Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prežite silný filmový týždeň: Prinesie drámu, humor, akciu aj klasiku

Veľký Gatsby
Veľký Gatsby (Zdroj: telkac.sk)

Toľko dobrých filmov sa počas pracovných dní len tak nevidí. Využite príležitosť a nenechajte ujsť obľúbené snímky. Je ich toľko, že si vyberie každý.

Pondelok 20.00 Nova Cinema: Charlie atováreň na čokoládu

Ak veríte na zázraky, môžete vyhrať zlatý lístok na návštevu továrne na čokoládu. Presne ako Charlie azažiť tak neuveriteľné dobrodružstvo. Podivínsky majiteľ čokoládovne totiž vyhlásil celosvetovú súťaž,ktorej víťazi budú môcť prežiť deň vtovárni. Sympatický príbeh uchváti nielen deti, ale aj dospelých bez ohľadu na vek. Stačí, ak máte maličký zmysel pre fantáziu.


Piráti z Karibiku bez Deppa? Nemysliteľné... tvorcovia to však videli inak


20.25 Jednotka: Jane Eyrová

Anglická románová klasika si vyslúžila viaceré filmové či seriálové adaptácie. Príbeh mladej guvernantky Jany Eyrovej ajej nešťastnej lásky sa stal obľúbeným po celom svete. Posledná filmová adaptácia zroku 2011 je od tých predchádzajúcich dosť odlišná. Príbeh ostal, no prevedenie je úplne iné. Možno zaujímavejšie, možno viac zamotané. Vyskúšajte sami auvidíte.

20.40 Plus: Scary movie 2

Paródia na rôzne hororovo ladené filmy je tým správnym výberom, ak chcete vypadnúť zkaždodenných povinností avypnúť myšlienky. Ostáva už len pripraviť si popcorn, vyložiť si nohy, zapnúť telku abaviť sa.

22.00 Joj: Černí baroni

Každá česká komédia má divákovi čo ponúknuť. Snímka Černí baroni, ktorý vznikol podľa románu Miloslava Švandrlíka, vám ponúkne zábavné historky ovojakoch adôstojníkoch. Tí sa na čele so svojim majorom rútia vústrety kope zaujímavých problémov achaosu.

Utorok 20.30 Doma: Veľký Gatsby

Známy román F. S. Fitzgeralda si na svoje druhé sfilmovanie počkal dosť dlhú dobu. No keď konečne prišiel jeho čas, uchvátil celýsvet. Síce veľkolepé večierky vGatsbyho štýle by dokázal spraviť asi len málokto, no aj tak by ich chcel každý zažiť. Je možné, že ste aj napriek obrovskej publicite snímku nevideli? Tak neváhajte, pretože taký nadčasový príbeh sa nenájde hocikde.


Ochranca životného prostredia DiCaprio: Chystá film o emisnom škandále Volkswagenu


20.35 Joj: Noe

Príchod najväčšej svetovej katastrofy aprípravu naňpoňali tvorcovia dosť svojsky. Hviezdne obsadenie sľubuje veľkofilm, ako sa patrí. Či je tomu naozaj tak, usúďte sami.

21.00 ČT1: Kolja

Aj keď má už snímka Kolja na konte takmer dvadsať rokov, stále má čo divákom ponúknuť. Muzikantovi sneľahkým životom osud privedie do cesty malého chlapca, sktorým nemá vôbec nič spoločné. Vláskavej komédii si pozriete, ako si dokážu nájsť spoločnú cestu aj tak rozdielni ľudia.

Streda 18.10 HBO: Veronica Mars

Patrili ste kfanúšikom mladej detektívky, pre ktorú žiadna záhada nebola problémom? Tak práve pre vás je určená rovnomenná celovečerná snímka. Vtomto prípade pôjde ostretávku starých známych tvárí pár rokov po škole. To by ale nebola Veronica, keby sa aj napriek okolnostiam nepustila do riešenia ďalšieho adosť závažného prípadu. Ako vždy – na vlastnú päsť.

20.00 Nova Cinema: LOL(a)

Tento deň bude zjavne priať teenagerom, pretože aj snímka LOL(a) je určená práve pre nich. Lola prežíva svoje problémy sláskou, priateľmi, rozvedenými rodičmi, ktorý sa tajne spolu schádzajú arozchádzajú. Jednoducho žije obyčajný život strochou drámy, zábavy, smútku aj bláznivej radosti.


Z nevinného anjelika sa stala dračica: Nahá pri každej príležitosti, presedlala na ženy


20.15 Dajto: Vražda vBielom dome

VBielom dome sa nájde zavraždená mladá žena. Vyšetrením tohto prípadu je poverený detektív Harlan Regis. Napriek tomu, že je talentovaný, niekto mu stále podkladá pod nohy polená. Dokáže vôbec zistiť, čo sa tam stalo?

Štvrtok 19.55 Film+: Pokojný bojovník

Nádejný talentovaný športovec má jedinú túžbu – dostať sa na olympiádu. Vďaka svojej vytrvalosti má šancu splniť si tento sen. Do toho mu však zakročí osud. Kvôli ťažkému úrazu sa mu cieľ vzďaľuje, no nie všetko sa dá vyriešiť nervami akonfliktným správaním. Musí sa stať pokojným bojovníkom.

20.15 Dajto: Matrix Reloaded

Ľudstvo stále prežíva utrpenie vo virtuálnej realite azachrániť ho môže len novodobý spasiteľ Neo. Proti nemu stoja noví protivníci aavhlbinách Zeme sa ukrýva posledné ľudské mesto Zion.

20.40 Plus: Útok naSpojené štáty

Na záver nesmie chýbať akčný triler, vktorom na USA zaútočí spomocou Ruska Severokórejská armáda. Zdá sa, že jedinou možnosťou je partizánsky typ boja, ktorí organizujú študenti zWashingtonu.

Viac o téme: MatrixJohnny DeppMiley CyrusScary MovieVeľký GatsbyDiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu