Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV TIPY Čaká vás akcia, dráma aj humor: Stačí si len vybrať!

(Zdroj: internet)

Tento týždeň vás čaká skutočne bohatá a rôznorodá nádielka filmov. Ak si chcete po práci oddýchnuť pri filme, máte si z čoho vybrať. V akčnej komédií nás opäť pobaví Mel Gibson, svoje bojové umenie predvedie Steven Seagal, no ak máte chuť na drámu, Predčítač je pre vás ako stvorený.


PONDELOK


20:25 Jednotka – Moje leto v Provence

Kvôli nezhodám s dcérou prerušil Paul (Jean Reno)kontakt nielen s ňou, ale aj s celou jej rodinou. Dlhých sedemnásť rokov sa nerozprávali, jedného dňa sa však všetko zmení. Do Provence k nemu prichádzajú neočakávane na prázdniny tri vnúčatá, ktoré nikdy pred tým nevidel - sedemnásťročný Adrian, jeho sestra Lea a malý Theo, ktorý od narodenia nepočuje. Ako si s tým večne naštvaný dedko Paul poradí?

22:00 ČT2 – Predčítač

Kate Winslet sa predstaví v strhujúcej dráme Predčítač, ktorá opisuje príbeh nespravodlivo odsúdenej ženy. Celý príbeh sa odohráva v povojnovom Nemecku. Tínedžerovi Michaelovi príde zle a postará sa oňho tridsaťročná Hanna. O niekoľko dní jej príde poďakovať a vznikne medzi nimi vášnivý, no utajovaný vzťah. Príbeh je o láske, pravde, odpustení a o tom, ako sa jedna generácia vysporiada so zločinmi tej predošlej.

22:40 Joj Plus – Odvaha pod paľbou

Podplukovník (Denzel Washington) vyšetruje okolnosti smrti kapitánky (Meg Ryanovej), pilotky vrtuľníka, ktorá počas operácie Púštna búrka zachránila posádku, no sama zahynula. Výpovede tých, čo prežili, sa totiž rozchádzajú.


UTOROK


20:15 Dajto – Mačacie zlato

Kate Hudson a Matthew McConaughey sa predstavia v komédii ako rozvedení a hašteriví exmanželia. Obaja však majú spoločný cieľ, nájsť vzácny poklad, legendárne Kráľovnino veno. Čaká ich cesta plná dobrodružstva a nečakaných zážitkov.

20:35 Joj Plus – RoboCop

ÚspešnáakčnásnímkaRoboCop sa takisto dočkala remaku.Tentoraz budete svedkami príbehu novej generácie, v ktorom si prídu na svoje aj fanúšikovia pôvodnej filmovej série. Píše sa rok 2028... Amerika vďaka superstrojom vyhráva vojny po celom svete.Alex Murphy je milujúci manžel, otec a dobrý policajt, ktorý robí všetko preto, aby z ulíc Detroitu zmizla kriminalita a korupcia. Všetko sa však trochu zamotá...

22:30 Dajto – Divosi

Ophelia žije v pokojnom, no netradičnom zväzku s dvomi mužmi. Obaja ju milujú a ona miluje ich. Chon je tak trochu cynický bývalý elitný vojak, Ben naopak idealistický botanik. Spoločne sa dostanú do problému s drogami o akom sa im nesnívalo.


STREDA


20:15 Dajto –​ John Wick

Keanu Reeves sa tentoraz predstaví v úlohe nájomného vraha, ktorého vyprovokovali k obnoveniu jeho činnosti. Je najobávanejším zabijakom široko-ďaleko a zbaviť sa ho je skutočne ťažké. Na ceste za pomstou sa stáva terčom svojich bývalých kolegov.

22:20 Dajto – Smrtonosná zbraň

Kultová akčná komédiá sa opäť dostáva na naše obrazovky. Charizmatický a živelný Mel Gibson sa stane parťákom Dannyho Glovera a spoločne zažívajú bláznivo situácie. No nielen to, snažia sa vyčistiť ulice Los Angeles od kriminálnikov.


ŠTVRTOK


20:15 Dajto – Čierny úsvit

Steven Seagal sa predstaví ako bývalý agent CIA Jonathan Cold. Nečakane sa objaví v špeciálnom vyhľadávači spravodajskej služby po tom, ako vyslobodil z väzenia nebezpečného obchodníka so zbraňami. Teraz sa podľa všetkého chystá pomôcť skupine nebezpečných teroristov.

20:25 Jednotka – Vojvodkyňa

Strhujúci film o jednej z najkontroverznejších postáv Anglicka v 18. storočí, o vojvodkyni Gerogiane z Devonshiru. Gerogiana Cavendishová bola na svoju dobu pokrokovou ženou, ktorá sa angažovala okrem iného aj v politike a často podliehala milostným aféram a hazardu. V hlavnej úlohe sa predstaví Keira Knightley.

22:15 Dajto – Blade

Keď bola Bladeova matka počas tehotenstva napadnutá upírmi, netušila, že svojmu synovi odovzdá špeciálny dar. Všetky dobré upírske vlastnosti spolu s ľudskými sa skĺbili do jeho osobnosti. Keď Blade (Wesley Snipes) vyrastie, rozhodne sa pomstiť smrť svojej matky.

Viac o téme: Mel GibsonSteven SeagalKate Winslet
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu