Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neskutočná nádielka filmov už pred Vianocami: Televízie ukazujú, čo si pre vás celý rok šetrili

Poriadnej filmovej nádielky sa diváci dočkajú už pred Vianocami. Zobraziť galériu (14)
Poriadnej filmovej nádielky sa diváci dočkajú už pred Vianocami. (Zdroj: Walt Disney Studios, Paramount Pictures, Columbia Pictures, Česká televize, Buena Vista Pictures, Screen Gems, MGM, Universal Pictures, Warner Bros. Pictures)

Absencia snehu nepoteší, no aspoň vás biela perina za oknom nebude nabádať k opusteniu vyhriateho miestečka pred televíziou. Vedzte, že by ste spravili naozaj veľkú chybu. Televízie sa aj pred sviatkami idú priam roztrhnúť a predbiehajú sa čo do kvality, ale aj kvantity ponúkaných programov. Garantujeme vám, že nebudete vedieť, kam prepnúť skôr!

Pondelok (21.12.):

13:20 Markíza: Shrek Tretí

Najznámejší animák sa vracia na televízne obrazovky v treťom pokračovaní. Kocúr, oslík a dvojica zlobrov vám zaručene vyčaria úsmev na tvári podobne ako pri predchádzajúcich dieloch. To platí ako pre detských, tak aj dospelých divákov.

Shrek Tretí
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

16:55 Prima Family: Grinch

Hádam každý z nás pozná najsympatickejšieho antihrdinu Vianoc Grincha, ktorý sviatky lásky a pokoja najprv neznáša, no ich čaro si postupne podmaní aj jeho protivnú zelenú náturu.

Grinch
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

17:30 Markíza: Pyšná princezná

Rozvíjej se poupátko... jedna z najdojímavejších rozprávkových piesní zaznie znova, a to na televízii Markíza. Klasický príbeh o pyšnej princeznej, ktorá sa postupne naučí pokore tým, že sa zamiluje do prostého záhradníka, je nestarnúcou ódou na zlatú éru českých rozprávok.

Pyšná princezná
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)


Vyzerali tak šťastne: Omyl, tieto páry sa na pľaci neznášali!


20:25 Jednotka: Asterix & Obelix

Filmové spracovanie kreslených dobrodružstiev dvojice Galov, Asterixa a Obelixa, sa divákom predstaví na Jednotke. Ľahko stráviteľná komédia patrí nielen ku klasikám svetového humorného žánru,ale zrejme ide aj o jeden z najznámejšíchfilmových počinov francúzskej kinematografie.

Asterix a Obelix kontra
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

20:30 Markíza: Pacho, hybský zbojník

Jánošík síce drží titul najznámejšieho slovenského zbojníka, no Pacho mu v tesnom závese šliape na päty. Nezabudnuteľný a jedinečný Jozef Kroner v úlohe hybského zbojníka vyčaruje úsmev na tvárach celej rodiny a nepochybne vás naladí na tú správnu sviatočnú nôtu. Nááákóónééé...

Pacho, hybský zbojník
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

22:15 Dajto: Resident Evil: Afterlife

Povedzme si, ako to je: Resident Evil nepatrí práve k filmom, ktoré by sme si spájali s Vianocami či obdobím pred nimi. Ak však potrebujete pauzu od typických programov, ktoré televízie každoročne pred sviatkamirecyklujú, Mila Jovovich dokáže zázraky.

Resident Evil: Afterlife
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)


Úžasné vianočné reklamy: Poznáte tú najstaršiu, najdrahšiu či najsexi?


22:15 Nova: Česká spojka

Anthony Hopkins a Chris Rock si zahrajú bok po boku v špionážnom akčnom filme, ktorý sa, ako už jeho názov napovedá, odohráva v stovežatej Prahe.

Česká spojka
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

22:55 JOJ Plus: Rocky IV

Podľa mnohých vôbec najlepší diel už tak výbornej série. Rocky IV je nielen príbehom boxera s tvrdými päsťami ajemným srdcom, ale tiež aj ľudskej odhodlanosti a vytrvalosti, ktorá prináša ovocie. Ak potrebujete motiváciu do života, Rocky by mal byť voľbou číslo jeden.

Rocky IV
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

Utorok (22.12.)

15:10 Markíza: Legenda o sovích strážcoch

Animovaný film o sovích strážcoch rozpráva o bratskej žiarlivosti a katastrofálnych následkoch, aké môže mať, no taktiež aj o odvahe jednotlivca vedúcej k veľkým veciam.

Legenda o sovích strážcoch
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)


Filmy plné vianočného ducha: Tieto vám spravia šťastné a veselé


20:20 Nova: O princezně Jasněnce a letájícím ševci

Ďalšia rozprávka z portfólia nestarnúcej českej klasiky. Podobne ako Pyšná princezná, Popoluška a ďalšie, aj Jasněnka je nepochybne stálym klenotom slovenských Vianoc.

O princezně Jasněnce a
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

20:30 Markíza: S tebou mě baví svět

Marie Poledňáková spolu s Júliusom Satinskýmnám zanechalifilm takej kvality, že ešte ďalšie generácie Slovákov budú s určitosťou tráviť vianočné sviatky pred obrazovkami s tým, že Mates sa zase... ale veď vy viete.

S tebou mě baví
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

20:35 JOJ: Na vlásku

Jeden z najlepších animákov, aké sme kedy mali možnosť vidieť, Na vlásku, si našiel miesto v ponuke televízie JOJ. Dobrodružstvo stratenej princeznej Rapunzel a dobráckeho zlodeja Flynna Ridera vás rozosmeje, dojme a poteší.

Na vlásku
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

22:10 Prima Family: Notting Hill

Osud má niekedy svojský zmysel pre humor. Dnes svetoznáma snímka Notting Hill, ktorá preslávila nielen Juliu Roberts, ale aj Hugha Granta, je voľbou, takpovediac, „na istotu“.

Notting Hill
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: TangledShrekRockyGrinchRapunzelResident EvilAsterixObelixPacho
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu