Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV tipy na víkend: Čaká vás OTO aj množstvo romantiky

(Zdroj: Youtube)

Nemáte ešte plány na víkend? Oddýchnuť si a nabrať sily do pracovného týždňa môžete aj pri televíznej obrazovke. Tento víkend si užijú najmä tí, ktorí nechcú zmeškať romantické snímky. No nebude chýbať ani akčná naháňačka, dráma či animák.

Piatok 20.20 Nova: Cudzinec

Ľahkovážny flirt scudzinkou vás môže aj na obyčajnom výlete stáť pomerne draho. Najmä ak ste Johnny Depp azapletiete sa sAngelinou Jolie. Na prvý pohľad nevinná známosť ho zamotá do nebezpečných intríg. Sympatická Elise mu skríži cestu azich vášnivého románika sa stane smrteľná hra. Čaká vás jemnejšia naháňačka, ako aj obľúbení herci.


Famózny Johnny Depp: Milujú ho kritici, diváci a bláznivé filmové roly


21.50 ČT2: Zbohom baby

Napínavý dej prinesie aj celovečerný režisérsky debut Bena Afflecka Zbohom baby. Štvorročná Amanda je unesená,jej rodinní príslušníci nemajú na výber atak sa obrátia na súkromných detektívov vpodaní Michelle Monaghan aCasey Afflecka. Hoci ich takéto vyšetrovanie neláka, nakoniec sa pustia do zamotaného prípadu plného podvodníkov, drogových dílerov, temného podsvetia.

Sobota 17.30 Nova: 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím

Romantická komédia inšpirovaná Shakespearovou hrou Skrotenie zlej ženy pobaví nielen teenagerov. Ide síce o staršiu záležitosť, no stále ma čosi do seba. Dve sestry azda nemôžu byť odlišnejšie ako Kate aBianca Stratfordové. Bianca je veľmi obľúbená, no kvôli otcovým pravidlám ešte nebola na rande. Prísny tatko jej dovolí randiť až vtedy, keď pôjde aj večne naštvaná Kate, čo znamená, že nikdy. Alebo nie?


Jedinečná Adela Banášová: Z ašpirujúcej modelky hviezda slovenských obrazoviek


20.25 Jednotka: OTO 16. ročník

Chcete poznať tie naj osobnosti našich televízii medzi prvými? Vtom prípade si pozrite priamy prenos galavečera zo Slovenského národného divadla, na ktorom vyhlásia výsledky 16. ročníka diváckej ankety za rok 2015.

Nedeľa 18.50 HBO Comedy: Konečne doma

Tento roztomilý animák pobaví nielen deti, ale určite aj dopelých. Na našu planétu zavítajú mimozemskí votrelci Buvovia. Majú vpláne osídliť Zem, no ľudí sa nechcú zbaviť, len ich premiestniť do Austrálie. Pri tomto sťahovaní im však vykĺzne dievča menom Tip, ktoré neúnavne pátra po svojej mame spolu smačkou, ktorá sa volá Prasa. Dobrodružstvo bude ešte bláznivejšie afarebnejšie, keď sa knej pridá jeden zBuvov, po ktorom je takisto vyhlásené pátranie.

18.50 Film+: Vejár lady Windermerovej

Známu hra dramatika Oscara Wilda preniesli tvorcovia do komunity Američanov aAngličanov žijúcich na talianskom pobreží. Scarlett Johansson ako lady Windermerová podozrieva manžela znevery azároveň sama bojuje stým, aby nepodľahla citom kinému mužovi. Svieža aatraktívna romantika spojená sdrámou akomédiou zabezpečí príjemne strávený čas.


Obľúbené snímky plné romantiky: Čo o nich ešte neviete?


20.15 Prima Love: Večný príbeh

Romanticky naladených divákov určite poteší snímka Večný príbeh sDrew Barrymore vhlavnej úlohe. Nechýba panovník, vzdelaná Popoluška, zlá sestra aešte horšia macocha. Oproti klasickej rozprávke vsnímke však uvidíte aj Leonarda DaVinciho aPopoluška vnej vôbec nie je zakríknutá, práve naopak. Jednoducho príjemný príbeh na nedeľný večer.

Viac o téme: Scarlett JohanssonJohnny DeppTv tipyAngelina Jolie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu