Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víkend plný záhad a nebezpečia: Podpísali by ste zmluvu s diablom?

(Zdroj: internet)

Máte radi záhady a mysteriózne thrillery? Potom ste na správnej adrese. Tento víkend sa bude niesť nielen v duchu akcie, ale aj nevyriešených záhad a tajomstiev, ktoré skrýva každý z nás. Výnimkou nebude ani zmluva s diablom, ktorú podpíše sám Nicolas Cage.


PIATOK


20:15 Dajto - Poslanie

Jean Claude Van Damme sa predstaví v ďalšom akčnom thrilleri, tentokrát ako Rudy, pašerák umeleckých predmetov, ktorý sa vydáva na nebezpečnú cestu. Cieľom cesty bude Jeruzalem, odkiaľ skupina fanatikov uniesla jeho otca. Po krivom obvinení nájde Rudy pochopenie u tajomnej krásky, kde začne plánovať očistenie svojho mena...

22:00Joj - Operácia zlomený šíp

Dvaja skúsení piloti havarujú počas cvičného letu. Ani jeden z nich si to nevie vysvetliť, pri lete totiž stratili dve atómové bomby. Týmto sa začína operácia Zlomený šíp, čo je označenie pre stratu atómových bômb. V hlavných úlohách sa predstaví John Travolta a Christian Slater, ktorí budú v akčnom thrilleri zvádzať urputný boj.


Mohlo by vás zaujímať:Do kín sa dostane nová sci-fi snímka režiséra Lucy: Neuveríte, kto si v nej zahrá!


22:40 Prima Family - Identita

Mysteriózny thriller v hlavnej úlohe s Johnom Cusackom a Amandou Peet nás donúti zamyslieť sa nad tým, či naozaj ovládame každý krok, ktorý si v živote naplánujeme. Bola každá voľba, ktorú sme spravili vopred rozhodnutá? Uprostred búrky sa stretne desať ľudí, ktorí postupne začnú odhaľovať svoje tajomstvá...


SOBOTA


20:30 Markíza - Bournov odkaz

Verejnosť sa dozvedela o tajnom projekte, a preto sa ho vládna organizáciarozhodla zlikvidovať. Tentokrát sa v hlavnej úlohe nepredstaví Matt Damon, ale uvidíme Jeremyho Rennera, ale aj Eda Nortona a Rachel Weisz. Aaron Cross je jedným z cieľov, po ktorom idú nájomní zabijaci. Bez boja sa však nevzdá, a tak ostáva dúfať, že sa mu počas úteku podarí úspešne vyviaznuť z nečakaných problémov.

22:30 Nova - Ghost Rider

Nicolas Cage uzavrie ako Johny Blaze zmluvu s diablom.Chcel totiž ochrániť svojho otca a detskú lásku Roxanne. Teraz si však prišiel vybrať dlh. Cez deň sa síce správa ako normálny občan, no v noci musí loviť tých, ktorí odporujú. Po boku Nicolasa Cagea sa predstaví krásna Eva Mendes. Podarí sa Ghost riderovi ochrániť tých najbližších?


Mohlo by vás zaujímať: Kráľ bitiek a spální: Fenomén Bond má povolenie zabíjať vyše 50 rokov!


23:15 Markíza - Bad Boys 2

DetektívovMikea Lowreya a Marcusa Burnetta pridelia k špeciálnej jednotke, ktorá má zabrániť prísunu nebezpečej drogy - extázy do mesta. Protidrogoví policajti sú na stope nebezpčeného Hectora Tapiu. Vzťahy medzi partnermi skomplikuje Marcusova sestra Syd, s ktorou si Mike potajomky začal. Sobotný večer nám spríjemní úderný humor a vtipné poznámky zohranej dvojky.

00:00 Doma - V lepšej spoločnosti

Tento príbeh v hlavnej úlohe s Ryanom Goslingom je inšpirovaný skutočnou udalosťou zmiznutia KathieMcCormackovej. Zmizla v roku 1982 a nikdy sa nenašla. V príbehu najznámejšieho zmiznutia v newyorskej histórii figuroval pan Durst, ktorý sa pred súd nikdy nedostal a potenciálna vražda, z ktorej bol obvinený sa nikdy neobjasnila.


NEDEĽA


21:50 STV 2 - Zelig

Komédia Woodyho Allena pod názvom Zelig zaujíma v jeho tvorbe výnimočné miesto. Postava istého Leonarda Zeliga zaujala mnohých a mnohí sa s ňou dokážu stotožniť. Ide totiž o nešťastného chlapa, ktorého cieľom je zaradiť sa do spološnosti. Táto tužba sa postupne začne prejavovať vlastnosťou, s ktorou nikto nerátal. Stane sa z neho chameleón.


Mohlo by vás zaujímať:Spoločný film manželov Pittovcov má nový trailer: Toto si o ňom myslí Angelina


00:15 Dajto - Apocalypto

Takmer bez slov. Aj tak by sa dal charakterizovať jeden z Gibsonových režišérskych počinov. Veľkolepá snímka ropráva o starovekej ríši Mayov a jej zániku. Pôvod tejto starobylej kultúry je dodnes nejasný a ide vôbec o prvé filmové spracovanie, ktoré sa tejto téme venuje. pre zvýšenie autenticity filmu nechal postavy hovoriť pôvodnou rečou tohto kmeňa.

Viac o téme: Nicolas CageJohn TravoltaBad BoysRyan GoslingGhost rider
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu