Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TV Tipy: Z Patrika Swayzeho sa stane duch, z Abrahama Lincolna lovec upírov

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: internet)

Pokiaľ si po večeroch radi pochutnávate na filmových dezertoch, tak tu pre vás máme skvelé tipy na začiatok týždňa. Na svoje si prídu tí, ktorí majú radi melodrámy, komédie, horory, ale aj napínavé thrillery.

PONDELOK:

20:30,Doma: Duch

Mal to byť totálny prepadák, no napokon sa z toho stal obrovský kult. Nikto v tom nechcel hrať, až sa napokon našiel Patrick Swayze, ktorého všetci poznali z dnes nemenej legendárneho Hriešneho tanca. Reč je o romantickej melodráme o láske až za hrob pod názvom Duch, v ktorej svojho času zahviezdili Patrick Swayze, Demi Mooreová a Whoopi Goldbergová. Posledne menovaná, ktorú do úlohy Ody Mae Brownej pretlačil sám Swayze, získala dokonca jedného z dvoch Oscarov. Druhú získal film za najlepší originálny scenár.

Čítajte viac: Päť rokov od smrti Patricka Swayzeho: Miloval tanec a jednu ženu

20:15,Dajto: Jack, zabijak obrov

Kedysi na našej planéte vládli obri, ktorí vlastnili veľkú časť územia. O ne však prišli a vstup späť im znemožnila brána. Keď je však náhodou nedopatrením znovu otvorená, hrozí, že svet znova bude čeliť hrôzostrašným obrom. Je tu však Jack, nebojácny zabijak obrov, ktorý sa vyberá do ríše obrov, aby vyslobodil princeznú Isabellu, lásku svojho života. Nebude to však mať nijak jednoduché, hlavne, ak bude čeliť súperom so silovou, výškovou i váhovou prevahou.

UTOROK:

20:30, JOJ Plus: Abraham Lincoln: Lovec upírov

Abrahama Lincolna si z hodín dejepisu pravdepodobne pamätáte ako muža, ktorý bol americkým prezidentom. Ako sa však dozviete vo filme Timura Behmambetova, tak Lincoln mal aj druhú tvár a bol lovcom upírov. Stal sa ním po smrti svojej matky, ktorú jeden z týchto nemŕtvych napadol a zabil. Lincoln mu prisahal pomstu, no ako čas plynie, tak si uvedomí, že riešenie upírskeho problému tkvie nielen v zbraniach, ale aj v diplomacii. Lovec upírov a politik, to bol skutočný Abraham Lincoln.

20:15, Dajto:Blbý a blbší

Jeden je blbý a druhý, no, možno ešte blbší. Majú v pláne otvoriť si obchod s červíkmi, no tento ich plán stroskotá po tom, čo prídu o prácu. Našťastie je tu ešte jeden kufrík plný peňazí. A tak sa Harry a Lloyd vydávajú na ďalekú cestu do Aspenu, aby tento nájdený kufrík vrátili jeho pôvodnej majiteľke. O tom, že to nebude len tak obyčajný road trip vás asi nemusíme presviedčať.

Prečítajte si tiež: Jim Carrey a Hugh Jackman bavia svet: Vojna medzi Maskou a X-Menom!

STREDA:

22:15,Dajto:Gothika

V jeden deň mala všetko – manžela, prácu a reputáciu. Po hroznej autonehode, pri ktorej zomrie jej milovaný muž sa však bývalá psychiatrička Miranda Greyová (Halle Berryová) ocitne na opačnej strane mreží – ako pacient. Zdá sa, že to ona mohla za smrť svojho manžela a to ona spôsobila ohavný čin, ktorý dovtedy páchali tí, ktorých vyšetrovala. Aká je v skutočnosti pravda? Je Miranda Greyová doktorom či doktora skôr potrebuje?

23:00, Nova:Mesto hriechu

Ben Affleck už dávno nie je len hercom, ale čoraz častejšie si sadá aj na režisérsku stoličku. Po Zbohom Baby nakrútil kritikmi chválené Mesto, ktorého predstaviteľ Jeremy Renner si dokonca vyslúžil aj nomináciu na Oscara. Mesto rozpráva príbeh Douga MacRaya, obyčajného zlodeja a kriminálnika z Bostonu, ktorý sa zamiluje do nesprávnej ženy – do bankovej manažérky, ktorá pracuje na mieste, ktoré chce Dougov gang vylúpiť. Čo si Doug vyberie – prácu alebo ženu?

Mohlo by vás zaujať: Týmto párom to v láske nevyšlo: Po rozchode sa však opäť stretli na plátne

Viac o téme: Jeremy RennerBen Affleck Patrick SwayzeJim CarreyJeff DanielsHalle BerryováDemi Mooreová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu