Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Víkendové TV Tipy: Dáte prednosť vianočným filmom či klasikám?

(Zdroj: internet)

Jeden oscarový film, ďalší v ktorom účinkuje Hugh Laurie, thriller s Halle Berryovou a viacero vianočných filmov. Ponuka na najbližšie tri večery je pestrá a stačí už len jedno. Vybrať si.

Do Vianoc zostávajú už len dva týždne a reagujú na to už aj televízne stanice, ktoré divákom servírujú jeden vianočný film za druhým. Inak tomu nebude ani počas troch najbližších večerov. Čomu dáte prednosť, klasikám alebo vianočným snímkom?

Piatok:

20:20, Nova: Ľadové kráľovstvo

Ľadové kráľovstvo sa pred dvomi rokmi stalo absolútnym diváckym hitom. Roztomilý animák s charizmatickými postavami a hovoriacim snehuliakom Olafom získal dva Oscary a len málokto unikol „frozen-mánií“, ktorá je s filmom dodnes spätá. V piatok večer si budete môcť tento film opätovne pripomenúť a trochu sa tým zároveň vrátiť do detských čias, kedy rozprávky mali vždy len krásne konce.

Mohlo by vás zaujať: Fiktívne postavy s veľkým vplyvom: Elsa z Ľadového kráľovstva je TOP

21:10, Doma:Ako prežiť Vianoce

Pre trochu odrastenejších divákov je tu romantická komédia Mika Mitchella (Škola superhrdinov, Shrek: Zvonec a koniec alebo tohtoročný Spingebob) Ako prežiť Vianoce o mužovi, ktorý sa rozhodne prenajať si na Vianoce náhradnú rodinu, aby nebol sám. Hviezdne obsadenej komédii vládne Ben Affleck, ktorého dopĺňajú James Gandolfini, Christina Applegate, Catherine O'Hara či Jennifer Morrison.

Sobota:

20:20, Prima: Sám doma

Catherine O´Hara si nezahrá len vo filme Ako prežiť Vianoce, ale aj v kultovej „vianočnej“ komédii Chrisa Columbusa Sám doma. Tu stvárni matku malého Kevina McCallistera, ktorého jeho rodičia pred cestou do Paríža akosi zabudnú doma. Má to však aj jednu výhodu – malý Kevin môže ochrániť domov pred dvomi lupičmi, ktorým ich remeslo vynáša najviac práve cez Vianoce, kedy nikto nezostáva doma, ale odchádza preč.

Čítajte ďalej: Obľúbená i nenávidená komédia: Sám doma priviedol Culkina do dôchodku

20:20, Prima Cool: Let Fénixa

Let Fénixa Johna Moora, ktorý režíroval poslednú Smrtonosnú pascu, je remakom skoro štyridsať rokov starého snímku, ktorý pozbieral dve oscarové nominácie. „Nový“ film už tak úspešný nebol, ale určite sa ho oplatí vidieť, hrá tu nielen Dennis Quaid, Tyrese Gibson či Giovanni Ribisi, ale predovšetkým Hugh Laurie, ktorý sa počas nakrúcania tohto filmu na diaľku zúčastnil kastingu na Doktora Housa a tento kasting neskôr vyhral!

Nedeľa:

20:00, Doma: Hviezdne Vianoce

Holly, milovníčka Vianoc a doktorka astronómie, sa počas cesta za svojim priateľom Adamom zoznámi s dvojicou bratov, Lukom a Bullom, ktorý pozve, aby strávili vianočné sviatky spoločne s jej rodinou a Adamom. Luke sa do Holly zamiluje a zdá sa, že ani on jej nie ľahostajný. Je tu však stále ešte Adam. Pre koho sa napokon rozhodne?

20:30, Markíza: Tiesňová linka

Bývalá Bond-Girl Halle Berrya talentovaná Abigail Breslin spojili svoje sily v napínavom krimi-thrilleri Tiesňová linka. Berry tu stvárňuje operátorku tiesňovej linky Jordan, ktorej život sa obráti naruby po tom, čo jej zavolá dievča, ktoré sa stalo obeťou únosu. Únosca je, ako sa neskôr ukáže, niekoho, koho pozná. Podarí sa Jordan udržať mladé dievča nažive?

Prečítajte si tiež: Za svoje staré fotky hanbiť nemusíte: Fotografie hviezd z maturitného tabla

Tak ako, čomu dáte prednosť?

Viac o téme: Hugh LaurieBen Affleck Sám domaChristina ApplegateDennis QuaidMacaulay CulkinHalle BerryováCatherine O´HaraováJennifer Morrisonová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu