Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Útek z väzenia, vražda Einsteina či striptéri: Aj to sú TV tipy na úvod týždňa!

Magic Mike Zobraziť galériu (2)
Magic Mike

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Liam Neeson, Channing Tatum, Alex Pettyfer či Keanu Reeves. Tí všetci sa predstavia počas troch večeroch v rôznych filmoch zahraničnej produkcie.

Rozmýšľate nad tým, ako strávite nadchádzajúce tri večery? Máme pre vás šesť filmových tipov. Ponuka bude, ako obvykle, pestrá – od akčných filmov, cez trilery, drámy a v ponuke nebude chýbať ani kultový český film Oldřicha Lipského. Latka kvality je v úvode týždňa nasadená poriadne vysoko!

Pondelok:

Nova, 20:20 – 96 hodín: Odplata

Pred dvomi rokmi vo francúzskej metropole Bryan Mills vyvraždil členov gangu obchodníkov s bielym mäsom a zachránil svoju dcéru. O dva roky sa nočná mora zopakuje – v Istanbule unesú jeho bývalú manželku. Únoscom je muž, ktorému Bryan zabil brata. Túži teda po jedinom, po pomste. Bývalý agent tajnej služby tak znovu berie do ruky zbraň.

Čítajte tiež - Johnnyho Deppa najviac preplácajú: Filmovým spoločnostiam veľa nezarába

ČT2, 21:55 – Deň kobyliek

Hollywood 30. rokov je miestom, v ktorom život píše často kruté príbehy. Jedným z takých je i ten o Todovi Hackettovi, mladom začínajúcom filmárovi, ktorý sa zamiluje do ambicióznej herečky. Pre ňu je však vzťah s neznámym mladíkom neperspektívny a radšej podlieza bohatému a dobrosrdečnému samotárovi Homerovi Simpsonovi. Film Deň kobyliek získal dve nominácie na Oscara.

Utorok:

Markíza, 20:30 – Útek z väzenia

Ray Breslin (Sylvester Stallone) má netradičnú profesiu – uteká z väzenia. Jeho prácou je totiž odhaľovanie nedostatkov v systéme. Na majstra útekov však tentoraz čaká skutočne veľká výzva – dostať sa z väzenia, z ktorého by sa nikto dostať nemal. Tentoraz to však nie je práca, ale realita. Nečakaného pomocníka nájde v Emilovi Rottmayerovi (Arnold Schwarzenegger).

Prečítajte si tiež - Sylvester Stallone prekonal všeličo: Skončil na ulici a takmer zomrel!

JOJ, 20:35 – Magic Mike: Bez nohavíc

Oscarový režisér Steven Soderbergh vo filme Magic Mike poodhalil svet mužských striptérov. Do hlavnej úlohy obsadil Channinga Tatuma, ktorý skutočne ako striptér kedysi pracoval. V Soderbergherovom filme stvárni Tatum úlohu mentora a učiteľa Mika. Ten dostane na starosti výchovu talentovaného mladíka menom Kid, ktorého vo filme stvárnil Alex Pettyfer. Chýbať nebude ani ďalšie herecké eso - Matthew McConaughey.

Streda:

ČT1, 21:55 – Zabil jsem Einsteina, pánové

V ďalšom kultovom filmovom klenote z dielne Oldřicha Lipského (Limonádový Joe aneb Koňská opera, „Marečku, podejte mi pero!“ alebo Adela ešte nevečerala) bude pred hrdinami stáť neľahká úloha – zavraždiť otca modernej fyziky Alberta Einsteina. Práve on totiž môže za to, že budúcnosť našich hrdinov je tak nevľúdna – ženy nerodia a navyše majú fúzy!

Dajto, 23:00 – Králi ulice

Tom Ludlow (Keanu Reeves) je policajtom, ktorý má pocit, že je kráľom ulice. Nepatrí práve medzi „čistých“ zástupcov zákona. Keď zavraždia jeho kolegu z práce, stane sa práve on podozrivým. V meste anjelov sa nedá nikomu veriť a korupcia a zločin sú na každom rohu. Ludlow veru bude mať čo robiť, aby našiel skutočných vrahov a očistil svoje meno. Alebo je všetko inak?

Čítajte ďalej - 10 najväčších výplat v histórii filmu: Z hollywoodskych platov sa vám zatočí hlava

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerSylvester StalloneLiam NeesonÚtek z väzeniaOldřich LipskýAlbert EinsteinKeanu Reeves Channing TatumAlex PettyferKráli ulice
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu