Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vznik vibrátora, zákulisie módy, láska na rôzne spôsoby: Naše TV TIPY stoja za to!

TV Tipy Zobraziť galériu (8)
TV Tipy

Hoci v tomto čase väčšina divákov žije hokejom, televízie ponúkajú aj pestrý výber skvelých filmov. Takže aj športoví „nefanúšikovia“ si budú môcť užiť televíznu zábavu, drámu, napätie či romantiku.

Pondelok 22.10 Joj Cinema: Hystéria

Hystéria
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Sony Pictures)

Históriu, romantiku ikomédiu si užijete vsnímke zviktoriánskeho Anglicka Hystéria. Dr. Dalrympley sa špecializuje na liečbu žien, ktoré trpia "hystériou", aspolu smladým lekárom apomocníkom Mortimerom Granvillom spoločne vytvoria novinku, nástroj, ktorý im dopriava vytúženú úľavu. Vo výbornom filme sa tak dozviete čosi zhistórie vzniku vibrátorov.

Utorok 20.15 Dajto: Diablov advokát

Diablov advokát, Keanu Reeves
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Warner Bros)

Ambiciózny aúspešný mladý právnik Kevin Lomax ešte neprehral súdny spor. Oslobodil aj najhorších zločincov apostupne sa dostáva (akosi nevedomky) do rúk samotného diabla. Vynikajúci Keanu Reeves ako právnik adémonický Al Pacino jednoducho zabezpečujú kvalitu.

Streda 22.45 HBO: Sweeney Todd: Diabolský holič z Fleet Street

Sweeney Todd, Johnny Depp
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Paramount Movies)

Nespravodlivo odsúdený Benjamin Barker sa po uniknutí zväzenia vracia domov srozhodnutím pomstiť rodinu aj stratené roky. Stáva sa zneho holič, ktorý svoju britvu nepoužíva len na klasické účely. Tento hororový muzikál síce je miestami naozaj brutálny, no rovnako ako ostatné výtvory Tima Burtona stojí za to.

Majú svojich obľúbencov: Ktorí herci sú miláčikovia režisérov?

Štvrtok 20.35 Plus: Statočné srdce

Historická romantická dráma aMel Gibson – to je jasné znamenie, že ide oStatočné srdce. Obľúbenú snímku snáď netreba ani bližšie predstavovať. Stačí si len nájsť vo štvrtok večer čas aužiť si kvalitu overenú časom.

Piatok 21.30 Doma: Foter je lotor

Foter je lotor
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: atomica.com)

Spoznať celú rodinu vašej vyvolenej nemusí byť vždy len prechádzka ružovou záhradou. Greg Focker by otom veru vedel rozprávať. Pretože keď našiel lásku svojho života, zistil, že jej otec je jeho nočnou morou. Bývalý agent CIA vsebe svoju vyšetrovateľskú schopnosť nezaprie.

23.00 Joj Cinema: Skrotená hora

Skrotená hora
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Heath Ledger aJake Gyllenhaal sa predstavia ako kovboji pracujúci na hore Brokeback. Pri práci sa znich stanú najlepší priatelia, no osud ich rozdelí akaždý si ide svojou cestou. Po istom čase sa stretávajú azisťujú, že napriek odlúčeniu sa ich city nezmenili.

Keď život mení filmárom plány: Tieto snímky ovplyvnili skutočné tragédie

Sobota 20.30 Markíza: Divergencia

Svet budúcnosti, ľudia sú rozdelení podľa dobrých vlastností do piatich frakcií, všetci musia patriť ksystému, rozdiely sa trestajú. Hlavná hrdinka Tris ale do žiadne zfrakcií nezapadá, je totiž dobrá vo viacerých veciach. Odlišnosť však znamená hrozbu, ktorú treba zlikvidovať. Tris sa tak stáva štvanou zverou. Divergencia prinesie kvalitné dobrodružstvo, akciu, napätie aj štipku romantiky. Bude sa na čo pozerať. Navyše, vnedeľu večer vás čaká aj druhá časť série snázvom Rezistencia.

23.20 Joj Cinema: Útek zo Sibíri

Nervy drásajúci útek skupinky väzňov zo sibírskeho gulagu je skutočným príbehom natočeným podľa knihy Slawomira Rawicza. Utiecť zgulagu síce bolo náročné, no to najťažšie ich ešte len čaká. Krutá sibírska zima, nedostatok potravy anakoniec aj ľudská povaha...

Nedeľa 20.00 Doma: Lepšie neskoro ako nikdy

Lepšie neskoro ako nikdy
Zobraziť galériu (8)

Jack Nicholson sa vtejto romantickej komédii predstaví ako starnúci playboy, ktorý sa otáča výlučne za dievčatami ani zďaleka nie v jeho vekovej kategórii. Až dovtedy kým sa nestretnete smatkou jednej znich (Diane Keaton). Jej srdce sa však usiluje získať mladý lekár.

Plánujú natočiť tretí diel Denníka princeznej: Zahrá si v ňom aj tento fešák?

20.15 Prima: Diabol nosí Pradu

Meryl Streepová vo filme
Zobraziť galériu (8)

Skvelá romantická komédia rozhodne spríjemní víkend aj vďaka hviezdnym herečkám Meryl Streep a Anne Hathaway. Mladá absolventka vysokej školy a dievča snulovým vkusom zároveň sa dostane do módneho magazínu, ktorý vedie nekompromisná šéfka.

Viac o téme: Tv tip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu