Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV Tipy na víkend: Z každého rožku trošku - vyberie si každý!

Chyť ma, ak to dokážeš
Chyť ma, ak to dokážeš (Zdroj: internet)

Nasledujúci televízny víkend bude v znamení osvedčených snímok. Vychutnajte si zaslúžený oddych v spoločnosti akčnej Smrtonosnej pasce, odvážneho čarodejníka Harryho Pottera, či nezastaviteľného podvodníka Leonarda DiCapria vo filme Chyť ma, ak to dokážeš.

Piatok, Markíza 21:50, Need for Speed

Akčný krimi triler z roku 2014 v hlavných úlohách s Aaronom Paulom a Dakotou Johnson. Tobey je automechanik a zároveň milovník rýchlych kolies. V snahe zachrániť svoju dielňu sa rozhodne spojiť sa s arogantným bývalým jazdcom Dinom Brewsterom. Spočiatku sľubne sa rozvíjajúcu spoluprácu ale naruší sám Dino, ktorý Tobeyho podrazí. Ten sa neprávom dostáva do väzenia a keď ho po dvoch rokoch pustia na slobodu, rozhodne sa Dinovi pomstiť v nelegálnom závode známom ako Super Bowl.

Piatok, Prima 20:15, Smrtonosná pasca

Americký akčný film z roku 1988 v hlavných úlohách s Bruceom Willisom a Alanom Rickmanom. John McClane je neworský policajt, ktorý plánuje vianočné sviatky s manželkou Holly a deťmi stráviť v Los Angeles. Budovu spoločnosti, v ktorej Johnova manželka pracuje, však práve počas vianočného večierka obsadí skupina teroristov. Žiadajú prepustenie svojich kolegov z väzníc na celom svete. Vodcovi skupiny teroristov Gruberovi a jeho spolupáchateľom sa však na odpor postaví John. Ten je odhodlaný zachrániť svoju manželku za každú cenu.


Mohlo by vás zaujímať:Talentovaný Tom Hanks zahrá čokoľvek: V týchto filmoch ho milujeme


Sobota, Markíza 20:30, Harry Potter a Dary smrti 2

V dobrodružnom fantasy filme z roku 2011 sa v hlavných úlohách predstavia Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint a mnohí iní. Ide o poslednú a najočakávanejšiu časť veľkého boja mladých čarodejníkov so zlom. Nikdy však nebolo v stávke toľko ako teraz. Nikto už nie je celkom v bezpečí a jedine Harry Potter môže vzdorovať Lordovi Voldemortovi. V posledom súboji však bude musieť podstúpiť najväčšiu obeť zo všetkých...

Sobota, JOJ Cinema 20:15, Babel

Americký triler z roku 2006 v hlavných úlohách s Bradom Pittom a Cate Blanchett. Synovia marockého pastiera dostanú od otca zbraň, aby ochránili stádo. Omylom s ňou však vystrelia na vzialený autobus a zasiahnu americkú turistku Susan. Paralelne s týmto príbehom sa odohráva ďalší, kde sa istá Amelia chystá odísť do Mexika na synovu svadbu. V rovnako čase sa v Tokiu pokúša hluchonemá Cieko vyrovnať so samovraždou matky, svojím postihnutím a nezhodami s otcom.


Mohlo by vás zaujímať:Bude to Leov rok? 5 dôvodov, prečo si Oscara konečne zaslúži


Nedeľa, Nova Cinema 20:00, Chyť ma, ak to dokážeš

Americká životopisná krimi dráma z roku 2002 v hlavných úlohách s Leonardom DiCapriom a Tomom Hanksom. Frank W. Abangnale má povesť špičkového odborníka, no nie vždy tomu tak bolo. Do svojej dospelosti stihol byť zrejme najhľadanejším chlapcom v USA a pre agenta FBI Carla Hanrattyho bol doslova nočnou morou. Už vo svojich šestnástich rokoch totiž zvládol oklamať rôzne spoločnosti a živiť sa ako pilot, právnik a detský lekár. Žil v luxusných hoteloch, precestoval kus sveta a ukradol asi 2,5 milióna dolárov.

Nedeľa, JOJ Cinema 20:15, Polnoc v Paríži

Romantická komédia francúzsko-americko-španielskej koprodukcie z roku 2011 v hlavných úlohách s Owenom Wilsonom a Rachel McAdams. Gil je spisovateľ a po svadbe by sa rád presťahoval do milovaného Paríža, no jeho nastávajúca Inez túto túžby nezdieľa. Nevidí v ňom totiž raj všetkých umelcov. Keď sa Gil vyberie na prechádzku nočným Parížom, nevšedné situácie mu poodhalia mesto v celkom inom svetle a zrazu tak nič nie je tak, ako bolo....

Viac o téme: Smrtonosná pascaPolnoc v ParížiChyť ma ak to dokážešBabelHarry Potter a Dary smrti 2Need for Speed
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu