Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV TIPY Víkend patrí hrdinom: Chan zachráni princeznú, Statham dievčatko, Gibson ženu

Jackie Chan
Jackie Chan (Zdroj: SITA)

Prichádza víkend a s ním i tá najväčšia ponuka filmov. Vybrať si bude tentoraz skutočne ťažké. Možno vám však pomôžu naše tipy.

Piatok:

Nova, 20:20 – Späť do ringu

V celých dejinách boxu nebolo väčších rivalov než Henryho „Razor“ Sharpa (Sylvester Stallone) a Billa „Kid“ McDonnena (Robert De Niro). Ich vzájomné súboje v ringu i mimo neho zabávali celý svet. Až raz Henry neočakávane ukončil kariéru, čím vzal i Billovi vietor z plachiet. Po tridsiatich rokoch sa však už starí páni znovu stretnú v ringu, ktorý raz a navždy určí, kto z nich dvoch je ten lepší.

JOJ, 20:35 – Vtedy na východe

Čo s unesenou čínskou princeznou? Poslať ju do Ameriky! Jedinou nádejou na záchranu sa ukáže byť člen stráže, bezmenný a bezvýznamný Chon Wang (Jackie Chan), ktorý namiesto slov necháva prehovárať svoje päste. Počas jeho amerického putovania sa mu do cesty pripletie pištoľník Roy O´Bannon (Owen Wilson) a o zábavu je postarané.

Dvojka, 21:25 – Medvedík

Denis má štyridsať rokov, pracuje ako kulturista a býva so svojou matkou. Je nesmelý, neobratný a submisívny, presný opak toho, čo vzbudzuje jeho postava. Rád by sa usadil so ženou, no to sa mu nedarí. Po vzore svojho strýka odchádza do Thajska nájsť svoju vyvolenú. Spočiatku sa zdá, že táto jeho bizarná misia skončí neúspechom. Až potom niekoho stretne.

Čítajte viac - Sylvester Stallone prekonal všeličo: Skončil na ulici a takmer zomrel!

Sobota:

ČT1, 20:00 – Na samotě u lesa

Rodina Lavičkových sa rozhodne stráviť dovolenku na chalupe staručkého pána Komárka. Dohodnú sa s ním, že im chalupu, po ktorej oni toľko túžia, prenajme. Kým deti sa s deduškom skamarátia, pani Lavičková si túto samotu pri lese s deduškom až tak neužíva a radšej by tu žila bez neho. Pán Komárek má však tuhý koreň, o čom sa rodina presvedčí veľmi rýchlo.

JOJ, 22:15 – Láska a iné závislosti

Jamie (Jake Gylenhaal) vie dobre tri veci. Nič nerobiť, baliť ženy a predávať lieky. A pri všetkom tomto naraz stretne ju. Krásnu a neodolateľnú Maggie (Anne Hathawayová). Maggie nebude len Jamieho dievčaťom na jednu noc. Pustí si ju k telu viac, než ktorúkoľvek ženu pred ním. Parkinsonova choroba, ktorou trpí, však ich vzťah vystaví viacerým skúškam.

Markíza, 22:45 – Žoldnier

Joe (Jason Statham) uteká pred svojou minulosťou. Snaží sa zabudnúť a zapudiť to, kým bol, bývalým členom zásahovej jednotky. Minulosť ho však doženie. A on sa bude musieť opäť rozhodnúť či sa stane Crazy Joeom. Bude len na ňom či opäť schytí do ruky zbraň a pustí sa proti presile gangstrov, mafiánov a zločincov.

Prečítajte si tiež - Hollywoodski herci talentom prekypujú: Títo vás prekvapia speváckym talentom

Nedeľa:

Doma, 20:00 – Titanic

Zabudnite na Cameronov Titanic s Kate Winsletovou a Leonardom DiCapriom, tento režíroval Robert Lieberman. Ten prináša v niečom podobný, a v niečom aj odlišný pohľad na jednu z najväčších lodných katastrof 20. storočia. V jeho centre sa opäť ocitnú aj dvaja mladí ľudia, ktorých krehký vzťah je vystavený tej najväčšej skúške.

Dvojka, 22:00 – Sin nombre

Casper má sedemnásť rokov a namiesto rodičov ho vychováva gang, ktorý sa neštíti kradnúť ani vraždiť. Jedného dňa však Casper spozná dievča, Sayru, ktorá sa snaží v spoločnosti otca a strýka dostať do USA a začať nový život. Casper pod vplyvom Sairy začína prehodnocovať svoje doterajšie smerovanie v živote.

JOJ, 22:25 – Moje letné prázdniny

Tak si Porter (Mel Gibson) svoje prázdniny rozhodne nepredstavoval. Namiesto toho, aby si užíval lup z krádeže, je uvrhnutý do mexického väzenia, ktoré má svoje vlastné pravidlá. Porter sa rýchlo aklimatizuje, dokonca si nájde aj nových priateľov a ženu, no gangsteri, ktorých okradol chcú peniaze späť. Je na Porterovi, aby si znova vybudoval právo na to užiť si konečne aj trochu pokojné prázdniny.

Mohlo by vás zaujať - Charizmatický Gibson jubiluje: Geniálny herec s kontroverznou dušou

Viac o téme: Mel GibsonJason StathamOwen WilsonRobert De NiroSylvester StalloneJackie ChanJake GyllenhaalAnne Hathawayová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu