kedykoľvek vyhodiť celú metropolu do povetria. Preto sa McClane púšťa do plnenia jeho úloh tak, aby zabránil katastrofe.

21.40 Joj Cinema: Grace: Kňažná zMonaka

Elegantná akrásna hollywoodska hviezda Grace Kelly sa kvôli manželovi vzdala svojej kariéry aodišla do Monaka ako kňažná. Kniežací dvor však nebol pre ňu najpríjemnejším miestom, skôr sa stal akýmsi bojiskom. No aj napriek všetkým prekážkam odmieta veľkú filmovú ponuku a sama sa zapája do bojov ojej nový domov – Monako. Oko diváka poteší predstaviteľka hlavnej postavy Nicole Kidman.

Utorok 20.00 Nova Cinema: Krstný otec II

Pokračovanie úspešnej mafiánskej snímky snáď nie je nutné ani predstavovať. Na prvý diel nadväzuje ako dejom, tak aj úspechom amnožstvom získaných cien. Je pravdou, že sa málokedy dokážu pokračovania kvalitou vyrovnať originálu, no vtomto prípade sa dokonca nedá ani presne určiť, ktorý je lepší. Nuž, pozrite azhodnoťte.


Filmové klasiky, ktoré zasiahli naše životy: Ak ste ich nevideli, robíte chybu


20.15 Cinemax: Whiplash

Originálna hudobná dráma ponúka príbeh devätnásťročného talentovaného bubeníka.Despotický učiteľ mu ponúkne miesto vo svojej skupine, no jeho sklony kdokonalosti skúšajú psychické schopnosti všetkých navôkol vrátane hlavného hrdinu. Stretnete sa sveľkým množstvom emócií, myšlienok adobrej hudby.

Streda 20.00 Nova Cinema: Stepfordské paničky

Byť dokonalou manželkou, ktorá sa perfektne stará odomácnosť, manžela aj deti, je vizitkou Stepfordu.Do tohto dokonalého mestečka sa prisťahuje nová rodina, ktorá síce chce zapadnúť, no vidí, že sa niečo deje skostolným poriadkom. Apodozrivá je najmä Asociácia stepfordských mužov?

Štvrtok 20.00 HBO: X-Men: Budúca minulosť

Zmutovaní hrdinovia X-Meni sa obávajú svojho definitívneho zániku. Jediným spôsobom, ako sa vyhnúť katastrofe, je návrat do minulosti. Vďaka tomu sa film odohráva vdvoch časových rovinách aukazuje takdve podoby vodcov tých dobrých aj druhej skupiny. Iba Wolverine ostáva stále rovnaký, kvôli čomu sa on jediný môže vrátiť včase.


Príbeh nového X-Mena odhalený: Uzavrie sa trilógia?


20.35 Plus: Ja, zloduch!

Hneď na úvod je nutné povedať, že ide orodinnú komédiu anie oobľúbený animák. Malá Ramona je známa pre svoju obrovskú predstavivosť aschopnosť na počkanie vyparátiť rôzne huncútstva. Tým zamestnáva všetkých členov rodiny vrátane svojej staršej sestry, ktorá práve začala študovať na strednej škole asnaží sa to tam nejako zvládnuť. Malého krpca si od prvej chvíle obľúbite astrávite vrodinnom kruhu pohodový večer. Upozorňujem však, že náročnejší diváci veľmi nadšení nebudú.

Viac o téme: Smrtonosná pascaStrážcovia GalaxieX-MenNicole Kidman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu