Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV tipy nabité akciou: Čaká vás pád dvojičiek či nezastaviteľný Segal

(Zdroj: internet)

Tento týždeň sa tešte na množstvo akcie. Ak máte radi katastrofické filmy, naháňačky či nebezpečných ľudí na úteku, pripravte si ovládač. Nasledujúce dni sú pre vás ako stvorené.


PONDELOK


20:25 Jednotka – KráľovnáAlžbeta: Zlatý vek

Postavila sa voči najmocnejšej armáde na svete. Obetovala lásku kvôli vyššiemu záujmu svojej krajiny. Nechala popraviť svoju príbuznú. Alžbeta. Aj vďaka nej sa môže Británia pýšiť prívlastkom Veľká. Strhujca dráma Kráľovná Alžbeta je pokračovaním pôvodnej snímky nominovanej na sedem Oscarov, ktorá ako prá upozornila na obrovský talent herečky Cate Blanchett.

20:35 Joj Plus – Maximálna rýchlosť

Netreba sa báť. Treba riskovať. Mladá speváčka Natascha sa proti svojej vôli stane účastníčkou ilegálnych automobilových pretekov. Nikto však netuší, že okrem spevu má aj inú vášeň. Autá.

21:55 ČT2 – Philadelphia

Nádejný právnik so skvelou kariériou v renomovanej firme Andrew Beckett je homoexuál, ktorý umiera na AIDS. Keď sa to dozvie jeho firma, prepustia ho. Čaká ho posledný prípad v jeho živote. Chce dokázať, že jeho prepustenie je aktom diskriminácie. V hlavných úlohách sa predstaví Tom Hanks a Denzel Washington.

22:25 Dajto – World Trade Center

Jedna z najväčších tragédií, ktorá postihla Spojené štáty americké a navždy zmenila históriu. Pád World Trade Center, legendárnych newyorských dvojičiek. V úlohe nebojácneho policajta, ktorý bude zachraňovať životy uvidíme Nicolasa Cagea.


UTOROK


20:15 Dajto – Nezastaviteľní

Akčná snímka o dvoch agentoch, ktorí sa ocitnú na úteku pred zákonom. Ich spojenectvo má však jeden háčik, ani jeden z nich netuší, že ten druhý je federálny agent. Úloh dvoch agentov sa zhostia Mark Wahlberg a Denzel Washington.

20:35 Joj Plus – Za nepriateľskou líniou

Poručík Chris Burnett (Owen Wilson) slúži ako letecký navigátor na lietadlovej lodi Carl Vinson. Dáva najavo svoju nespokojnosť so službou v armáde, ku ktorej sa pripojil, aby bojoval a nie aby sa nudil na palube lode. Z týchto dôvodov podá žiadosť na odchod do civilu. To však poriadne rozhnevá jehoadmirála Reigarta (Gene Hackman).

22:25 Dajto – Blesk

Sériový vrah sa dostal na slobodu. Každý deň umiera ďalší policajt. Keď polícia zlyháva a nevie vraha chytiť, potrebuje pomoc. Vtedy sa na scénu dostáva nekompromisný londýnsky policajt Brant (Jason Statham), ktorý s porušovaním pravidiel nemá najmenší problém.


STREDA


20:15 Dajto – Profesionál

Swann je nebezpečný terorista, ktorý sa špecializuje na bombové útoky. Práve teraz chystá niečo naozaj veľké. Na stopu sa mu však dostal policajt, ktorý je preňho nebezpečnejší ako všetci ostatní strážcovia zákona dohromady. Detektív Ray Nettles totiž nedávno prišiel o rodinu pri výbuchu auta a pri poslednej akcii mu Swann zabil partnera.

22:05 Dajto – Sprisahanie

Jerry Fletcher (Mel Gibson)je na prvý pohľad obyčajný taxikár. Nič však nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Už dlho tajne miluje právnu zástupkyňuAlice Suttonovú (Julia Roberts). Jerry však skrýva svoje tajomstvá, pozná konšpiračné teórie, kvôli ktorým ho budú prenasledovať a jediný, kto mu uverí je práve Alice.


ŠTVRTOK


20:15 Dajto – Oko dravca

Rachel je slobodná matka osemročného syna. Neznámy hlas v telefóne sa jej vyhráža jeho smrťou a vynucuje si jej poslušnosť. Osud ju spojí s Jerrym. Ten je naozaj drzý výrastok, ktorý jedného dňa vo svojom pôvodne prázdnom byte objaví zásoby stredne veľkej teroristickej bunky.Skúsený agent FBI Jerryho báchorkám, podľa ktorých to na neho niekto narafičil, ani trochu neverí. Jeden telefonát však všetko zmení. Rachel a Jerry - dvaja neznámi ľudia, spojení len hlasom v telefónu, čoskoro pochopia, že moc nad ich osudom prevzal niekto iný.

20:35 Joj Plus – Pomsta mŕtveho muža

Viktor (Colin Farrell) je samotár a člen gangu, ktorý sa cíti ohrozený smrťou svojho kamaráta Paula. Jeho vrah totiž za sebou necháva tajné odkazy. Má byt hneď oproti svojej čudáckej susedke Beatrice (Noomi Rapace), ktorá naňho vyrukuje so zvláštnou požiadavkou...

Viac o téme: Nicolas CageMel GibsonJulia RobertsWorld Trade CenterSteven Segal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu