Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV tipy na víkend: Očarí Kráska z Manhattanu, rozosmeje Bláznivá strela

Bláznivá strela
Bláznivá strela (Zdroj: Youtube)

Pripravili sme pre vás výber z ponuky slovenských i českých televíznych staníc. Spokojní budú fanúšikovia pravej romantiky, na svoje si už tradične prídu aj zástancovia akčných víkendových snímok. Nezabudli sme ani na tých, ktorí sa radi zabavia pri nefalšovanej paródii.

Piatok, JOJ 20:35, Muž na hrane

Krimi triler zroku 2012. Vhlavných úlohách hrajú Jamie Bell, Edward Burns, Ed Harris ainí. Nick Cassidy je bývalý newyorský policajt. Keď sa ocitne na rímse okna na najvyššom poschodí luxusného hotela, vohrození je spolu sním aj niekoľko vplyvných osôb. Tie by boli veľmi nerady, keby onich Cassidy vyzradil tajomstvá, ktoré sa snažia pred verejnosťou utajiť. Do záchrannej akcie je povolaná ipsychologička Lydia Spencer, ktorá má zúfalého muža presvedčiť, aby zmenil rozhodnutie. Čím dlhšie sa sním rozpráva, tým viac zisťuje, že skutočným cieľom Cassidyho nie je spáchať samovraždu.

Piatok, Doma 21:10, Kráska zManhattanu

Vromantickej komédii zroku 2002 si hlavnú úlohu zahrala Jennifer Lopez. Matka desaťročného syna Marisa pracuje ako chyžná vluxusnom hoteli na Manhattane. Jedného dňa sa v ňom ubytuje kandidát na senátora Chris Marshall (Ralph Fiennes). Zhodou okolností Chris stretáva Marisu oblečenú vdrahom a elegantnom kostýme, považuje ju teda za zámožnú ženu. Očarený jej krásou ju Chris pozýva na večierok. Marisa sa čím ďalej, tým viac sa zamotáva do lží, ktoré sa bojí priznať. Nechce totiž stratiť muža svojho života.


Mohlo by vás zaujímať:Keď sa filmárom nedarí: Maličké chyby v záberoch, ktoré ste si zrejme nevšimli


Sobota, HBO 20:00, Stratené dievča

V trileri zroku 2014 si jednu zhlavných postáv zahral Ben Affleck. Keď Amy vdeň piateho výročia svadby sNickom zmizne, rozhodne sa jej manžel zorganizovať pátraciu akciu. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že Amy nezmizla dobrovoľne. Zároveň prebieha ipolicajné pátranie, pri ktorom okrem stratenej ženy hľadajú jej únoscu. Všetky stopy aindície však vedú kNickovi. Ten sa zrazu stáva verejným nepriateľom číslo jeden.

Sobota, Plus 20:35, Nezastaviteľný vlak

Akčný triler zroku 2010, vhlavných úlohách sDenzelom Washingtonom a Chrisom Pinom. Vlak plný smrtiacich toxických chemikálii sa nezadržateľne rúti na mesto. Jediní, kto ho dokáže zastaviť, sú dvaja muži: skúsený inžinier Frank Barnes amladý vlakový sprievodca Will Colson. Životy tisícov ľudí tak majú vrukách dvaja obyčajní chlapíci, zktorých sa čoskoro môžu stať hrdinovia.


Mohlo by vás zaujímať:Budú ešte úspešnejší? Prominentné deti kráčajú v šľapajach svojich slávnych rodičov


Nedeľa, HBO 20:00, Najdlhšia jazda

Romantický film zroku 2015 vhlavných úlohách so Scottom Eastwoodom aBrittany Robertson. Luke je bývalý jazdec ródea, ktorý sa snaží onávrat. Na jednej zo svojich šou stretáva krásnu študentku Sophiu. Tá sa zasa pripravuje na svoju vysnenú prácu vNew Yorku. Luke pozve Sophiu na rande acestou zneho pri automobilovej nehode zachránia život staršiemu pánovi menom Ira. Jeho dojemné spomienky, ktoré neskôr rozpovie Sophii sa stanú pre mladý pár inšpiráciou azároveň zmenia obom život.

Nedeľa, Dajto 18:30, Bláznivá strela

V akčnej komédii zroku 1988 sa v hlavnej úlohe sa predstaví Leslie Nielsen. Poručík losangelskej polície Frank Drebin je postrachom všetkého zla, ale zároveň sa mu akosi smola lepí na päty. Počas dovolenky vBejrúte odhalí plán na útok proti Spojeným štátom. Po návrate z dovolenky sa dozvedá, že jeho kolega Nordberg je podozrivý spriekupníctva drog. Drebin tomu však odmieta uveriť. Popri tom všetkom sa ešte podieľa na prípravách návštevy anglickej kráľovnej vUSA. Prirátajme ktomu ešte Drebinovu neúnavnú „šťastenu“, ktorá ho všade sprevádza a o vtipné situácie nebude núdza.

Viac o téme: Kráska z ManhattanuStratené dievčaMuž na hraneBláznivá strelaNezastaviteľný vlakNajdlhšia jazda
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu