Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ako na Nový rok, tak po celý rok: Vychutnajte si skvelé TV tipy

Mrázik Zobraziť galériu (9)
Mrázik

Ako na Nový rok, tak po celý rok. Ak to platí aj v televíznom vysielaní, tak sa veru máme na čo tešiť. Odštartujte ďalší rok s obľúbenými snímkami.

Štvrtok 12.20 Markíza: Maska

Jim Carrey vo filme
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Youtube)

Máte chuť na niečo bláznivé? Vtom prípade prepnite na nenapodobniteľného Jima Carreyho apozrite si aké neuveriteľné schopnosti môžete získať vďaka jedinečnej starobylej maske. Zábava zaručená.


Vo filme môže byť Santa Clausom každý: Kostlivec, škriatok, hulvát aj fešák


12.50 Joj: 12 podmienok dedičstva

Získať obrovské dedičstvo nemusí byť také jednoduché. Rodinná dráma naučí každého, že dary si treba zaslúžiť.

13.05 Jednotka: Most do krajiny Terabithia

Sympatický rodinný fantasy film poteší nielen malých ale aj tých skôr narodených divákov. Imaginárne kráľovstvo plné čarovných bytostí si vytvoria malí hlavní hrdinovia apritom ukážu silu ozajstného priateľstva.

17.15 Markíza: Mrázik

Mrázik
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Nebol by to posledný deň vroku, keby sme nemali možnosť pozrieť si zamrznutú ruskú rozprávku. Mrázika jednoducho musíme pozerať vždy, keď to je možné. Nezabudnite napodobňovať Marfušine lúpanie orechov.

18.00 HBO: Strážcovia galaxie

Strážcovia Galaxie
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Výpravné vesmírne dobrodružstvo ponúka vynikajúcu kombináciu humoru, akcie aj fantastických postáv. Spolu shrdinami sa budete usilovať zachrániť osud galaxie aaj keď to znie ako náročná úloha, popri skutočne vtipných hláškach asituáciách sa to bude zdať ako malina.

20.35 Joj Plus: Kameňák

Kopa všeobecne známych vtipov vás pobaví vždy najmä včase sviatočného oddychu. Stačí len zavítať do pobláznenej českej dedinky snázvom Kameňákov.

Piatok17.40 Joj: Divočina

Detskí diváci sa iste potešia zvieratám zo ZOO, ktoré sa vyberú na záchrannú misiu potom, ako je jeden zich parťákov odvezený do divočiny. Nie je to však len príroda, ktorá na nich číha, oveľa väčšie nebezpečenstvo sa skrýva vmeste.

20.25 Jednotka: Rukojemník

Rukojemník
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: cinemart)

Výborne vyrozprávaný príbeh malého Petra, ktorého vychovávajú starí rodičia, keďže jeho mama sotcom emigrovali do Viedne. Vzdialenosť od rodičov nie je však jediná vec, čo ho trápi. Spoločne svýbornými českými aslovenskými hercami si prežijete rôzne šťastné ismutné okamihy.

22.30 Markíza: Muži vnaději

Už tradične dobrú zábavu ponúkne česká snímka Muži vnaději, vktorej bonviván Rudolf vpodaní Bolka Polívku žije teóriou, že žena sa musí omuža neustále usilovať. Takže logicky by nevera mala byť základom šťastného manželstva. Je to možné aj vprípade jeho svedomitého zaťa?

21.35 ČT1: Občiansky preukaz

Pamätáte si, ako ste sa tešili, kedy už konečne získate vytúžený občiansky preukaz? Škoda len, že sa sním spájajú aj povinnosti, čo si postupne uvedomia aj hlavné postavy ztejto snímky.

20.20 Nova: Cisárov pekár; 21.45 Pekárov cisár

Sviatočná vianočná klasika aobidve časti hneď po sebe – sympatická ponuka, čo poviete?

20.00 Nova Cinema: Temné tiene

Spojenie Tima Burtona aJohnnyho Deppa je už skoro pravidelnou súčasťou kvalitných atrochu podivných snímok. Anie je tomu inak ani vtomto filme.


Famózny Johnny Depp: Milujú ho kritici, diváci a bláznivé filmové roly


Sobota17.20 Jednotka: Muž so železnou maskou

Muž so železnou maskou
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkáč, internet)

Dvojča francúzskeho kráľa je vBastile anečaká ho žiadny slávny osud, jedine žeby sa oto postarali bývalí mušketieri. Páni síce už sú na dôchodku apopíjajú viac, ako sa patrí, no to im nebráni vrátiť sa späť do akcie.

16.05 Markíza: Harry Potter akameň mudrcov

Harry Potter a Kameň
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Dámy apáni, pripravte si prútiky. Dnes si totiž opäť precvičíme všemožné kúzla na Rokforte. Amožno sa podarí nájsť aj kameň mudrcov.


Daniel Radcliffe priznáva: Po Harrym Potterovi som mal strach, tak som pil


12.10 Nova: Pýchaapredsudok

Klasická anglická romantika je skvelá vkaždej podobe – či už vknižnej alebo tej filmovej. Pán Darcy je totiž vždy neodolateľný, však, dámy?

Nedeľa13.30 Prima: Krúdovci

Viete, ako fungovala prvá praveká rodina? Pozrite si dobrodružnú animovanú komédiu, vktorej hlavnú úlohu majú Krúdovci achystajú sa na najväčšie dobrodružstvo svojho života.

17.25 Doma: Láska cez internet

Meg Ryan & Tom
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: pinterest.com)

Dobrá romantická komédia nemôže pokaziť nedeľné popoludnie. Zvlášť, ak vnej spojili sympatickú Meg Ryan askvelého Toma Hanksa, ktorí čakajú na jednu vetu: Máš mail. Ktovie ako by dopadli vtejto facebookovej dobe...

20.25 Jednotka: Rysavá jalovica

Rysavá jalovica
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: telkac.sk)

Domáca komediálna snímka podľa poviedky Martina Kukučína nesmie vo sviatočnom výbere chýbať. Známe postavy ako Adam Krt, jeho žena Eva či susedia Trnkovci zabavia každého bez ohľadu na to, do ktorej generácie patria.

21.30 Jednotka: Snežienky amachri

Spomínate si ešte na lyžiarske výcviky, kde síce stále platil školský poriadok, no dali sa vyparatiť aj rôzne "lumpárny"? Predlžovanie večierky, pašovanie alkoholických nápojov atajné stretávanie sa na izbách si užili aj gymnazisti zPrahy aich dobrodružstvá snimi radi prežívame azda všetci.

Viac o téme: Johnny DeppTom HanksJim CarreyMrázik
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu