Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY na začiatok týždňa: Nudiť sa určite nebudete

Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody (Zdroj: telkac.sk)

Meteorológovia hlásia upršaný týždeň, a tak si s programom na večer veľkú hlavu robiť nemusíte. Ponúkame vám výber televíznych tipov, ktoré vás zaručene zabavia. Televízne stanice totiž úvod pracovného týždňa ladia skôr komediálne. Okrem českej klasiky Slunce, seno, jahody ponúkajú napríklad i novinku s Reese Witherspoon s názvom Divoká dvojka, či jemne romanticky ladenú komédiu Jednoducho sexi s Cameron Diaz.

Pondelok, HBO 22:00, Americký sniper

Akčná životopisná dráma režiséra Clinta Eastwooda zroku 2014 vhlavných úlohách sBradleym Cooperom aKyle Gallnerom. Chris Kyle je ostreľovač elitných jednotiek SEAL amerického námorníctva. Jeho úlohou vIraku je chrániť svojich bratov vzbrani. Vďaka presnej muške sa medzi nimi stáva legendou, na strane nepriateľov je však na jeho hlavu vypísaná odmena. Kým Chris vIraku ochraňuje svojich kolegov, doma ho čaká rodina, ktorá tiež prináša obete. Keď sa napokon Chris vracia späť do rodnej Ameriky, zisťuje, že na vojnu nedokáže celkom zabudnúť...

Pondelok, Nova 20:20, Slunce, seno, jahody

Klasická česká komédia Zdeňka Trošku zroku 1984 vhlavných úlohách súžasnou Helenou Růžičkovou, Jiřím Lábusom, či Petrou Pyšovou. Do Hoštic prichádza študent poľnohospodárskej školy Šimon s myšlienkou, že dojivosť kráv závisí od kultúry prostredia kravína. Vedenie JZD nie je nadšené, svoj názor však musí prehodnotiť. Šimon je totiž synom predsedu krajskej poľnohospodárskej správy. Či je tomu tak, má za úlohu zistiť Blažena, dcéra Škopkovcov, uktorých je Šimon ubytovaný. Situáciu ale komplikuje Blaženin nápadník Venco.

Utorok, HBO 18:35, Divoká dvojka

Akčná komédia zroku 2015 vhlavných úlohách sReese Witherspoon aSofíou Vergara. Rose Cooper je vzorná amimoriadne snaživá policajtka. Jej úlohou je ochrana kľúčového svedka vsúdnom procese smafiánskym bossom. Vtomto prípade ide skôr osvedkyňu, ato rovno manželku miestneho drogového dílera – Daniellu Riva. Odvojicu žien sa však čoskoro začnú zaujímať najatí zabijaci, atak sa vsnahe zachrániť si života vydávajú na útek.

Utorok, Dajto 20:15, Expendables

Akčný trhák zroku 2010 napísal i režíroval Sylvester Stallone. Hlavnú úlohu si zahral Sylvester Stallone apo jeho boku sa predstavia iJason Statham, Jet Li, či Dolph Lundgren. Skupina drsných žoldnierov sa vydáva na nebezpečnú misiu na ostrov Vilena. Ich cieľom je zlikvidovať miestneho diktátora. Veľmi skoro však zisťujú, že táto úloha sa jednoduchou len javila. Ich súdržnosť apriateľstvo sa snaží totiž rozbiť iniekto zvnútra.

Streda, HBO 2 19:30, Majestic

Romantická dráma zroku 2001 vhlavnej úlohe sJimom Carreym. Scenárista Peter Appleton má vypovedať pred Výborom pre vyšetrovanie neamerickej činnosti. Cestou však havaruje apri nehode stráca pamäť. Ľudia, ktorí ho nájdu, ho považujú za vojnového hrdinu Lukea Trimleho. Všetci nájdenie strateného muža oslavujú, no Petrovi sa onedlho pri náhodnom zazretí filmu, ku ktorému písal scenár, vracia pamäť. Otázkou je, či sa chce vrátiť ksvojmu skutočnému životu, alebo zostať pri novom, ktorý si zamiloval rovnako amožno i viac...

Streda, Nova Cinema 22:05, Jednoducho sexi

Romantická komédia zroku 2002 vhlavných úlohách sCameron Diaz, Christinou Applegate aThomasom Janeom. Christina Waltersová spriateľkou Courtney žijú neviazaným životom. Rady si užívajú slobodu apozornosť neznámych mužov, no žiadne romantické city či hlbšie priateľstvá snimi nepestujú. Na jednej párty Christina spoznáva Petra a hoci sa ich kontakt vten istý večer odchodom z klubu končí, akosi naňho nemôže prestať myslieť. Tak jej najvernejšia priateľka Courtney vymyslí cestu na svadbu Petrovho brata. Výlet sa však stáva pohromou vo chvíli, keď zisťujú, kto je vskutočnosti ženíchom.

Viac o téme: ExpendablesJednoducho sexiMajesticDivoká dvojkaSlunce seno jahodyAmerický sniper
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu