Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY plné humoru: Zabavia vás rafťáci, superpolicajti aj strelená Bridget

Dieťa Bridget Jonesovej, Renée Zellweger Zobraziť galériu (5)
Dieťa Bridget Jonesovej, Renée Zellweger (Zdroj: Universal Pictures)

Smiechu nie je nikdy dosť a v spojení so skvelými hereckými výkonmi sa mu jednoducho nedá odolať. Užite si bláznivý týždeň plný zábavy s komédiami na každý deň. Pripravia vás na náročný začiatok týždňa, bláznivú dovolenku aj na to, ako sa vysporiadať so svojským okolím. Pripravte si hlasivky a bránice – začíname!

Pondelok 20.15 Dajto: Šéfovia na zabitie

Šéfovia na zabitie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: telkac.sk)

Počas povíkendového pondelka sa zdá každý šéf ako ten najhorší človek na svete. To ste však ešte nevidelitých skutočne najhorších. Manažér Nick, zubný asistent Dale aúčtovník Kurt otom vedia svoje. Jeden znich má za šéfa psychopata, ďalší nymfomanku aten tretí totálneho magora. Keďže výpoveď neprichádza do úvahy, jedinou prijateľnou možnosťou je zbaviť sa ich. Ako sa to dá? Nuž, recept sa dozviete práve vtejto bláznivej komédii.

Utorok 14.50 HBO: Dovolená za trest

Rande naslepo? Pre single rodičov Lauren aJima hotová katastrofa. Jediné, na čom sa zhodnú, je fakt, že sa už nechcú nikdy vidieť. Osud to však vich prípade chcel inak. Nezávisle od seba si obaja aj sdeťmi objednajú dovolenku vluxusnom apartmáne vafrickom safari. A, bohužiaľ, sa otento priestor musia spolu podeliť. Otom, že humorné situácie na seba nenechajú dlho čakať, asi hovoriť ani netreba...

Drew Barrymore tak skoro neuvidíme: Prečo končí s herectvom?

Streda 20.35 Plus: Superpolicajti zMiami

Dvaja policajti
Zobraziť galériu (5)

Dvojica Bud Spencer aTerence Hill vytvoria zábavu aj zlietajúcich faciek. Vtomto prípade budú pátrať po lupičovi, ktorý sedem rokov ukrýva na neznámom mieste obrovský lupzbanky vDetroite. Stopa ich privedie do slnečného Miami, kde rozpútajú už svoju typickú akčnú kriminálnu komédiu.

Štvrtok 20.20 Nova: Rafťáci

Tínedžeri Dany sFilipom majú na leto skvelé plány – na rafte zbaliť tie najkrajšie dievčatá. To sa však nezaobíde bez obrovských trapasov asituácií, pri ktorých by rodičia rozhodne nemali byť. Bohužiaľ, sú - aaj Dannyho mladší brat. Overená česká herecká dvojica Vojta Kotek a Jiří Mádl po Snouborďákoch presedlala na letnúverziu avytvorili oddychovú komédiu, ktorá vašu bránicu nenechá vpokoji. Stačí niektoré vtipy brať srezervou apobavia sa aj staršie ročníky.

Piatok 21.30 Doma: Magor vpodnájme

Šialeného kamaráta, za ktorého je dosť často nutné sa hanbiť, má zrejme každý. Stretnúť ho raz za čas je celkom vpohode, no stráviť sním dlhšiu dobu? Vtedy hrozia problémy, úrazy aj nedorozumenia. Matt Dillon aKate Hudson jedného takého kamaráta/magora ubytujú vo svojom dome... anie je ním nikto iný ako Dupree vpodaní skvelého Owena Wilsona.

VIDEO Nová Bridget Jones bude staršia, štíhlejšia a... Pozrite si trailer!

Sobota 20.30 Markíza: Bridget Jonesová: Srozumom vkoncoch

Dieťa Bridget Jonesovej, Renée
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Universal Pictures)

Kto by nepoznal Bridget Jonesovú? Pisateľka denníka anovinárka, ktorá sa konečne ocitla vnáručí milovaného muža, má neuveriteľnú schopnosť dostať sa vždy do trápnej situácie. Občasne ju zachvacuje žiarlivosť, ktoroutrápi aj svojho partnera Marka Darcyho. Ten to však zrejme nebude tolerovať večne. Aešte vždy je tu jej bývalý šéf...

Ani rozprávky pre deti sa nevyhli problémom: Takto vznikali obľúbené animáky

Nedeľa 20.00 HBO: Hotel Transylvánia 2

Záber z filmu Hotel
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ITAfilm)

Aj tí najmenší diváci, no nielen oni, si užijú plnú dávku humoru vpokračovaní úspešného animáku Hotel Transylvánia. Bláznivé postavičky, ktoré by vskutočnosti mali byť strašidelnými, vspojení strefnými vtipmi anevysvetliteľnými situáciami môžu záver víkendu len spríjemniť. Nechajte sa zlákať auvidíte, ako zvláda veľký Dracula pozíciu starého otca.

Viac o téme: Hotel TransylvániaBlendedDenník Bridget JonesRafťáci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu