Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Naše TIPY na skvelý týždeň: S týmito filmami vás čaká veľa zábavy

Filmová nádielka bude štedrá, a to nie sú ani Vianoce. Zobraziť galériu (9)
Filmová nádielka bude štedrá, a to nie sú ani Vianoce. (Zdroj: internet)

Tento týždeň bude výnimočný. Niežeby sa chystala nejaká obrovská filmová premiéra, ale čo sa kvantity týka, vyberie si každý. Navyše pôjde o arzenál hodný aj takého Kráľa Škorpióna či najgeniálnejšieho zloducha všetkých čias, Fantomasa.

Pondelok (9.11.):

20:15 Dajto: Bournov odkaz

Jeremy Renner(Avengers)a pôvabná Rachel Weisz (Múmia) sa predstavia vo filme plnom akcie, intríg a zbesilého boja o život. Ak sa vám páčilo Bournovo ultimátum, alebo jednoducho patríte k milovníkom akčných filmov, Bournov odkaz je skvelou voľbou pre pondelkový večer.

Bournov odkaz
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

20:25 Jednotka: Púštny kvet

Skutočný príbeh, ktorý dobyl celý svet. Krásne somálske dievča len v 13 rokoch predajú kvôli manželstvu. Aby sa mladá Waris vyhla životu s postarším mužom, opúšťa Afriku a uteká do Európy. Po strastiplnej ceste dorazí do Londýna, no ani tam jej nikto na ružiach neustlal. Z obyčajnej upratovačky sa však, celkom nečakane, stane po niekoľkých rokoch modelka. Zo dňa na deň sa osudom poznačená žena stáva hviezdou – otvárajú sa tak nové, doposiaľ nepoznané dvere plné výziev.

Púštny kvet
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

20:40 JOJ Plus: Scary Movie

Kto by nepoznal zrejme najznámejšiu hororovú paródiu všetkých čias? Scary Movie patrí k filmom, ktoré si môžete stokrát pozrieť a nudiť sa nebudete ani po stoprvý. Z 80% komédia, z 20% horor – lepší mix môže televízny divák dnes dostať len ťažko.

Scary Movie
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

22:00 JOJ: Kameňák 3

Tretie pokračovanie známej českej série Kameňákov je vo forme a uniforme. Prvému dielu sa zrejme už žiadny nevyrovná, no stále ide o decentne strávený čas pri televíznej obrazovke.

Kameňák 3
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk)

Utorok (10.11.):

20:15 Dajto: Fantomas

Komédie s nezabudniteľným, nezameniteľným a, stručne povedané, s neskutočným Louisom de Funésom patria ku klenotom francúzskej kinematografie. Fantomas navyše patrí k jeho najznámejším počinom. Spojenie jedného z najlepších komikov filmovej histórie a najgeniálnejšieho zloducha strieborného plátna vám zaručuje adrenalínom „šmrncnutú“ zábavu.

Fantomas
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

20:30 JOJ Plus: Temný bojovník

Legendárny bojovník a križiacky rytiersa zapletú do nebezpečnej hry s čínskou kráľovskou dynastiou. Okrem Nicolasa Cagea si budete môcť užiť aj miláčika žien Haydena Christensena, ktorého väčšina diváckeho osadenstva pozná z druhého a tretieho dielu Hviezdnych vojen.

Temný bojovník
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

22:30 Dajto: Kráľ Škorpión

The Rock v úlohe kráľa Škorpióna na vojnovej výprave protityranskému despotovi Mnemnonovi. Jednoduchá zápletka a veľa, veľa akcie kríženej s humorom. V druhej Múmii si Dwayne Johnson zahral len okrajovo a keďže filmári pochopili, aký talent sa vo svalnatom hercovi skrýva, umožnili mu naplno sa prejaviť v celovečernom filme. Našťastie pre nás.

Kráľ Škorpión
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Streda (11.11.):

20:15 Dajto: John Q – Srdce pre syna

Systém, v ktorom žijeme, nie je vždy naklonený na našu stranu. Pochopí to aj starostlivý otec rodiny John, ktorému vážne ochorie jediný syn. Zúfalý muž sa obráti na poisťovňu, no tá ho odmietne s tým, že poistenie jeho synasa na transplantáciu srdca nevzťahuje. V takejto situácii sa dajú robiť len dve veci: zmieriť sa s realitou, alebo zobrať všetko do vlastných rúk...

John Q.
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: The RockFantomasScary MovieKameňákKráľ ŠkorpiónPúštny kvet
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu