Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV Tipy: Filmy, ktoré poznáte a môžete ich pozerať kedykoľvek

Jason Statham ako Kuriér Zobraziť galériu (7)
Jason Statham ako Kuriér (Zdroj: IGN, internet)

Víkendové filmy nemusia byť len o novinkách. Pokojne stavte na overenú kvalitu, veď niektoré snímky môžeme pozerať stále dokola. Môžete sa vďaka nim previezť sa s kuriérom, nájsť kráľovstvo nebeské, pomôcť väzňovi z Azkabanu, rozlúčiť sa so slobodou, prečítať román pre ženy a nakoniec zakotviť v bezpečnom prístave.

Piatok 20.15 Prima: Kuriér 2

Jason Statham musí ako kuriér jednoducho všetko doručiť tak, ako sa má avten správny čas. Buď jeho jazdu máte radi, alebo si objednajte niekoho iného.


Silák Statham sa vysmial hercom z Avengers: Tieto scény zvládne aj moja stará mama!


21.10 Doma: Zápisník jednej lásky

TV Tipy: Filmy, ktoré
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Youtube)

Romantický príbeh, ktorý rozpráva, alebo skôr číta, zo svojho zápisníka starý muž pacientke vsanatóriu ožene jeho života. Prenos do minulosti, romantická zápletka, úsmevy len tak mimochodom islzy vočiach. Lovestory ako má byť.

20.35 Joj Plus: Kráľovstvo nebeské

Krížová výprava nie pohľadom historikov či vládcov, ale obyčajného rytiera. Má svoj ideál azaň odchádza bojovať do ďalekej krajiny. História, dráma, akčné boje adobrodružstvo vjednom. Nech sa páči.


Ste zvedaví, čo ponúkne filmový svet? Pozrite si prehľad snímok na rok 2016


20.00 Nova Cinema: X-Men

Wolverine
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: blastr.com)

Akčné scifi vytvorené podľa komiksu snáď ani netreba predstavovať. Ľudia sa boja mutantov, ktorí im však vkonečnom dôsledku môžu pomôcť. Veď nie každý snadprirodzenými schopnosťami musí byť nepriateľ.

Sobota14.20 Joj: Ako porodiť anezblázniť sa

Sobotné poobedie môžete pokojne stráviť pri komédii, ktorej hlavnou témou je tehotenstvo arodičovstvo. Ale nie také bežné. Pretože matkami sa majú stať známa televízna moderátorka afitneska, detská spisovateľka, ktorá vždy vie všetko najlepšie, krásna blondínka očakávajúca dvojičky či fotografka hľadajúca dieťa po celom svete. Nie sú vtom však samé, ich partneri majú informácií ešte menej. Stačí len dúfať, že sa nezbláznia.

14.45 Markíza: Harry Potter aväzeň zAzkabanu

Harry Potter a väzeň
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkac.sk)

Tretia časť čarodejníckeho dobrodružstva patrí podľa väčšiny fanúšikov medzi tie najlepšie. Keď sa na slobodu dostane brutálny vrah, treba sa ho zbaviť. Alebo zistiť ako to vskutočnosti naozaj bolo. Na mladých čarodejníkov čaká ďalšie dobrodružstvo. Ato sa neodmieta.

20.20 Nova: Veľký Gatsby

Veľký Gatsby
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkac.sk)

Niekedy si nestačí prečítať knihu, nech je akokoľvek skvelá. Pretože Gatsbyho, ako ho stvárnil Leondardo DiCaprio, si nedokážete predstaviť. To jednoducho musíte vidieť.


DiCaprio berie herectvo vážne: Pochovali ho v snehu a chodil nahý v mraze!


20.30 Markíza: Vo štvorici po opici

Keď rozlúčka so slobodou, tak poriadna. Najlepšie taká, aby ostali aj nejaké spomienky ačo je najdôležitejšie – nesmiete stratiť ženícha. Presne tak, ako sa to podarilo štvorici dospelých chlapov, zktorých jeden má už opár hodín svadbu. Zábava zaručená.

Nedeľa 20.15 Prima: Bezpečný prístav

Sbalíčkom tajomstiev prichádza do malého prímorského mestečka sympatická Katie, ktorá však nemá záujem si vytvárať nové kontakty. Spriatelí sa len so susedkou afešným Alexom ajeho deťmi. Dôvod, ktorý ju prinútil sa tam nasťahovať, ju však pomaly ale isto dobieha. Ostane snovou rodinou alebo sa vydá opäť ďalej?

20.20 Nova: Román pro ženy

Ak niekto vie robiť dobré komédie, tak sú to naši susedia Česi. Svojské postavy, výborné ironické ihumorné hlášky ataký normálny život. Toto všetko nájdete aj vRománe pre ženy, vktorom nemusíte listovať. Stačí sa len pohodlne usadiť apozerať.

21.30 HBO: Čarovný les

Into the woods
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Disney pictures)

Ak sa vám zdá, že rozprávok nie je nikdy dosť, vyskúšajte ich spojiť viacero do jedného príbehu. Spoločne shviezdnym obsadením sa totiž vmuzikálovom Čarovnom lese stretnete aj sPopoluškou, Jackom ajeho fazuľkou či Červenou Čiapočkou. Vprípade, že máte radi chytľavú hudbu afantazijný svet, neváhajte.

Viac o téme: Harry PotterKuriérInto the woodsRomán pro ženy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu