Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Romantika aj akcia: Pozrite si TV tipy na koniec týždňa

Kate Hudson  & Matthew McConaughey
Kate Hudson & Matthew McConaughey (Zdroj: Youtube)

Koniec týždňa a s ním otázku večerného programu môžete vyriešiť vďaka televíznej ponuke, z ktorej vyberáme niekoľko vynikajúcich tipov. Ponúkame akčné chuťovky, romantické lahôdky, i dobrodružné snímky.

Piatok, Markíza 20:30, Nezastaviteľný

Vakčnom trileri zroku 2013 si zahrali Jason Statham, James Franco, Kate Bosworth aWinona Ryder. Scenár filmu napísal Sylvester Stallone. Po tom, čo sa špeciálna akcia končí nie príliš slávne, sa tajný policaj Phil Broker rozhodne svoju službu ukončiť. Plánuje sa utiahnuť vmalom mestečku, ktoré pokladá za celkom pokojné. So svojím kamarátom tam chce rozbehnúť aj biznis. Brokerova prítomnosť vmeste však leží vžalúdku miestnemu mafiánovi, ktorý sa rozhodne ojeho novom mieste pobytu informovať jeho nepriateľov. Bývalý policajt tak znovu bude bojovať osvoj život, tentoraz však musí ochrániť isvoju dcéru.

Piatok, JOJ Plus 20:35, Nebezpečná rýchlosť 2: Zásah

V akčnej snímke zroku 1997 sa v hlavnej úlohe predstaví Sandrou Bullock ako Annie Porter. Tá sa znovu dostáva do problémov. Jej nový priateľ Alec Shaw jej totiž navzdory akčnejšej pravde povie, že sa živí ako člen pobrežnej hliadky. Vskutočnosti je ale členom zvláštnej jednotky, ktorá je vysielaná knebezpečným situáciám. Plavba loďou po Karibiku, ktorá mala nahnevanú Annie obmäkčiť, sa mení na ďalší nečakaný problém. Na svedomí ho má John Geiger, frustrovaný tvorca lodných počítačových systémov, ktorého nedávno vyhodili zpráce. Loď ako pomstu zamínuje aovládne jej riadenie. Po tom, čo sa Alex dozvedá ohroziacom nebezpečenstve, musí ako skúsený policajt zachrániť všetkých pasažierov, isvoju milovanú Annie.

Sobota, JOJ 20:35, Stalingrad

Stalingrad je ruský akčný vojnový film zroku 2013. Nemecká armáda oblieha strategickú budovu, ktorú sa zo všetkých síl snaží ubrániť skupina odhodlaných ruských vojakov. Počas toho vzniká vo vnútri budovy puto medzi vojakmi amladou ruskou ženou, ktorej dom patrí. Jej prítomnosť nečakaným spôsobom spojí vojakov vjeden celok. Každý vnej vidí osobu, ktorú počas krutej vojny stratil. Prítomnosť dievčiny vojakom dodáva silu, nádej ipotrebné odhodlanie, vďaka ktorému, zdá sa, nápor nemeckých vojsk budú schopní konečne odraziť.

Sobota, Nova Cinema 20:00, Ako prísť omuža za 10 dní

V romantickej komédii zroku 2003 si zahrali Kate Hudson aMatthew McConaughey. Andie je redaktorkou populárneho life-stylového časopisu. Jej najnovšou úlohou je napísať reportáž, ktorá sa zakladá na osobnej skúsenosti. Má zbaliť chlapa, prinútiť ho, aby sa do nej zaľúbil apresne do desiatich dní spraviť všetko preto, aby sám zdupkal. Do cesty sa jej však pripletie Benjamin, ktorý má tiež svoju úlohu. So šéfom sa totiž stavil, že dokáže primäť ktorúkoľvek ženu, aby sa doňho po uši zamilovala. Kto znich splní svoju úlohu abude mať vôbec táto hra víťaza?

Nedeľa, COOL 20:00, Liga výnimočných

Dobrodružný triler americko-nemecko-česko-britskej koprodukcie zroku 2003 vhlavnej úlohe so Seanom Connerym. Vo viktoriánskom svete našej planéte opäť hrozí zánik. Jediný, kto dokáže túto katastrofu zvrátiť, je dobrodruh Allan Quartermain ajeho záchranná liga výnimočných. Proti geniálnemu šialencovi, ktorého prezývajú Fantóm aktorý už spustil svoj zvrátený plán na vyhubenie planéty, sa teda postaví skupina profíkov smimoriadnymi schopnosťami. Na záchranu však zostáva len 96 hodín.

Nedeľa, HBO 2 20:15, Grey Gardens

Grey Gardens je názov biografickej drámy zroku 2009, vktorej si zahrala Drew Barrymore. Snímka rozpráva príbeh o „Veľkej Edie“ a „Malej Edie“ Bouvier Bealových, príbuzných Jacqueline Bouvier Kenndy Onassis. Matka sdcérou sú samotárky snekonvenčným vkusom, ktoré sa neboja búrať zažité spoločenské konvencie. Príbeh zachytáva ich cestu zbohatstva kchudobe.

Viac o téme: StalingradAko prísť o muža za 10 dníNezastaviteľnýNebezpečná rýchlosť 2: ZásahLiga výnimočnýchGrey Gardens
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu