Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY Dokument, komédia, vojnový trhák a ešte viac: Stačí si len vybrať!

(Zdroj: SITA)

Po náročnom dni nezaškodí zrelaxovať pri dobrom filme. Máme pre vás šesť tipov na to, ktoré snímky by to mali byť!

Pondelok:

Dajto, 20:15 – Nebezpečný cieľ

Nicholas Cage sa v pondelok večer predstaví v úlohe nájomného zabijaka Joea, ktorému sa stane jedna z najhorších vecí, ktorása mužovi v jeho profesii môžu stať – zamiluje sa. Pod vplyvom novej známosti začne prehodnocovať svoj doterajší doterajší život. Nový vzťah však neprichádza v správny čas – Joe má v thajskom Bangkoku zabiť bossa podsvetia. Podarí sa mu to?

JOJ, 22:25 – Tenká červená línia

Hviezdne obsadený (Sean Penn, Nick Nolte, Woody Harrelson, George Clooney, John Travolta) a na sedem Oscarov nominovaný film Terenca Malicka prenesie diváka do roku 1942. Na tichomorskom ostrove zúri Druhá svetová vojna a proti sebe bojujú Američania a Japonci. Línia je tenká a plná červenej krvi. A naokolo krásna príroda.

Mohlo by vás zaujať - Zabíjajú so šarmom a vyzerajú sexi: Tieto akčné hrdinky strach nepoznajú

Utorok:

Dajto, 20:15 – Ochranca

Jason Statham hrá v Ochrancovi bývalého zápasníka Luka, ktorému po prehratom zápase zabili ženu. To ho uvrhlo do depresií a priviedlo na okraj spoločnosti. Raz však stretne čínske dievčatko menom Mei. Tá namiesto toho, aby sa hrala s kamarátmi má pracovať pre miestnu mafiu. Luke sa musí rozhodnúť – stane sa ochrancom, alebo sa do ničoho nebude pliesť?

Dvojka, 22:40 – Suri

Zatiaľ posledný dokumentárny film Pavla Barabáša nás prenesie ku Surianom, prírodnému kmeňu žijúcom v Afrike. I v modernom svete žijú obklopení vlastnými tradíciami a poverami a bojujú o zachovanie si vlastnej identity. Barabášov film prináša otázku, nakoľko môžu takéto národy ešte prežiť v súčasnom svete.

Čítajte viac - Univerzálny hrdina: Model, skokan do vody, ale aj rýchly a zbesilý!

Streda:

Dajto, 20:15 – Smrtonosná zbraň 2

Policajti Martin Riggs (Mel Gibson) a Roger Murtaugh (Danny Glover), ktorých zbrane sú také smrteľné, ako ich päste, narazia na silného protivníka – muža prezývaného Smrtonosná zbraň. Tým je juhoafrický diplomat, ktorý si privyrába pašovaním drog. Spočiatku ťahá polícia za kratší koniec, no Riggs a Murtaugh rýchlo preberú iniciatívu a začnú polená pod nohami preskakovať.

JOJ Plus, 20:35 – Prci, prci, prcičky

Štyria kamaráti na jednom z večierkov uzatvoria zdanlivo jednoduchú dohodu – do konca školy prídu o panictvo. Nájsť však vyvolené, ktoré im pomôžu zbaviť sa ich „bremena“, však nie je jednoduché. Každému bráni v dosiahnutiu toho šťastia niečo iné.

Prečítajte si tiež - Áno, beriem: Filmová svadba desaťkrát inak

Viac o téme: Mel GibsonJason StathamWoody HarrelsonGeorge ClooneyJohn TravoltaDanny GloverNicholas CagePavol BarabášSean Penn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu