Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

TV TIPY Trója, Lara Croft, či Smrtonosná zbraň: Tento víkend sa nudiť nebudete!

(Zdroj: internet)

Tento víkend bude okrem iného plný neviazanej filmovej zábavy. Tešiť sa môžete na akčné, ale aj romantické komédie. Pre tých vážnejších sú v ponuke aj drámy. Stačí si len vybrať.


PIATOK


20:15 Dajto – Trója

Príčinou konfliktu, ktorý prerástol do legendárnej trójskej vojny, bola žena. Paris, syn trójskeho kráľa Priama, mal rozhodnúť, ktorá z troch bohyní (Athéna, Afrodita, Héra) je najkrajšia. Afrodita mu sľúbila za odmenu najkrajšiu pozemskú ženu - Helenu. Príbeh o láske, zrade a boji. V hlavných úlohách sa predstavia Brad Pitt, Orlando Bloom, Eric Bana a Diane Kruger. Tento veľkofilm rozhodne stojí za pozretie.

20:35 Joj – 12 kôl

Policajtovi z New Orleans Dannymu Fisherovi sa podarilo zastaviť geniálneho zlodeja s obrovským lupom, to však nestačí. Pri zásahu totiž náhodne zabil jeho priateľku a kriminálnik po úteku z väzenia plánuje krutú pomstu. Jeho vendeta sa skladá z dvanástich ťažkých hádaniek a úloh, ktoré musí Danny splniť, aby zachránil život ženy, ktorú miluje.

21:35 ČT1 – Honba na ponorku

V roku 1984 sovietsky kapitán Marko Ramius vypláva na prvú plavbu so svojou atómovou ponorkou a rozhodne sa aj s celou posádkou prebehnúť k Američanom. Rusi však nemôžu za žiadnu cenu pripustiť, aby sa ich utajovaná supermoderná zbraň dostala do rúk protivníka, preto usporiadajú "hon na ponorku". V strhujúcom príbehu, ktorý vyniká najmä podmorskými zábermi, sa predstaví Sean Connery.


SOBOTA


20:30 Markíza – 96 hodín: Odplata

Liam Neesom opäť čelí tej najstrašnejšej predstave – jeho rodina je v ohrození. Tentokrát uniesli jeho ženu Leonore. Hlavný hrdina pochopí, že vyjednávaním sa nikam nedostane a opäť sa začína boj s časom. Pôvodný film 96 hodín bol o poznanie kvalitnejší, ale mnohých divákov nesklame ani pokračovanie.

22:20 Nova – Ide len o sex

Justin Timberlake a Mila Kunis sa predstavia v komédii, ktorá sa tak trochu odlišuje od iných romantických filmov. Vzťah si totiž vybudujú len na sexe. Príbeh plný humoru, ale nakoniec aj vytúženej lásky.

22:35 Markíza – Ochranca

Luke Wright, zápasník zNew Jersey, pokazí zmanipulovaný zápas ana výstrahu mu ruská mafia zabije ženu akaždého priateľa, ktorého má. Začne sa potulovať ulicami a stretne mladú Číňanku, ktorá potrebuje pomoc. Luke sa musí rozhodnúť, čo ďalej...


NEDEĽA


20:00 Doma – Navždy a ďaleko

Romanticko-historický film sa odohráva v 19.storočí. Írsky farmár Joseph Donelly vezme po otcovej smrti spravodlivosť a svoj život do vlastných rúk a rozhodne sa hľadať šťastie inde. Spoločne s dcérou bohatého írskeho statkáraShannon Christie vyrazia do vytúženej Ameriky. Ich sny sa však rozplynú a veľmi rýchlo sa dostanú do krutej reality.

20:15 Dajto – Lara Croft - Tomb Rider: Kolíska života

Angelina Jolie sa opäť predstaví ako tvrdá Lara Croft, ktorá sa tentoraz vyydá hľadať Pandorinu skrinku. Hlboko v Afrike sa ukrývajú temné diabolské sily, ktoré musí statočná Lara prekonať. Je totiž jediná, ktorá sa k nej so svojimi schopnosťami dokáže dostať skôr, ako nositeľ Nobelovej cenyJonathan Reece.

20:35 Joj – Novembrový muž

Peter Deveraux (Pierce Brosnan), známy pod kódovým menom Novembrový muž, je bývalý operatívny agent CIA s vynikajúcim tréningom. Jeho pokojný dôchodok sa zmení v momente, keď ho jeho zamestnávatelia povolajú späť, aby naplnil dôležité poslanie. Musíochrániť svedkyňu Alice Fournier (Olga Kurylenko). Deveraux čoskoro zistí, že jeho protivníkom v tomto súboji je jeho bývalý priateľ a žiak David Mason...

20:35 Joj Plus – Absolventka

Svieža komédia v hlavnej úlohe s Alexis Bledel, ktorá sa ako čerstvá absolventka uchádza o zamestnanie. Má všetko dokonale naplánované... získa prácu, presťahuje sa do nového bytu a nájde si dokonalého partnera. Život však nefunguje mnohokrát tak, ako si ho človek naplánuje.

23:05 Markíza – Smrtonosná zbraň 2

Mel Gibson a Danny Glover sa predstavia v druhej časti kultového filmu o dvoch policajtoch, ktorý sa snažia vyčistiť ulice od krimálnikov a zločincov. Vtipy, akcia, ale aj strach o rodinu. To všetko zažijete v jednej z najlepších akčných komédií.

Viac o téme: Sean ConneryLara CroftMila KunisSmrtonosná zbraňIde len o sex
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu