Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Víkendové TV Tipy v znamení klasiky i akčných hrdinov: Avengers, Dědictví, či Kuriér

(Zdroj: internet)

Tento víkend sa bude niesť v znamení klasiky, ale aj akčných hrdinov a pokračovaní známych snímok. Stačí sa len rozhodnúť. V ponuke je Policajt v Beverly Hills, Avengers: Pomstitelia, ale aj pokračovanie kultovej českej komédií Dědictví.


PIATOK


20:15 Prima - Kuriér

Akčná klasika s Jasonom Stathamom. Kuriér má za úlohu dopraviť zásielku na stanovené miesto. Má presné pravidlá a stanovené podmienky - zásielku nikdy neorzbaľuj, nepýtaj sa, iba ju doprav.

20:20 Nova-Avengers: Pomstitelia

Marvel úvádza superhrdinský tím všetkých čias Avengers. Uvidíte v ňom Thora, Iron Mana, Black Widow, Kapitána Ameriku, Hulku a Hawkeye. Spoločne sa rozhodnú odvrátiť svetovú katastrofu.

22:20 Dajto - Policajt v Beverly Hills

Eddie Murphy v úlohe vtipného detroitského policajta, ktorý príde do Beverly Hills vyriešiť vraždu svojho kamaráta Mikea. Prácu mu však komplikujú dvaja tamojší policajti.

23:00 Joj-Do hlbiny 2

Z dvoch potápačov Sebastiona a Dani sa postupne stanú potápači v ohrození života. Nástrahy havajského útesu poznajú dokonale, situáciu im skomplikujú ich klienti.

23:10 Doma-Navždy mladý

Skúsenému pilotovi, ktorého stvárnil Mel Gibson, nič nechýba, život mu dal všetko. Úspešnú kariéru, priateľov aj lásku - Helenu. O tom, že si ju chce vziať, vie zatiaľ len on, no nestihne jej to oznámiť, pretože Helena zahynie pri nehode. Rozhodne sa preto pomôcť svojmu priateľovi pri experimente. Bude prvým mužom, ktorý sa nechá na rok zmraziť...


Mohlo by vás zaujímať:DiCapria by sme možno takto nikdy nepoznali: Toto malo byť jeho meno?



SOBOTA


20:30Markíza - Dědictví aneb Kurvaseneříká

Pokračovanie legendárnej českej komédií Dědictví aneb Kurvahošigutntág v hlavnej úlohe s Bolkom Polívkom sa skvele hodí na sobotný večer.

20:35 Joj-Kód enigmy

V zime roku 1952 britská polícia dostala hlásenie o vlámaní do domu profesora matematiky a kryptoanalytika Alana Turinga. Namiesto vlamača však v putách odviedli samotného Turinga. Obvinili ho zo sexuálnych priestupkov a čakal ho zničujúci súdny proces. Čo sa za jeho záhadnou postavou skrýva?

20:35 Joj Plus - Otec v sukni

Legendárna komédia v hlavnej úlohe s Robinom Williamsom opäť zavíta na televízne obrazovky. V úlohe otca, ktorému po rozvode manželka obmedzila styk s deťmi sa rozhodne pre netradičné riešenie. Preoblečie sa za pestúnku len preto, aby bol so svojimi deťmi čo najviac.

00:05 Nova - Resident Evil 5: Odveta

Mila Jovovich ako bojovníčka proti nemrtvým opäť čelí smrteľnémuvírusu, ktorý pustoší Zem. Spoločnosť Umbrella Corporation šíri vírus, ktorý mení ľudí na légie požierajúce nemrtvých.


Mohlo by vás zaujímať:Koncoročné zúčtovanie: Títo herci a herečky zarábali filmovým štúdiám najviac



NEDEĽA


20:15 Prima - Manželský sľub

Romantická dráma o veľkej láske, ktorú postihla obrovská tragédia – Paige po nehode stratí pamäť a svojho milovaného manžela Lea vôbec nespoznáva. V hlavnej úlohe sa predstaví Channing Tatum a Rachel McAdams.

20:35 Joj-Slečna nebezpečná

Trochu bláznivá Stefanie Plumová je na tom biedne. Nemá prácu, nemá peniaze, nemá manžela a naviac, práve prišla aj o auto. V komédii sa predstaví krásna Katherine Heigl.

20:35 Joj Plus - Kráľovstvo

Jamie Foxx, Chris Cooper a Jennifer Garner sa predstavia v akčnom filme v úlohe elitných agentov. Musia zvládať boj proti nepriateľovi nielen doma, ale aj v nepriateľskom prostredí.


Mohlo by vás zaujímať: Vin Diesel prezradil detaily: Vieme, kde sa bude odohrávať ôsma časť Rýchlo a zbesilo


22:35 Joj-Carrie

Na motívy Stephena Kinga natočili ďalšiu adaptáciu snímky Carrie, v ktorej si hlavnú úlohu zahrala mladučká Chloe Moretz. Plaché dievča tyranizované spolužiakmi v sebe objaví nebezpečné nadprirodzené schopnosti.

23:10 Markíza - Osamelý pomstiteľ

Vin Diesel v úlohe agenta protidrogovej jednotky sa počas jedného zásahu pokúsi zatknút bossa mexického drogového kartelu, ten však ujde. Po zásahu sa vráti ku svojej milovanej manželke. Tú však zabijú a Vin Diesel sa ako osamelý pomstiteľ vydá po stopách jej vrahov.

Viac o téme: KuriérCarrieDědictví aneb KurvaseneříkáManželský sľubAvengers: Pomstitelia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu