Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV Tipy: Posledný film Paula Walkera i Hugh Jackman ako hacker

(Zdroj: Instagram/Meadow Walker)

Tri akčné filmy, jedna psychologická dráma, jedna krimi-komédia a jedno sci-fi. To všetko na vás čaká v úvode štvrtého novembrového pracovného týždňa.

Nový pracovný týždeň je tu a s ním aj nová vzrušujúca ponuka televíznych staníc. Na svoje si ako tradične príde i náročnejší filmový fanúšik, i ten, ktorý hľadá len oddych a odreagovanie. V pondelok na vás čaká psychologická dráma Romana Polanského a akčný thriller s Melom Gibsonom. V utorok to bude posledný film Paula Walkera a tretí film o legendárnom zloduchovi Fantomasovi. A v stredu sa Hugh Jackman predstaví v úlohe hackera a spoznáte aj robotické príšery Screamers.

Pondelok:

ČT2, 21:55, Carnage

Začalo to ako obyčajná bitka na školskom ihrisku, za ktorou mali dať definitívnu bodku rodičia detí pri spoločnom stretnutí. To, čo napokon nasledovalo, nebola bitka, ale masaker, odhaľujúci, že dospelosť nemusí nutno nutne znamenať aj múdrosť. Brilatná psychologická štúdia Romana Polanského vám ukáže, že za rúškou zdanlivej nekonfliktnosti sa môže ukrývať potlačovaný hnev a predsudky.

Dajto, 22:50, Odplata

Masaker nečaká len na rodičov detí, ale aj na všetkých tých, ktorý sa rozhodnú skrížiť cestu Porterovi (hrá ho bravúrny Mel Gibson) na ceste za jeho vendetou. Bol zradený, opustený a na pokraji smrti a to všetko kvôli pár desiatkam tisíc dolárov. No on prežil. Vzal do ruky zbraň a postavil sa úplatným policajtom, mafiánom, pasákom, členom gangu a všelijakým ďalším grázlom. Nepozná zľutovanie, hľadá len odplatu.

Čítajte viac: Oči anjela, povaha diabla: Toto ste o Melovi Gibsonovi nevedeli

Utorok:

JOJ Plus, 20:35, Zakázaná zóna

Pokiaľ sa vám páčil Okrsok 13, ktorému robil scenár Luc Besson a režíroval ho Pierre Morel (96 hodín), tak určite oceníte aj Zakázanú zónu. Je to posledný film Paula Walkera, ktorý stihol celýdokončiť pred svojou smrťou. Scenár mu opäť robil Besson a podobne ako pri Okrsku i tu sa môžete tešiť na veľké množstvo akcie, kaskadérskych trikov, parkúru, humoru a dokonca dôjde aj na ženskú bitku.

Dajto, 20:15, Fantomas kontra Scotland Yard

Nepolapiteľný zločinec Fantomas nájde skvelý spôsob zárobku. Začne vyberať takzvanú daň z práva na život. Nie je to žiadna dobrovoľná daň a ten, kto ju odmietne zaplatiť či sa jej zaplateniu pokúsi vyhnúť, neskončí dobre. Na stope Fantomasa je však komisár Juve spoločne s novinárom Fandorom a celým Scotland Yardom, ktorí by radi raz a navždy nasadili putá a strhli masku z tváre „chameleónového“ kriminálnika.

Prečítajte si tiež: Odvrátená tvár Louisa de Funèsa: Hviezdou Žandárov mohol byť len on

Streda:

Dajto, 22:45, Screamers: Hon na človeka

Nie všetko dobro je dobrom odmenené. Posádka záchranárov zachytí núdzový signál a rozhodne sa prísť pomôcť obyvateľom jednej zdanlivo opustenej planéty. Nájdu tu nielen preživších, ale aj niečo horšie, robotické príšery Screamers, ktoré kedysi ľudstvo vymyslelo pre svoju ochranu, no spôsobili mu takmer skazu. Screamers majú schopnosť meniť svoju podobu a vyzerať ako ľudia. A ich jediným cieľom je ničiť a prežiť.

Nova, 23:00, Swordfish: Operácia Hacker

„Wolverine“ Hugh Jackman vymení v tomto filme svoje adamantiové zbrane za kancelársku stoličku a stane sa hackerom, ktorý bude pomáhať Johnovi Travoltovi k rýchlemu, no aj tak trochu ilegálnemu zbohatnutiu. Stanley (Jackman) sa síce dávno zaprisahal, že už sa na opačnú stranu chodníka nevyberie, no keď zistí, že by tým mohol získať späť svoju dcéru, rýchlo zmení názor.

Mohlo by vás zaujať: Kaderník, predavač, čašníčka: Tieto hviezdy začínali v bežných prácach

Viac o téme: Mel GibsonJohn TravoltaHugh JackmanPaul WalkerLuc BessonRoman PolanskiLouisa de Funès
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu