Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV tipy na začiatok týždňa: Výber snímok s kvalitným hereckým obsadením

Colombiana
Colombiana (Zdroj: telkac.sk)

Pravidelná dávka televíznych tipov tentoraz prináša snímky, v ktorých sa predstaví hollywoodska herecká špička - Edward Norton, Zoe Saldana, Tom Cruise, James Franco, či Emma Stone. Francúzsky šarm zase dodá nesmrteľný Jean-Paul Belmondo. To je len niekoľko zvučných mien, ktoré budete môcť vidieť v aktuálnej filmovej ponuke slovenských a českých televízii.

Pondelok, Jednotka 20:25, Muž z Ria

Muž z Ria je francúzska akčná dobrodružná komédia z roku 1964 V hlavnej úlohe Adriena sa predstaví Jean-Paul Belmondo. Jeho hrdina sa snaží nájsť snúbenicu, ktorú uniesli kvôli bájnemu pokladu stratenej civilizácie Maltékov. Z Paríža zamieri do Ria de Janeiro či brazílskych pralesov, aby sa nakoniec opäť ocitol v Paríži. Všade ho však čaká množstvo nástrah, nebezpečenstva a boj o holý život.

Pondelok, Dajto 20:15, Colombiana

V akčnom trileri americko-francúzskej koprodukcie z roku 2011 si hlavnú úlohu Cataley Restrepo zahrala Zoe Saldana. Tá ešte ako malé dievčatko bola svedkom vraždy svojich rodičov. Tentoraz sa už ako dospelá žena živí ako chladnokrvný zabijak. Počas dňa pracuje pre svojho strýka ako nájomná vrahyňa a ostatný čas sa snaží nájsť vraha, ktorý ju pred rokmi pripravil o rodičov.


Mohlo by vás zaujímať:Hviezda filmu Avatar kritizuje Hollywood: Otras, o ktorom nemáte ani potuchy!


Utorok, HBO 2 20:20, Dokonalý svedok s.r.o.

V americkej komédii z roku 2015 si zahrali Kevin Hart, Josh Gad a Kaley Cuoco. Doug si onedlho vezme za manželku ženu svojich snov. Tá netuší, že jej nastávajúci nemá vhodného svadobného svedka. Doug túto informáciu nemieni priznať, a tak si najmä Jimmyho Callahana, ktorý poskytuje služby pre zúfalých ženíchov. Jimmy má tak necelé dva týždne, aby zostavil skupinu vhodných svedkov, ktorým všetci uveria, že sú Dougovi najlepší kamaráti.

Utorok, HBO Comedy 20:25, Interview

Kontroverzná akčná komédia z roku 2014 v hlavných úlohách s Jamesom Francom a Sethom Rogenom. Dave Skylark a producent Aaron Rapaport sú autormi programu o celebritách. Keď sa dozvedia, že severokórejský diktátor Kim Čong-un je veľkým fanúšikom ich populárnej šou, dohodnú si s ním rozhovor. Plány im však prekazí samotná CIA, ktorá ich poverí skutočne riskantnou úlohou. Majú sa totiž diktátora zbaviť.


Mohlo by vás zaujímať:Tom Cruise, Kristen Stewart či Brad Pitt: Filmy, v ktorých boli ešte zelenáči!


Streda, Dajto 20:15, Collateral

Americký kriminálny film z roku 2004 v hlavných úlohách s Tomom Cruisom, Jasonom Stathamom, Jamiem Foxxom, Markom Ruffalom a Jadou Pinkett Smith. Max je úplne obyčajný chlapík, ktorý sa živí ako taxikár. Jeho práca je jednotvárnou až do dňa, kedy sa nestretne s Vincentom, ktorý má za úlohu zavraždiť niekoľko osôb. Ničnetušiaci Max sa tak stáva rukojemníkom.

Streda, HBO 2 20:00, Birdman

Čierna komédia z roku 2014, v ktorej si zahrali Emma Stone, Michael Keaton a Edward Norton. Riggan Thomson je herec, ktorý sa svoju zašlú slávu snaží oživiť svojím režisérskym divadelným debutom. Chce všetkých, vrátane seba, presvedčiť, že ešte nie je na odpis. Keď však nastanú komplikácie, musí do hlavnej úlohe obsadiť Mikea. Ten je síce zárukou vypredaného hľadiska, no zároveň aj neriadenou strelou. Riggan okrem pracovných povinností, musí riešiť aj množstvo rodinných problémov.

Viac o téme: ColombianaBirdmanMuž z RiaDokonalý svedok s.r.o.InterviewCollateral
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu