Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

TV TIPY nielen pre dámy: Roztancuje vás Pomáda, rozplače Titanic a rozosmejú Drsňačky

Pomáda
Pomáda (Zdroj: Paramount )

Nie je nič lepšie ako sa zrelaxovať po náročnom dni v práci pri dobrom filme. V tom, ktorý film stojí za to vidieť, vám pomôžu i naše tipy.

PONDELOK:

Dvojka, 20:10 - Pomáda

Danny Zucco a Sandy prežili počas leta vášnivý románik. Obaja o tom rozprávajú kamarátom na strednej škole Rydell. S čím však nikto nepočíta je to, že sa obaja na škole opäť stretnú. Muzikál Pomáda spravil svojho času z Johna Travoltu a Olivie Newton-Johnovej idoly tínedžerov a dodnes patrí do zlatého fondu tohto, v posledných rokoch umierajúceho, žánru.

WAU, 20:45 - Titanic

Mal to byť nepotopiteľný parník, on ním však nebol. Na Titanicu sa medzi niekoľko tisíckami pasažierov viezli aj Jack a Rose. On je chudobným mladík, ktorý lístok vyhral zo šťastím v pokri. Ona aristokratka žijúca v úplne inom svete, ako on. Napriek tomu sa títo dvaja mladí ľudia do seba vášnivo zamilovali. Ich možno spoločnej budúcnosti však zabránil ľadovec, ktorý poslal Titanic na dno v Severnom mori.

JOJ, 23:20 – Deti moje

Matt King (George Clooney) nebol prototypom vzorového rodiča. Veľa času trávil v práci a na ženu a deti mu nezostávalo veľa času. Nečudo, že jeho manželka si našla milenca a potomkovia sa mu čiastočne odcudzili. Až tragická nehoda jeho polovičky ho prinúti prehodnotiť doterajší život a stať sa konečne otcom. Film Alexandra Payna získal pred pár rokmi Oscara za najlepší adaptovaný scenár.

Prečítajte si tiež - 10 top postáv Leonarda DiCapria: V ktorej úlohej sa vám páčil najviac?

UTOROK:

Dajto, 20:10 – Nico – Viac než zákon

V roku 1988 debutoval Steven Seagal vo filme Nico – Viac než zákon. Predstavil sa v úlohe policajta ovládajúceho bojové umenia Nica Toscaniniho, ktorý odhalí veľké spiknutie.V ňomsú zapletení ako policajti, tak aj vládni zamestnanci, ktorí sa cítia byť nad zákonom. Vedie ich navyše muž z Nicovej minulosti. Je na ňom, aby zabránil katastrofe, ktorá sa blíži k Chicagu.

ČT2, 22:25 – Akumulátor 1

Ako vyzerá svet za obrazovkou? Kto mu vládne? Aj to ukáže Jan Svěrák, režisér filmu Kolja či Vratných láhví, vo svojom najosobitejšom autorskom snímku pod názvom Akumulátor 1. Je originálny, plný nápadov, vtipných dialógov a vlastne aj veľmi úprimný. Je to film o tom, ako nás moderné médiá pohlcujú.

Mohlo by vás zaujať - Sú slávni a protivní: 10 hercov, s ktorými nikto nechce pracovať

STREDA:

Jednotka, 20:25 – Apollo 13

Mala to byť rutinná misia na Mesiac, aké tu boli už predtým. Verejnosť i médiá vnímali lietanie na Mesiac ako niečo všedné a už mu ani nevenovali veľkú pozornosť. V tretí deň misie Apolla 13 však došlo k nehode. Z reproduktorov vo vesmírnom centre v Houstone bolo počuť: „Máme problém.“ A ten problém, ako sa ukázalo, bol veľký.

JOJ, 2O:35 - Drsňačky

Jedna (Sandra Bullocková) je ako z učebnice, druhá (Melissa McCarthyová) by si papiermi z učebníc vytapetovala stenu. Obe spája to, že sú výborné policajtky, no obe volia odlišné metódy práce. V Bostone sa ich cesty spoja pri vyšetrovaní brutálnych vrážd. Nepadnú si do oka, no podľa rozkazu majú spolupracovať. A tak vznikne podivná a na prvý pohľad nesúrodá dvojica drsniačiek - jedna, ktorá ňou je a druhá, ktorá sa ňou túži stať.

Dajto, 22:50 – Mr. Brooks

Pri pohľade na Earla Brooksa (Kevin Costner) by ste si zrejme ani nepomysleli, že tento úspešný obchodník je v skutočnosti brutálnym sériovým vrahom, ktorý po nociach vraždí milencov. Robí to chladnokrvne a pri tom nezanecháva skoro žiadne stopy. Aj vyšetrovateľka (Demi Moore) tuší, že čelí metodickému zločincovi. Až raz spraví Earl Brooks chybu.

Čítajte viac - 10 najväčších výplat v histórii filmu: Z hollywoodskych platov sa vám zatočí hlava

Viac o téme: TitanicLeonardo DiCaprioGeorge ClooneyJohn TravoltaTom HanksSteven SeagalKevin CostnerJan SvěrákPomádaSandra BullockováApollo 13Kate WinsletováDrsnačkyMr. BrooksMelissa McCarthyováDeti moje
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu